Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Празнична Тема 20

• 47 024
  • 723
  •   1
Отговори
# 720
Момичета, ЧНГ и от мен! Hug Живи и здрави да сте вие и близките ви! Нека новата година донесе много бебета, щастие, радост, любов и само хубавини в семействата ни!  Praynig

Аз ви поизпуснах малко, но ми се случиха някакви мизерии баш преди празниците, бях в много мрачно настроение и само чаках годината да свърши, та не исках да натоварвам никого с драмите си, в следствие на което, разбира се ММ го отнесе изцяло ама какво да се прави, взел ме е и в добро и в лошо  Joy

Успях все пак да ви изчета, ТА по ред на номерата:

Магнетична, честита София! Жива и здрава да ти е!  bouquet Страхотно име, и мерки, и изобщооо сигурна съм че си на седмото небе!

Синеока, Блинг, пак сте имали премеждия, милите ми  Sad От сърце ви пожелавам спокойни последни месеци до термин!  Hug

Люксенче, и на тебе така!  Praynig

Палчета и положителна енергия за всички опитващи порочно, в, преди, след процедури или просто почиващи  Praynig

Аз чакам цикъл другата седмица и се готвя за хистероскопия този месец, а следващия живот и здраве се надявам и ЗЕТ да ме огрее, и после близнаци, и да бременея щастливо до края на годината! Изобщо, много съм скромна!  Joy

# 721
  • София
Русев ще отсъства на 16,17,и 18 януари през другите дни на януари е на линия без събота и неделя разбира се Rolling Eyes
Синеочке твоя рибко ще е около моята рождена дата baby_neutral водолейче.Ние сме страхотни хора Joy
Сън палчета да се разберете  с хормоните и да стартирате успешно Hug
Поли и за теб палчета за успешен старт bouquet
Аз записах час чакккк за 17 ще ме хванат лудитее до тогава.....

# 722
Аз доколкото се сещам петъците по принцип го няма или беше понеделниците. Не помня вече. Ама ще звънна да нагодя нещата

# 723
*usmivka, аз последно бях в петък при него лятото. Недей разчитай на стари данни. Звънни си и питай за конкретни дати да не ти се объркат плановете.
Креми, ще мине Hug По-лошото е, че това е само първото гадно чакане. След това не олеква особено Confused
Лив, да ти върви всичко по план тази година Praynig Винаги може да споделяш и помрънкваш на нас Wink
Заповядайте в Новата тема 4470

Общи условия

Активация на акаунт