Математически турнири - 40

• 110 156
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Е май подцених щерката! Все пак добре се е справила на фона на останалите 😀

# 646
Прочетох информация за КМС ,че тази година ще има национално класиране, не знам дали е вярна???? http://www.ekip7.bg/index.php?option=com_content&task=view&a … 0785&Itemid=1
В 4ти клас ще има около 100 максимума. Ако всички тичат до 125 за грамоти ще заподозря секция Изток за скрити договорки с някоя петролна компания Simple Smile

# 647
 От няколко дни събирам смелост да споделя сериозен проблем с протичането на Коледното състезание в Пловдив. Номерът на стаята, в която ще се състезава детето, се изписва на квитанцията още в момента на плащането, като принципът е да се „започне“ нова стая, чак след като се „запълни“ вече започнатата. Дали поради големият брой третокласници, дали защото са се записали по едно и също време, дали защото като бройка другите класове са по слабо представени, НО на това КМС е станало струпване на третокласници в една и съща стая и невъзможност те да бъдат подредени само в една колонка. Моето дете е било до друг третокласник, който непрекъснато му е надничал в листа, вследствие на което, след като си е решил задачите, вместо да проверява, обърнал черновата и рисувал рисунки до края на състезанието. Куриозът е още по голям в друга стая, където едно до друго са стояли две деца от ЕДИН клас в едно училище. Едното буквално си е поискало отговора от другото поне за едната задача. Подчертавам, че това е невъзможно да се случи на състезание организирано от Математическата гимназия. КМС се провежда в едно начално училище в града и „централните“ организатори следва да следят и настаняването по стаи. Много лесно може да се проследи, като изискат бройката на децата от всеки клас във всяка стая. Надявам се някой от тях да прочете този пост и да си вземат поука за нататък. И ако това се случва в Пловдив, какво ли е в още по-малките градове??? Това състезание не е важно в никакъв смисъл. Това, което ме тормози, е, че по този начин деца в начална училищна възраст се научават да хитреят на сериозни извънучилищни състезания. НО не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава.

# 648
  • София
Изток качиха резултатите от КМС - http://problem.iztok-smb.com/test/form.php

Родители и ученици могат да видят работите на учениците както следва:
Четвъртък:
10:00 – 12:00
14:30-16:30
Петък:
9:30-11:00
11:00-12:30
15:00-16:30
Наградените ще бъдат обявени на 19.12.2016.
Наградите могат да се получат от 05.01.2016 до 31.01.2016 г. в ст. 402

Последна редакция: ср, 14 дек 2016, 07:26 от ek_velika

# 649
... Подчертавам, че това е невъзможно да се случи на състезание организирано от Математическата гимназия. ..
Други грешки правят и те.

Дано си вземат поука,не е редно,наистина.

Горе линка от секция ИЗТОК само за София ли е?

# 650
Пише, че е за цяла София.

# 651
  • София
 Не е за цяла София, а само за явилите се в 125- то. И пак ще си имат някакво тяхно награждаване явно.Аз чакам 119-то.

# 652
  • София
 .

# 653
Не е за цяла София, а само за явилите се в 125- то. И пак ще си имат някакво тяхно награждаване явно.Аз чакам 119-то.
На сайта има резултати на деца, явили се освен в 125, и във 2, и в 119.
А награждаването е за всички участници от София.

# 654
  • София
Резултатите от 119-то също са видими от този линк

# 655
Резултати от Салабашев за Варна има ли публикувани някъде или още чакаме, в страницата на МГ пише след 13.12...?
Да не би да не ги качат в интернет, четох подобни неща назад, но не успявам да изчета всичко.

# 656
  • София

Моето дете се яви в 119, заедно с един съученик. Не излизат резултати, странно. Дава ми - " Не е намерен ученик с въведените данни. Опитайте отново". Пробвах и с презиме - същото.

# 657
  • София

На мойте ги няма, както и на още едно две познати деца, за които знам със сигурност, че се явиха там.

# 658

Моето дете се яви в 119, заедно с един съученик. Не излизат резултати, странно. Дава ми - " Не е намерен ученик с въведените данни. Опитайте отново". Пробвах и с презиме - същото.
А децата ученици на СМГ ли са? (Защото техните резултати предишни години не ги показваха)

# 659
Линка е за цяла София.  Peace Явно или има проблем с имената или с въвеждането.

Общи условия

Активация на акаунт