"Oткраднат Живот"сезон 2 -ТЕМА 13

• 81 096
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
  • Разпиляна във въображението
Калин на Биляна не давам. С Наталка са си супер заедно. И имам чувството, че Калин ще се справи по-добре с размяната. Може да има период на адаптация, но вярвам в него Crossing Arms

# 241
И сестра Жекова я няма.. Не съм и помисляла и за миг, че М. Вачкова ще ми липсва. Ама ей, на! Тя като не е играе, а е себе си - много и се получава.
Много ми е досадно това са аборта на Бибка вече. Едва ли има жена(или са единици) , която да не е преживявала подобно нещо. То не бяха мъки страдания, депресии. Ужас , ужасен! Поне да и бяха сложили корем, та да страдаме за почти износено бебе.
А тя, Думанян с това безизразно лице като нищо ще си остане в депресия до края на филма, май само това го играе що годе сносно. Празен поглед и т'ва е.

ПП Сега се сетих - нещо не разбрах, Калин като се завърна от Судан и се бъгна ли? Като доктор да не потърси психиатрична помощ - много нелепо.
И да, в промото видях, че той първи ще разбере, че не му баща профедора. Генадиев. Та съвсем ще се бъгася.

# 242
  • somewhere near the sea
По време на операция върху очите има марли и капят някакъв разтвор. Знае ли някой какво е това?

# 243
  • София
По време на операция върху очите има марли и капят някакъв разтвор. Знае ли някой какво е това?

Овлажняват очите по този начин.

# 244
  • София
Това е положението  Wink

# 245
  • София
Това е положението  Wink

ooooh!

# 246
Тия са вярно "тъпи и упорити"  hahaha  Joy  Joy  Joy

# 247
  • ту тук, ту там
Какво показва снимката?  newsm78

Аз много време вече не съм гледала, но ви чета и съм в течение горе-долу. Стана ми интересно това за писмото и Калин, та ако намеря време днес, ще изгледам снощния епизод.

# 248
  • Пловдив
Че започват да снимат 3-ти сезон Laughing
То при такъв нечуван зрителски интерес...как иначе да е Mr. Green

# 249
  • София
Какво показва снимката?  newsm78

Аз много време вече не съм гледала, но ви чета и съм в течение горе-долу. Стана ми интересно това за писмото и Калин, та ако намеря време днес, ще изгледам снощния епизод.

Че ще има и 3 сезон.

# 250
Може ли такова важно нещо да се съобщава писмено на хвърчащо листче? Камбуров и той... ooooh!

# 251
  • София
Аз си мисля, че няма да успее да го прочете довечера. Или някой ще го извика, или нещо друго ще се случи и пак ще се проточат нещата. Whistling Дано не съм права все пак.

Може ли такова важно нещо да се съобщава писмено на хвърчащо листче? Камбуров и той... ooooh!

Да...поне по мейла да му го беше изпратил. ooooh!

# 252
  • София

Поне един мейл да му беше пратил.  hahaha

# 253
Да де, но по този начин нямаше и Калин да разбере. А и професорът като представител на старата школа надали ползва интернет  Simple Smile Сцената, в която Калин намира писмото, вероятно е в края на серията и ще трябва да чакаме до вторник.

# 254
  • София
Да де, но по този начин нямаше и Калин да разбере. А и професорът като представител на старата школа надали ползва интернет  Simple Smile Сцената, в която Калин намира писмото, вероятно е в края на серията и ще трябва да чакаме до вторник.

Иронично беше това с мейла.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт