Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Празнична Тема 20

• 47 034
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Усмивка, на 18 април е моят термин. Има време още за Шуши, въпреки че като си правя планове в календара за работа и като приближа март, и ме свива нещо. Някак така бързо ми мина, че... Heart Eyes
Аз бих минала и през двамата. Една консултация с доцента няма да навреди, ако има нещо, което ще промени ще го впише в досието ти и така ще си стои като нещо, което трябва да направиш преди трансфер, след и положителен тест. Аз така правех и си ходех при него от време на време, за витамин Д и за разни други нещица. И аз потвърждавам, че държи да имаш високи нива на вит Д.

Йоли, лелеее, кога порасна така този юнак, рибка златна? Shocked Heart Eyes Като нямаш лентичка и трудно те следя. Настроила съм се, че съм след теб и си дишам спокойно, че има време и си рабооотя кротко.  Mr. Green

# 676
Люксен моят мъж е роден на 18 април. Прекрасни хора са тогава. За витамин с и доцента знам. Минах на скоро по този път. Иначе ендо за тсх сега няма да търся понеже Калчев ми каза че иска да го види. Ще звънна предварително за час за доцента за да съчетая всичко. Блингче вливаха ми преди трансфер и след положителен тест и по-натам още веднъж, да.
Явно днес ще съм активна тук щото зъбите я мъчат яко и няма да се спи. Момичетааа, коликите пасти да ядат пред растежа на зъбите, така да знаете

# 677
  • София
Предвид моята пред история и страха който изпитвам в момента ще кажа само да ми стискате палци Praynig Praynig

# 678
Креми, стискам всички палци!  Hug Според мен не отлагай и посещението при Сигридов.

# 679
  • От Луната
Усмивче, добре си решила да отидеш и при доцента. Wink
Сън, късмет в началото на новата година и стискам палци! Дано всичко върви по план!
И при всички да е така!
Креми, всичко този път ще е наред! Това ще коледното ни чудо!
Поли, ами май май рибко може да е водолей, ако върви с тези темпове.... ще видим, Дано не ни изненада и да тръгне сам Wink
Люксен, така както имаше време, така изведнъж се оказа че скоро ще влизам в 45дневния. Хванало ме е шубето вече 😂
Блинк, доста жокери има, така че давайте смело с кристалната топка Simple Smile

# 680
Креми, fingerscrossed
Синеока, аз залагам на 20ти, че може и по-късничко, ако издържи. Няма пък да е водолей. Наречен си е рибок Naughty

# 681
Креми, палци!!!  Praynig Praynig Praynig
Синеока и на мен като на Блинг ми се върти нещо датата 20ти fingerscrossed

Мерси за пожеланията на всички! Ще помоля и за малко палци и за мен, че нещо нещата не се развиват много добре...

# 682
  • София
Стискам палци на всички! Бременни, небременни винаги ще имаме нужда от такива...
Аз да кажа за тестовете за О. След няколкодневно тестване най-накрая чертата стана еднакво и дори по-силно червена от контролната в първите секунди, а не след няколко минути.
Момичета преди време четох, че Витекса помага за повече производство на прогестерон и го изписват за лечение на начална ендометриоза. Реших да започна да го пия. Пих го месец и малко, след което започнаха болки в яйчниците, където док ми откри огнища при лапарото. МногоБоли ту от ляво, ту от дясно, но никога и от двете страни едновременно. Много се уплаших и спрях билката. Болките продължават. Не са постоянни, а от време на време -при напъване на корема до тоалетна, при секс, както и от самосебе си. Страх ме е много да не съм си засилила ендометриозата Sad.  Майка ми казва, че може да е от изстиване на яйчниците. Вие имали ли сте такова изстиване? Как се усеща?

# 683
Синеока ти чрез секцио ли мислиш да раждаш и на къде си се ориентирала

# 684
Воайорче, аз пих витекс няколко години почти. За ефект не мога да кажа. Нещата трябва да се следят много стриктно, за да се прецени има ли такъв. Но в чужбина се пие много от жени с проблеми с резерва. И той обаче, както и другите добавки и билки има нужда да се натрупа 3-6 мес, за да започне да действа. Така че ме съмнява точно от него да имаш проблем. Болките са много относително нещо и може да идват от къде ли не. Аз имам проблеми с единия яйчник, който от тийн годините ме мъчи. Тогава уж си бях докарала някакво възпаление и до ден днешен, ако краката ми изстинат ме почва. Имам чувството, че ми е свързан с крака. Може би има някой нерв наблизо, защото боли ли ме едното почва и другото. Видимо няма проблем нито на ехографа, нито по време на операциите се видя такъв.
Може би е добре все пак да направиш един контролен преглед Wink

# 685
  • От Луната
Усмивка, налага се секцио. Бих искала нормално, но няма как да се случи. Другата седмица ще ходя на очен и ще имам окончателно решение и дата Wink.
Ще раждам в Окръжна болница. Доволна съм от лекарите и от обстановката. Бих искала да раждам с док, но след ин витро и трудна б, някак финансите вече си казват думата.

# 686
Той Калчев изражда ли още?  newsm78

Сън лайт, какво те притеснява?

# 687
Кристи, да. Ама дали се съгласява за всеки желаещ или само близки хора не знам. Честно казано и мен ме все повече ме блазни тази идея особено, както мога да остана и без лекар в някакъв момент Confused

# 688
Кристи,
Скрит текст:
Пак са се омотали хормоните ми... и то не малко. Пролактинът, въпреки терапия, е минал над горната граница, без да имам излишен стрес... Док го няма, за да го обсъдим и да променим терапия, а трябва да е веднага, та утре ще ходя при доц. Русев, трябва ми просто малко късмет, за да си стартираме по план в края на другата седмица и да имаме шанс за успех... Ама нещо ми бяга по тъча...  

# 689
  • От Луната
Кристи, не мога да потвърдя или отхвърля тази информация. Преди няколко теми се обсъждаше че изражда планирано секцио във Втора градска, ако не се лъжа.
Проблемът ми не е чисто финансов, а и факта че там не познавам никой. Следих се в окръжна, лежах там, запознах се с целия екип и някак ми е спокойно вече. Сега ходя и на тонове там ... И имам доста познати там, чувствам се в сигурни ръце. Отивайки в друга болница, ще съм само с док, с той няма да е с мен през цялото време. Това е нещото което ме спира основно. Иначе аз и в окръжна ще плащам за избор на екип, понеже при секцио не може да е по друг начин.

Сън, дано се наредят нещата! Ако има и най-малко съмнение, по-добре отложи за след месец. Стискам палци! На кой ден изследва пролактина?

Общи условия

Активация на акаунт