Математически турнири - 40

• 110 150
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Не са на деца, явили се в 125-то. На приятелка детето се е явило в друго училище, но ме помоли да следя и за нейното дете и да й звънна, когато излязат резултатите, точките на детето са въведени. Предполагам, че може да се свържете на посочените телефони за контакти в СМБ Изток и да разберете какъв е проблема.

# 676
  • варна
Ето и на София резултатите излизат малко по малко . Само Варна сякаш е в друга държава Simple Smile)))

# 677
Не е за цяла София, а само за явилите се в 125- то. И пак ще си имат някакво тяхно награждаване явно.Аз чакам 119-то.
Резултатите от 119-то също са видими от този линк

Моето дете се яви в 119, заедно с един съученик. Не излизат резултати, странно. Дава ми - " Не е намерен ученик с въведените данни. Опитайте отново". Пробвах и с презиме - същото.
А децата ученици на СМГ ли са? (Защото техните резултати предишни години не ги показваха)

Не.
В линка има и резултати на децата от СМГ.

# 678
Не са сменили линка от ВМС на КМС но резултатите са обновени. Може би засега само на деца, явили се в 125.

Не е вярно това. Има резултати на деца явили се в доста други училища.

# 679
  • София
Според мен има технически проблем, защото исках отново да отворя нашия резултат - вече не става  Laughing

# 680
Приятелско дете 4ти клас, явило се в 119-то има резултат; друго, първи клас, отново явило се в 119то - няма резултат. Явно има проблем, дано го отстранят.

# 681
Моето дете също се яви в 119-то и няма резултат при проверка от посочения по-горе сайт. Изписвах всякакви варианти на името -големи, малки букви и не излиза. И за другите 2 деца, с които се явихме също не излиза информация - 2клас

# 682
  • Варна
Има ли други градове с не публикувани резултати от ИС освен Варна? Вие вече обсъждате резултатите от КМС, а ние още от ИС не знаем. Винаги ли така е било във Варна? Всички се явяват на равни начала, плащат еднакви такси, би следвало да имат два-три дни срок за класирания, максимум до седмица.

# 683
  • София
107 са изкарали резултатите от Салабашев, някой ако има път да ги снима
В Данибон ги има  Peace
Но не виждам за 4 клас резултатите
Действително липсва само една страница - с резултатите на 4-ти клас. Ще съм много благодарна, ако някой има възможност да я снима.

# 684
Има ли други градове с не публикувани резултати от ИС освен Варна? Вие вече обсъждате резултатите от КМС, а ние още от ИС не знаем. Винаги ли така е било във Варна?

В предишните страници се каза за Враца, че няма и да бъдат публикувани... Освен тях не зная дали са участвали Разград, Кърджали, Пазарджик, вероятно и други...

На КМС при нас (малко градче с отлична организация, малко на брой ученици) резултатите и церемонията по награждаване бяха още следобяд на същия ден... За класираните на първите места имаше грамоти и книги...

# 685
  • Varna
Има ли други градове с не публикувани резултати от ИС освен Варна? Вие вече обсъждате резултатите от КМС, а ние още от ИС не знаем. Винаги ли така е било във Варна? Всички се явяват на равни начала, плащат еднакви такси, би следвало да имат два-три дни срок за класирания, максимум до седмица.

О да - за съжаление винаги така е било. Особено щом МГ Варна трябва да вадят резултати - ако имаше медали за последно извадени резултати - то щяха да са ги обрали... Надяваме се поне до официалното класиране за ИС, което е на 23.12. да ги извадят. Това след 13.12. е много обширно понятие. Славейков поне дават точна дата, а не след еди коя си дата....

# 686
  • Варна
Като си говорим за Славейков Варна... кога ще извадят резултати от КМС? Не видях посочена дата.., сякаш. И още един въпрос към варненските мами: Получавали ли сте някакви награди от СМТ и как точно се случва? Организаторите ми казаха, че ще и изпратят до училището, което се е явило дедето /Славейков/. Но кога и как ще се случи това - няма информация?

# 687
току що звъннах в МГ Варна, за да попитам кога ще публикуват резултатите и ми отговориха да звънна след 12,30 и да попитам г-жа Михайлова, която и да е тя. Предлагам всички вкупом да звъннем Simple Smile   052/302 107. Явно няма да е и днес

# 688
  • гр.Варна
И аз не видях публикация,където да пише кога ще изнесат резултатите от КМС във Варна.Има телефонен номер на Славейков.Да вземем да звъннем ли? newsm78

# 689
  • Варна
току що звъннах в МГ Варна, за да попитам кога ще публикуват резултатите и ми отговориха да звънна след 12,30 и да попитам г-жа Михайлова, която и да е тя. Предлагам всички вкупом да звъннем Simple Smile   052/302 107. Явно няма да е и днес
МГ са втора смяна, вероятно затова са казали да се звъни следобед.
Кой ще се престраши за Славейков  Laughing?

Общи условия

Активация на акаунт