Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Празнична Тема 20

• 47 030
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
За планировката съм съгласна, въпреки че винаги чавето може да реши друго  Mr. Green

И как ще има лекар, на който да разчиташ за нормално... Повечето сами натискат за секцио. Няма ставане по никое време, няма двайсет часа раждане, няма преносване. Имам чувството, че половината не могат и да израждат нормално  Mr. Green

# 706
Ами не могат я. Това ме спира още повече. Покрай мен, който се пробвал нормално последните години все е имало някакви усложнения и детето си го отнася. Предпочитам аз да страдам, но да има по-малко рискове за него.

# 707
Чучумишев освен ФМ, води и ЖК. Тонове също може да се записват. А  док прави секцио само на негови пациенти. Докато бременност може всеки да следи там.
Бях към 9;45, за МБ, но почаках известно време.
Блинг, и аз това си мислех, че след раждането те поемат хората от Тина Киркова, но лично аз не мисля, че това би било проблем.

# 708
Поли, благодаря за ъпдейта, представа нямах Simple Smile Какви са ви впечатленията от него?

# 709
Аз нямам лични впечетления.

# 710

Кристи, от групата май никой няма при него. Ели, беше споменавала, че го е посещавала преди, но накрая се беше разочаровала.
Май много оспамихме темата Rolling Eyes Ама да върви, че да пускам нова за късмет.

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 17:48 от 💎Bling-a-ling💎

# 711
Ясно, затова и сигурно не съм разбрала, че води ЖК Simple Smile

# 712
  • От Луната
Аз съм пре доволна от лекарката която ми води жк, казва се д-р Илиева. Помни ми случая, дава ми направления, не се меси в нещата на Сигридов и доволна от неговата реакция и назначения. До сега не съм платила нито стотинка, а ме гледа всеки път. Болницата е ремонтирана, акушерките прекрасни и много усмихнати. Изобщо чувствам се добре, ако бях разочарована от тях, със сигурност щях да търся алтернатива, но при това положение, вече е късно.

# 713
Ехееее то случаи има всякакви. В такъв случай се радвам, че около мен всички, които са родили секцио, а те са много, са раждали леко като мен, щото съвсем щях да се зомбирам преди раждането от страх. По принцип съм си голяма бъзла. Но не е кой знае какво. Край с тази тема, че наистина я оспамихме и като за последен спам Кристи какво си спортувала?
От тук нататък само по темата ще се включвам Wink

# 714
  • От Луната
Усмивка, благодаря че сподели. За мен е добре да не чета само ужасии Simple Smile

# 715
  • София
Усмивка, и аз имам няколко познати април, но са си силна зодия. Аз с моята, тя с нейната...да видим как ще мелим брашно. За сега е много игрива, опъва корема, ако не й хареса поза - не спира да рита. Характер, а може и да си въобразявам.  Mr. Green

Йоли, много добре звучи всичко, което казваш за клиниката и лекарите. И за мен е най-важнод а си спокоен и да влезеш с чувство, че си в познати и добри ръце. Колкото до секциото - имам една операция до сега и за мен си е страшна работа. На мнението на Кристи съм, че има късметлийки на които е минало добре, но като цяло си е...май тегавина. Аз съм настроена за всичко. Каквото  кажат- това ще е. Не сиго представям розово и който, каквото да ми пише или казва, не мога да си помисля, че ще е леко. Може би не е хубаво да имам такава настройка, но е такава. За сметка на това съм спокойна. Но признавам, че леко започва да ме тресе треска.  Tired

Сън, аз имах висок пролактин, много над горна граница. Не беше и изследван добре, но при повторно и лежане пак не беше добре. Сигридов ме изпрати при Начев, който ми пусна макропролактин и  се оказа, че 47% от пролактина не е активен или само тази част е активна. Така и не разбрах, но Начев каза да го забравя и че не ни интересува. Сигридов и Калчев приеха това изследване и повече не се занимавахме с него. При горна граница 600 моят беше 603 при повторното изследване, а при първото нескромните 1200.  Crazy Като го видях и ми призля. От тогава не сме го излседвали или интересували от него. Стискам палци професора да ти даде светлина или да успее да го свали, за да си готова за опит. Praynig

# 716
Хубаво е да се споделят всякакви истории. На едни им действат хубавите, на други лошите. Но наистина по-добре да поспрем с тази тема, че на някои момичета не им е до това. Макар да е полезна и да засяга всички ни в по-близко или малко по-далечно бъдеще.

# 717
Люксенче, за жалост съм с микроаденом на хипофизата, който секретира пролактин и при мен няма добър вариант. И при Начев бях... достинекс до бременност и това е... само дозата май ще трябва да коригираме. Но ще попитам Русев дали при мен има шанс все пак за развой подобен на твоя Simple Smile Hug Hug Hug Благодаря ти.

# 718
Я ми кажете Русев в кои дни не ходи в клиниката

# 719
*usmivka, обади се и питай за конкретни дати не винаги му е твърд графика.

Общи условия

Активация на акаунт