Д-р Иван Янков - детски гастроентеролог

• 57 377
  • 64
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, дали някоя мама може да ми даде отзив за въпросния доктор? Педиатърът  ни насочи там защото имаме ниски нива на желязо .След няколко месечен прием на Ферокод нямаме особена промяна .Ще бъда благодарна !

# 46
  • Пловдив
Мисля, че си разбира от работата, има добро реноме и когато водихме дъщерята при него, останахме с добро впечатление.
Може би обаче освен гастроентеролог и други специалисти също имат отношение към възможните причини за ниски нива на желязо, но това вече трябва да го прецени педиатърът.

# 47
  • София
Може ли актуален номер за записване на часове. На посоченият по-горе мобилен никой не отговаря. Благодаря.

# 48
Чисто информативно за всички, които искат да се свържат с доц. Янков. Записването за часове става от него, посочения мобилен номер е актуален. Пишете му на Вайбър и ви дава дата и час за преглед.

# 49
Чисто информативно за всички, които искат да се свържат с доц. Янков. Записването за часове става от него, посочения мобилен номер е актуален. Пишете му на Вайбър и ви дава дата и час за преглед.

А адреса на кабинета за Пловдив ул. Радецки 43 ли е все още?

# 50
Здравейте,
Искам да изразя разочарованието си, ние сме с двумесечно бебе.Може да е добър специалист, но след насрочен час чакахме доцента пред кабинета му, в супер студения коридор, заедно с друго семейство с бебе повече от 40мин и си тръгнахме всички.Той не дойде и не си вдигна телефона. Преглед не осъществихме.
Адреса на кабинета е ул.Ангиста 3.

# 51
Здравейте мами. Не успявам да се свържа с Др Янков вече цяла седмица. Не ми отговоря и на вайбър. Като чета последните коментари тук в темата оставам неприятно изненадана, защото ние сме много доволни от него, но това беше преди около 2 години. Можете ли да ми препоръчате друг детски гастроентеролог в Пловдив. Благодаря

# 52
Здравейте,
Ние посетихме Д-р Мария Печилкова. С ръка на сърцето мога да кажа, че никой не ни е обръщал такова внимание и не е правил толкова обстоен преглед, като нея на детето ни. Трябва да имате предвид, че доста се чака при посещение, защото обръща внимание на всеки пациент и прегледа отнема повече време.
Здравейте мами. Не успявам да се свържа с Др Янков вече цяла седмица. Не ми отговоря и на вайбър. Като чета последните коментари тук в темата оставам неприятно изненадана, защото ние сме много доволни от него, но това беше преди около 2 години. Можете ли да ми препоръчате друг детски гастроентеролог в Пловдив. Благодаря

# 53
Здравейте,
Ние посетихме Д-р Мария Печилкова. С ръка на сърцето мога да кажа, че никой не ни е обръщал такова внимание и не е правил толкова обстоен преглед, като нея на детето ни. Трябва да имате предвид, че доста се чака при посещение, защото обръща внимание на всеки пациент и прегледа отнема повече време.
Благодаря много, че се включихте. Може ли координати на докторката?

# 54

https://superdoc.bg/lekar/maria-pechilkova

Обаче, най-раненн час 1 септември

# 55

Цитат на: Clo - Camille
link=topic=953698.msg49770033#msg49770033 date=1748187858
Ооо жалко. Трябва ми по скоро. Но ще имам в предвид. Благодаря

# 56
Здравейте,
Искам да изразя разочарованието си, ние сме с двумесечно бебе.Може да е добър специалист, но след насрочен час чакахме доцента пред кабинета му, в супер студения коридор, заедно с друго семейство с бебе повече от 40мин и си тръгнахме всички.Той не дойде и не си вдигна телефона. Преглед не осъществихме.
Адреса на кабинета е ул.Ангиста 3.

След като не успяхте при доктор Янков, към кой специалист се насочихте и доволни ли сте? Моето дете също има проблем и не знам къде да отида. Доктор Янков и на мен не отговаря.

# 57
Здравейте ние се свързахме с Др Цанов. Веднага ни прие. Останах доволна от прегледа на детето.

# 58
Здравейте ние се свързахме с Др Цанов. Веднага ни прие. Останах доволна от прегледа на детето.
Може ли координати на доктора?

# 59
Може ли координати на доктора?
Др Николай Цонев
Тел:+359888968743

Общи условия

Активация на акаунт