Математически турнири - 40

• 110 924
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте,

Защо на СБМ Изток пише, че се раздават грамоти в 125то? Няма ли медали за това състезание?
Има. В националното класиране.

# 511
  • София
Има 1 странен резултат във втори клас - 50 точки

# 512
Има 1 странен резултат във втори клас - 50 точки

Peace

А в Шумен има второкласник с 16 точки...

# 513
  • София
Резултати от тренировъчния изпит/тест в СМГ:
http://www.smg.bg/results.php

# 514
Добро утро, да попитам някой дали е запознат децата, които са се явили в НПМГ на ИС дали ще получат грамоти като децата от 125 СОУ. Ако не получат не честно спрямо децата. Всички сме платили една такаса и всички деца са положили усилия, за да имат тези добри резултати.

# 515
  • София
Всъщност сигурна ли си че таксата е една и съща? В 125-то обикновено таксите са с един-два лева повече от колкото на другите места. Конкретно за Салабашев, в нашето училище таксата за участие беше 7 лв., а виждам, че в 125-то е била 8 лв.

# 516
  • Бургас
В Бургас таксата беше 10 лв, но не мисля че това определя дали ще има грамоти и медали.

# 517
  • София
В Бургас таксата беше 10 лв, но не мисля че това определя дали ще има грамоти и медали.
Не, разбира се. Коментарът ми беше точно относно
Цитат
Всички сме платили една такаса
, а това не е така. Конкретно организаторът в 125-то - секция Изток използва този един лев повече за да подсигури грамоти за явилите се там.
Не се наемам да гадая за какво използват трите лева + в Бургас

# 518
и в Пловдив е 10 лв. за ИС

# 519
  • София
 В НПМГ таксата беше 8 лв. Искаме си грамотите!   
Пък.

# 520
  • София
Направете петиция

# 521
  • По света и У нас
За ИС в Бургас миналата година дадоха грамоти плюс подарък в джоб-папка  Peace
Награждаването с медали, на децата които влязоха в националното класиране, беше в София - в средата на месец януари  Peace

И тази година предполагам ще е нещо подобно. Награждаването в Бургас е обявено за 15.12. от 12:30 ч. в сградата на ПМГ Бургас.

# 522
  • Пловдив
Награждаването с медали, на децата които влязоха в националното класиране, беше в София - в средата на месец януари  Peace
Т.е. възможно е да има медали по-късно? На нас вчера на награждаването в Пловдив нищо не ни казаха, а и аз не попитах (не предполагах), но децата леко се разочароваха, че няма медали.

# 523
Т.е. възможно е да има медали по-късно? На нас вчера на награждаването в Пловдив нищо не ни казаха, а и аз не попитах (не предполагах), но децата леко се разочароваха, че няма медали.

Ето тук ще излезе националното класиране, но след 24.12. го чакайте... И вече на базата на всички резултати ще се види какви, колко и за кого ще има медали... http://nsybeva.wixsite.com/salabashev2015

# 524
  • София

Ето тук ще излезе националното класиране, но след 24.12. го чакайте... И вече на базата на всички резултати ще се види какви, колко и за кого ще има медали... http://nsybeva.wixsite.com/salabashev2015

Те децата дотогава ще забравят, че са се явявали на състезание. Мерси за инфото все пак.

Общи условия

Активация на акаунт