Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Празнична Тема 20

• 47 030
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
Сън, дано доцентът ти даде малко успокоение и да може да продължите по план Praynig Док пак ли са го заточили по разни конференции newsm78

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 17:47 от 💎Bling-a-ling💎

# 691
  • От Луната
Няма какво да гадаем, ще се обадим и ще питаме Wink
Много ми е любопитно...

Иначе док май е отпуск, не е по конференции. И той е човек и има семейство. Даже понякога се чудя как успява ...

# 692
И аз не знам... голяма всеотдайност е нужна и огромно разбиране от половинката.
Някой, ако разбере повече инфо по другия въпрос да подшушне тихичко Wink

# 693
  • София
Мерси, Блинг! Успокои ме  Hug

# 694
Воайорче Hug Ако болката продължава наистина отиди да те погледнат, за да се изключи нещо по-неприятно и значимо. А, ако ЕМ те притеснява много се замисли как да действаш от тук нататък и дали може да си позволиш да се оставяш на течението и природата или е време да вземеш по-сериозни мерки Wink

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 13:43 от 💎Bling-a-ling💎

# 695
Док е на конгрес и ще бъде на работа на 11 Януари. Информация от извора.
Относно израждането, док води планирани секцио в Света София (бившата Тина Киркова). А д-р Чучомишев - нормални раждания пак там. Мисля, че услугата е само за пациенти на клиниката или такива, които следят бременността си там. Заплаща се в Клиниката, а те после си уреждат нещата в другата болница.
И аз стартирах сезон 2017 с една МБ.

# 696
Синеока ако не си минавала през секцио бързам да ти кажа, че не е такова, каквото сигурно ти описват и мислиш. Прекрасно е всичко и е супер леко. Хич не го мисли, сигурна съм че е 100 пъти по-лесно от нормалното. Преживях едно преди 4 месеца и като ме изписаха казах, че такива раждания мога още 5 да преживея. Само стресът преди това ми беше голям. Едва ли не мислих че на заколение отивам, а то нищо работа. Така че това че се налага секцио при теб, вярвай ми за добро е

# 697
Това е много относително. Много зависи от оператора главно, грижите след това, конкретен организъм, праг на болка, цялостно светоусещане. При "равни" условия различните жени биха го преживяли и описали различно. Отделно, че всяка Б е различна, отделно, че би имало огромна разлика от кой лекар и в коя болница се прави. Добре е да държим розовите очила от положителните разкази на приятелки и познати, но и все пак да не забравяме рисковете и всички неприятни последствия, които биха могли да възникат. Един вид да сме подготвени психически и за лошата страна на нещата.
Поли, успех и да се похвалиш скоро Wink

# 698
Синеока ако не си минавала през секцио бързам да ти кажа, че не е такова, каквото сигурно ти описват и мислиш. Прекрасно е всичко и е супер леко. Хич не го мисли, сигурна съм че е 100 пъти по-лесно от нормалното. Преживях едно преди 4 месеца и като ме изписаха казах, че такива раждания мога още 5 да преживея. Само стресът преди това ми беше голям. Едва ли не мислих че на заколение отивам, а то нищо работа. Така че това че се налага секцио при теб, вярвай ми за добро е
Това е много безотговорно да го генерализираш така ooooh! И аз преживях секцио и трябва да ти кажа, че не бих си го причинила доброволно. Състезател съм била 20 години, имам една камара травми и интервенции, не съм лигла със сигурност. Чеп не мога да кажа за оператора, защото свърши страхотна работа, матката се прибра супер бързо, раната заздравя за рекордно време, но си болеше яко. Да, бързо минава и се забравя, но изобщо не беше "супер леко" Peace

Сън
, за съжаление хич ме няма с пролактина Sad Има една девойка в турската тема - Дънди Сладурска, тя е с подобен проблем и знае доста. Питай я за съвет newsm78

Йоли
, и аз бих се пренатегнала на ново място, въпреки че в моя случай така се случи да раждам с почти непознати.

Калчев в Тина Киркова звучи интересно. Май им правиха ремонт скоро. А какво значи да се следиш в клиниката? Не е ли само Чучумишев там, който си прави ФМ и толкова? newsm78

# 699
Ами само той си е. Докато съм чакала по коридорите дори съм хващала разговор за уговорка за раждане.

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 17:48 от 💎Bling-a-ling💎

# 700
Замислих се дали няма вече и ЖК пакети, но явно няма Simple Smile

Блинг, хич не го мисли за след раждането. Строяваме се с Франго, Ели и останалите пред отделението, и ти носим каквото трябва Grinning

# 701
Кристи, мерси, ще го имам в предвиди, особено, ако доцента ме притесни още повече утре:))
Блингче, мерси!
И аз се включвам да ти нося каквото ти трябва за след рааждането:) Сговорна дружина, планина повдига Wink

И аз потвърждавам, че док е на конгрес до 10-ти включително. При нас това е една от въпросителните длаи ще успеем да стартираме на време.

Поли, да не си била в ранни зори за МБ като мен?

# 702
Хаха, да това е плюс може да дойдете да ме видите Laughing

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 17:48 от 💎Bling-a-ling💎

# 703
Блинг, не ме разбирай погрешно, секциото е опция, когато се налага и не е края на света. Дай Боже, всички да се разминават леко, както е било при Усмивка. Но го има и обратния вариант.

# 704
Оо да имам достатъчно примери около себе си. Изобщо не се надявам да е розова приказка. По-скоро очаквам, както винаги да не мина между капките. Не, че знам дали изобщо ще имам някакво право на избор накрая. Но първо, че няма лекар, на който да разчитам за нормално раждане, второ познавайки се как съм свикнала всичко да ми е планувано и организирано, всичките нерви и незнание до последния момент, ще ми докарат много повече главоболия и вреда.

Общи условия

Активация на акаунт