Математически турнири - 40

• 110 929
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
За Свищов става въпрос.  Laughing Wink
  Цитирания файл е с класиране на Плевен.

В цитираният ПОСТ на Дидева
В Свищов първокласниците направо са избили рибата. Десет максимума.
Резултати - Плевен

Сега се загледах в тези резултати-10 резултатата по 60т, 10 резултата по 54т, 7 деца са с 48....статистически възможно ли е това Thinking???
става въпрос И за Свищов.

# 481
Мен не ми се отваря нито един линк за Свищов и не виждам резултатите им.
Редактирам се. Нещо от моя комп е било и излизаше все Плевен. ВИдях ги.

# 482
  • Варна
Мен не ми се отваря нито един линк за Свищов и не виждам резултатите им.

Те не са за гледане, честно казано  Mr. Green. Като МБГ Пазарджик - втора серия.

# 483
Чак сега отворих темата за ИС 1клас - много лесни ми се виждат...

# 484
  • гр.Варна
Ако разгледате резултатите от Свищов на другите класове,освен първи ,ще установите,че учениците са се справили плачевно.
За мен има намеса на квестор вв помощ на учениците.Абсурдно е това!10 деца с 60т!

Последна редакция: ср, 07 дек 2016, 14:54 от alaskan summer

# 485
Не е първи, няма и да е последен подобен пример.
Фрапираща е и разликата в нивото между класовете, където отличниците първокласници са с минимален резултат 24т., а второкласниците са с максимален резултат от едва 24т.  Mr. Green

# 486
  • Sofia

И на мен. Очаквах много повече отлични резултати. Може би само една задача е по-трудна.

# 487

И на мен. Очаквах много повече отлични резултати. Може би само една задача е по-трудна.
Всъщност за децата мисля две от задачите са се оказали по-трудни, останалите са рутинни. Но и двете по-трудни, пак са със средна трудност.

# 488
  • Sofia, Bulgaria
Аз продължавам да не мога да отворя Свищов - може ли линк?

# 489
# 490
  • варна
Да, задачите за 1 ви клас са лесни. Като гледам моето дете е объркало 2 задачи( по нейни спомени за отговорите),  1 защото не е разбрала условието Simple Smile Вместо да запише цифра на първата е написала колко пъти вижда този елемент  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Нищо, първокласничка, ще се научи

# 491
# 492
  • Варна
Задачите за 1 клас не са ли по 6 точки всяка? Как тогава се получават резултатите на Добрич - 57 точки, 51 точки и т.н.

# 493
Задачите за 1 клас не са ли по 6 точки всяка? Как тогава се получават резултатите на Добрич - 57 точки, 51 точки и т.н.

Да, 10 задачи по 6 точки... Явно някой трябва да ги попита... Не разглеждам точките на другите класове и не ми беше направило впечатление...

# 494
Здравейте! Къде може да се види разпределение по училища и стаи за КМС - за София става въпрос? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт