Хубав ден на всички

оф, мъка, моля, дай линк към твоята, че те май са две диети, да я прочета поне, че при мен положението е направо плачевно...

Тежа 85кг (циците подпомагат теглото ) и не мога да пазя диета, а скоро ще дойде лятото. Но съм решила, че ще кърмя, ако мога, поне до годинка.
От няколко години съм вегетарианка, но съм правила същия режим и когато хапвах месо, ефектът беше същия. За свалянето и токсините не се притеснявам, защото нали все пак е доказано, че кърменето спомагало да си върнем предишните кг, явно природата го е измислила и аз гледам да не й противореча 

Става към 7 8 да яде и спи до 10. Какво да правя незнам вече. Мислех, че е някакъв скок ли незнам, ама вече месец...
Значи, ако не се кърми - избора е лесен. Всеки може да си подбере това, което му се струва подходящо. Ако се кърми обаче, най-добре е да се подбере такъв режим, който не изключва дадена група храни. Затова разделното хранене е най-подходящото като вид диета в такъв период от живота. (Това го казаха преди няколко дена в "Здравето отблизо" по БНТ, когато темата беше за кърменето). Аз обаче не правя нищо, и съответно не свалям 

. След като свалих до момента 15 килограма си стоя на това ниво. А имам още 11 от момента на забременяването. Надявам се лятото с повечето плодове, пресни зеленчуци и горещини килограмите да тръгнат надолу.

Честно казано, ако мога, бих започнала захранването след 6тия месец. Ще видим какво ще каже педиатъра. 
Вече давам и жълтък по 1/3 през ден, а от други ден по 1/2 през ден. Правя се на палячо и яде, иначе не става
Научил се е с пълна уста да бика "Брррр" и хвърчи ядене на пръски, кеф!