"Oткраднат Живот"сезон 2 -ТЕМА 13

• 81 093
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
Вчера и оня ден в един мол имаше среща с артистите от филма. Видях някои от тях.
Йоана Буковска- много красива и нежна, не знам как са я сложили да играе майката като наживо не изглежда по-голяма от останалите момичета. Наталка- момиченце. Д-р Стилиянова- много по-хубава е, отколкото ми се струваше на екран, голяма сладурана. Биляна- нищо няма да кажа, освен че камерата я обича.  Доц. Захариев- бива.

# 346
  • Ню Йорк
За малко да отнеса Стоян Алексиев с една врата  Embarassed А той човека беше толкова любезен, даже приятен ден ми пожела.

# 347
  • София
Ха, Калин как излезе от ситуация, а ние сума време, се надявахме на някаква развръзка  Joy

# 348
  • Sofia
Оф, да! И аз мислех, че ще се издаде..

# 349
  • София
Ха, Калин как излезе от ситуация, а ние сума време, се надавахме на някаква развръзка  Joy

Като започна епизода си помислих, че може така да ни изработят.  Simple Smile

# 350
  • Разпиляна във въображението
Напраооооо Crossing Arms

# 351
Е Василев що не си търси  писмото. Трябваше след операцията да го чете... Мазов май ще се измъкне.

# 352
  • София
Е Василев що не си търси  писмото. Трябваше след операцията да го чете... Мазов май ще се измъкне.

Аз мисля, че тотално изключи за писмото.

# 353
  • София
И на финала на епизода Калин ще намери Камбуров и толкова, чакайте утре, а за по сигурно финала на сезона.
Не мисля, че Мазов ще се измъкне, Лорчето е идеалист.

# 354
Истински хубава сцена в операционната.
Калин идеално изговаря медицинските термини, Сашко и Биляна слагат грешно ударенията.

# 355
Дано поне с Мазов има развитие. Че гази серия празна. Нищо не се случва...

# 356
Калинчо пак прави серията.Само как ме дразни тази прическа ooooh! Най-интересното е промото. Чакам го Whistling

# 357
Добре че са Калин и Наталия, само заради тях гледам

# 358
Професорът става като жена от онези времена - голямо припадане. Ако отново оцелее...

# 359
  • София
Промото ме разочарова, утре ще е поредния пълнеж.

Общи условия

Активация на акаунт