Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Празнична Тема 20

• 47 039
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Кристи, ще ме водиш на торти, усещам! Mr. Green Само да се стабилизираме след тия вируси. И без това толкова искам да видя зет ми наживо, че той като първолак ще е голям скоро Mr. Green

# 646
Не е лъжа  Joy

# 647
Бързо оздравяване на ТМ, Фран Praynig Дано успеете да се спасите с Кари. Пък скоро ще му се види края на гадната зима и ще правите кръчета из парка с почивки за тортички и сладолед Heart Eyes
Успешна първа седмица на годината на всички и особено на тези, които ще се връщат в клиниката Heart Eyes

# 648
  • София
Добро утро и Честита нова година!
Нека е много успешна, всичко недобро от миналата, тази година да се замести само с добро Simple Smile

Пожелавам на всички много късмет с предстоящите процедури, много положителни тестчета и прекрасен финал към края на 2017г. Хайде да има и поне 2-3 порочни бебета съвсем скоро  Praynig

Блинг на теб специално пожелавам от тук нататък да имаш много спокойствие и всичко да се развива по вода. Да дадеш живот на една прекрасна, пухкава бебка  bouquet

# 649
  • София
Ехх, пак заговорихте за тортички и сладолед... Simple Smile искам вече да идва лятото, а то такъв студ се задава...  Shocked

# 650
Уф, не ми говори. Чудя се как ще го водя насам-натам ooooh!

# 651
Здравейте!

Фран, бързо оправяне на Твоя мъж...
Криси, хайде скоро пак да бременееш! Много ще е хубаво за хлапетата като са на близка възраст!
За тортите и сладоледите и мен ме размечтахте...

Аз днес сефтосах клиниката с малко изследвания, а утре сме за МБ и хламидии, за да стартираме другата седмица. Нямам търпение да видя док. Тия два цикъла почивка хем добрем и се отразиха, хем ме влудяват като не знам какво става, но по настояване на ММ сме зарязали всичко освен  Kissing Heart

Много късмет на всички и скорошни двучертичкови новини на всички в предстоящите процедури! А на останалите прекрасна и позитивна Нова Година!

# 652
Brayda, благодаря за специалното пожелание Blush Hug Дано го имам наистина. Но работя усилено по въпроса. Щом си отложих и следващия преглед за по-късно смятай. Такава дупка до сега не ми е ставала в прегледите. Дано ми издържат нервичките.
Сън, успешен старт другата седмица Praynig
Някой друг няма ли да се похвали Rolling Eyes Така съм се затъжила за док и клиниката, а само от месец не съм стъпвала там направо не мога да повярвам ooooh! Но беше тежък и дълъг месец. Дано другия месец успеем да ги навестим и да имам корем, с който да се похваля Blush

# 653
Дано другия месец успеем да ги навестим и да имам корем, с който да се похваля Blush
После ще искаш да раждаш, за да се отървеш от него Grinning

# 654
Кристи, аз  го казвам от гледна точка на това, че ще е показател за напредване на Б. Че искам да минава по-бързичко. Хич не ме блазни уголемяването. От сега ми е тежко и предчувствам, че няма да ми понесе много добре на слаботелесната структура. Предчувствам коренна разлика още в края на този месец и се изприщвам от сега Laughing Laughing

# 655
Ааааа, никакви такива! Оттук нататък само леки дни ти пожелавам Hug

# 656
  • София
Някои да ми прати тел.на Доцента на лично.

# 657
Да бе да Laughing Те нека са леки психически и да няма проблеми, пък тпичните физическите нераположения от Б ще ги изтърпим.
Креми, за съжаление не мога да помогна, че му затрих визитката. Имам го някъде, че някоя от вас ми го беше пратила после, ама трудно ще го открия. Дано някой друг да помогне Wink

# 658
  • София
Вече го имам и се разбрахме какво правим
 От тук нататък.Благодаря ви момичета Hug Hug
Утре съм на вливка след обяда.💓

# 659
Да не би да имаш с какво да ни се похвалиш Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт