Знаете ли кого видях?! - тема 30

• 198 754
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Блатечки и Калин Врачански вчера вечерта в Маями. Играха постановката "Емигранти". Много свежи и двамата

# 586
Павел Попандов на ул.Веслец.

# 587
  • Plovdiv
За последния месец:

Баща и син Стоеви от оркестър Канарите. Купуваха си нещо от магазин за алкохол и цигари.

Костадин от "Мастър Шеф" в един караоке бар, в последствие разбрах, че е фен на караокето. Ако ви кажа, че на втория или третия епизод с него се сетих, че сме учили в едно училище  ooooh! ooooh!

Шеф Токев и шеф Манчев в едно пловдивско заведение обядваха на съседната маса. Токев на живо ми изглежда доста по-слаб, отколкото по телевизията.

# 588
  • Sofia
Днес Светлана Василева,добре изглежда,макар и много тунингована

# 589
Днес Светлана Василева,добре изглежда,макар и много тунингована
И аз я видях в Събота и се заговорихме. Страхотно изглежда наживо. Нищо общо с телевизията. И е много възпитана и мила.

# 590
  • Sofia
Дано е и поумняла Wink

# 591
  • Berlin
Кристо по центъра на София.

# 592
  • София
Скрит текст:
Като стана дума за зъби, видяхте ли зъбите на Сашка Васева снощи в "Аз обичам България" Mr. Green
Зъбите не знам, но близо 2мин. се чуди пред дъската за рисуване. Имах чувството, че е неадекватна на моменти. "Събуди се" само за кръга с четенето по устни и после пак беше част от публиката.

Скрит текст:
Защо смениха Ю. Константинов? Извинявам се, ако е коментирано.

Временно, на сайта на нова пише, че Юлиан нямало да го има 2 седмици. Ама не знам за 2 седмици колко предавания снимат.  Simple Smile

# 593
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Като стана дума за зъби, видяхте ли зъбите на Сашка Васева снощи в "Аз обичам България" Mr. Green
Зъбите не знам, но близо 2мин. се чуди пред дъската за рисуване. Имах чувството, че е неадекватна на моменти. "Събуди се" само за кръга с четенето по устни и после пак беше част от публиката.

Скрит текст:

Временно, на сайта на нова пише, че Юлиан нямало да го има 2 седмици. Ама не знам за 2 седмици колко предавания снимат.  Simple Smile
Мерси, помислих, че Ласкин ще е за постоянно.

# 594
  • До морето
Беше прекалено хубаво, за да е истина  Whistling

# 595
  • Луната ни пази
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

Мерси, помислих, че Ласкин ще е за постоянно.
Ах, как ми се искаше 😟

# 596
  • София
Десислава Стоянова от Преди обед в един от моловете. И на живо е много хубава.

# 597
# 598
Тони и Фики Стораро. В София на цар "Борис 3". В отделни коли, първият в черна лимузина,  втория в червен джип.

# 599
  • София
Надя Иванова, която водеше Елит, в Парадайс, радваше се на новозакупена дреха. И на живо болезнено слаба, с не особено добре направени фасети / корони на зъбите.

Общи условия

Активация на акаунт