"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 2

• 111 838
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Канти   Hug Hug Grinning

Защо на Музафер Джесюр така се смути?  newsm78  Явно беше провокация от Сю, но аз съм мн зле с имената  hahaha hahaha

Голям купон направиха за еркека! И точно Джес попадна в прегръдката на щастливия бъдещ дядо.  Joy Joy
Joy Joy Joy

Party Party

# 376
имаме си хаштаг на епизода   Peace
#zamanla  - навреме 

Скрит текст:
Дива,  Hug за напомнянето.
Тетинка,  Hug дано някое момиче успее да ти каже.
[/b][/i][/color]

РинкаHug Heart Eyes хаштага се превежда: с времето.. Вече Джесур го каза на Сюхан..С времето ще се опознаем Peace Peace

Лили,  newsm51
Засега имат доста време заедно! С времето да са все повече!  Peace Peace

# 377
Голям купон направиха за еркека! И точно Джес попадна в прегръдката на щастливия бъдещ дядо.  Joy Joy
Какво търси посред нощите управителя? Каква дупка беше изкопал само!

Скрит текст:

Ужасна невестулка. Mr. Green

Привет,момичета Grinning  , Лили  Hug  Hug
И много благодаря за снимките на Туба! Heart Eyes

# 378
Господин Фърат се сдоби временно с апартамент   Joy Joy Joy
Поредна инсценировка за Сюхан.

# 379
# 380

Джес връща жеста на Сю. С времето...

# 381
Боже, тази Адалет излезе убийца и то 2 пъти ooooh! А втората й жертва -  бащата на Джес  ooooh!

# 382
Тахсин не е физическият убиец, а Адалет

# 383
Тахсин не е физическият убиец, а Адалет

Ринка Peace Да, не е физическия, но я беше докарал в такова психично състояние, че тя не беше на себе си #Cussing out

# 384
Канти, не оневинявам Тахсин!  Peace   

# 385
Д:Татко Тахсин може да ти каже, да вземеш Джесур, а не бюлент..Искаш ли?
С:В никакъв случай.. Досега никой не е успял да ме накара да правя нещо, което искам.(
Д:Н оси признай и ти  не си безразлична кщъм този мъж.
С:Какво обощ има това с мен? Аз действам като баща си..Държа врага си близо до себе си.
Д:Врага ти?
С:Лека нощ!

Д:И рано сутрин си много красива.
С:Добро утро!
Д:Добро утро!

Д:Татко, ще те питам нещо.Убиецът хванаха ли го?
Т:Кой убиец?
Д:Този на доктора.
Т:Вътре е..Хванаха го.

Д:Слез.
С:Защо?
Д:Ще ти покажа нещо..Слез долу.
Виж, жената на Ръфат живее тук.
С:Затова ли дойдохме тук?
Д:Да, затова дойдохме..Трябва да ми повярваш..Ела тук.Несри Илбей.Бившата му жена, но все още носи фамиилята ми..Да видим тук какво има? Джан Илбей, синът му. Ако искаш да отидем горе, да натиснем звънеца им, да ги видиш сама, тогава да се успооким..Успокои ли се вече?
С:Преди да дойдете тук, познавахте ли ни?
Д:Ето, че не си се успокоила.
С:Винаги така правиш.. Задавам ти въпрос.. А ти ми отвговаряш с друг въпрос.
Д:Така да ти кажа..Теб не те познавах..Истината ти казвам. Мислех, че си малкщо момиче..Поне с такова впечателние смъ останал от снимикте ти.
С:Значи си ни проучвал?
Д:Да, защото щях да купувам зема от баща ти.
С:И какво откри за него?
Д:Предполагам същите неща, които знаеш  и ти.
С:А ако ти кажа, че не знам почти нищо за него..
Д:Така си заета да ме гледаш така с възхищение, че не закусваш.
С:Може би загубих апетит, като те видях.
Д:Само при влюбен човек става така.
С:Не съм. На колко години е умрял баща ти?
Д:На 43. Питай да видим каквото иска шда знаеш..Всичките ти отговори са у мен.
С:Бану каза, че баща ти умрял от сърдечна криза, бил сам тук. По работа ли беше дошъл?
Д:Не, дойде да проучва нещо, свързано със смейството му..
С:Болен ли беше?
Д:Не, но моят баща са го натъжили много, много е страдал..Присвоили са с далавери наследството му, отнели са семейството му.
С:И ти дойде тук, за да оправиш тези неща.
Д:Де да можех да върна обратно татко, де да можех, но не мога да го върна.. Благодаря ти!
С:По-скоро аз ти благодаря, че си направи труда да ме  накараш да повярвам.
Д:Но облакът на съмнението все още не е изчезнал от очите ти.
С:С времето и това ещ стане.
Д:Ще положа усилия, за да не те нараня..

Бану проучила брата на Адалет, Ръза.Той е действал заедно с директора на сиропиталището, в което е била  иАдалет..Директорът фолшифхицирал документите в сиропиталището, изкарвалмомичетата пълнолетни, после ги продавал на Ръза, той пък ги карал явно да проституират.. Негова жертва е била и собствената му сестра, според Джесур.. Адалет е била директора, после  Ръза е поел вината върху себе си, защото Тахсин е искал така, явно го е сплашил..
Точно така е станало.

Тахсин накара Адалет да убие директора, защото й каза, че двамата с брат й са наранили толкова момичета.. Адалет е искала да убие и брат си, но Тахсин я спрял, защото той е този, който ще й даде свободата.. С други думи, ще поеме вината върху себе си.

Ширин щяла да се омъжва след пет години.
С:И ще се разделиш с мен?
Ш:Не преувеличавай, само на пет минути път съм оттук. Слушай, гледай да не ес караш с Джесур, че после  ив дома ми няма да идваш..

Д:Благодаря!
С:Знаеш, че аз не съм предател като теб.
Д:С времето ще разбереш, че не съм такъв човек.
С:С големи надежди чакам това

Ръфат предложи на Джесур да предадат Тахсин заради убийството на директора, защото косвено той е уибецът на директора.
Д:Батко Ръфат, аз искам Тахсин да си плати за убийството на баща ми.. За това, което е направил през целия си живот..

Бащата Джесур е отишъл в полицията да подаде жарба срещу Тахсин Корлудаа.. Как е откарднал картините им, как е запалили къщата им, как е станал  причина за смъртта на родителите им. Но началникът на полицията каза на полицая да не се занимава с него, да го отпрати, защото той клеветял Тахсин Корллудаа, защото му завиждал на богаството..

Сюхан също разследва смъртта на бащата на Джесур..Наистина същата вечер е имало и друго убийство.Но се оказа, че корхан е наредил на служителя, при когото отиде Сюхан, да я излъже, всъщност да й разкаже точно онова, което той й разказа предния ден.
К:Благодаря ти много приятел, ще ти се отплатя лично.. Красива моя сестро, нито ти се разстройвай,нито пък татко.

Миналото

Х:Какво става, вече  децата ли каарш да ти извършват престъплениета.Ще си платиш за стореното.. Ела тук, детето ми, не се страхувай.

Вайййй, бащата на Джесурго е убила Адалет..

Т:Ела, миличка, вече се спасихме и двамата.

К: Ширин, дойдоха..
Д:Деца, един по един да ви запозная с нея..Фъстъчето ми, принцесо моя, ще ми позволиш ли да ти хвана ръката?
Ф:Дървета..
Д:Да, това са твоите дървета, това етвоята гора, всичко тук е твое. Имам и приятели, искаш ли да се запознаеш с тях? Товае Ширин, тя ще ти готви много вкусни ястия. това е Кемал, той ще пази къщата ни.
Ф:Ау, много е красив.
Д:Да ,красив е, принцесо..

С:Сега да ви дадем лекарството.
Ф:Аз тази сутрин си изпих лекарството.
С:Вчера го изхтие, г-жо Фюген.
Ф:Казах ти, че тази сутрин го взех.

Кемал си урежда сватбените разходи с парите, спечелени от борсата.
Д:Всичко наред ли е?
К:Всичко толкова добре върве, че ме е страх, че ще се урочасат нещата.
Д:И това е типично за нашия народ..Страхуваме се да бъдем щастливи.

Кемал каза на Джесур, че Салих е дошъл да вземе от онези ценни неходки, които намериха в земята на Джесур.-
К:Батко, не се ри разсърди.
Д:разсърдих се и то много. Вече стана два пъти.Но третия път аз ще ги ядосамв.
К:Батко, ако Ширин чуе за това, ще се разстрои много..
Д:На нея нищо няма да й кажем.Тя не е виновна за нещата, които прави баща й..

Джесур каза на сестрата, че трябва много да внимават за майка, защото взели са педпазни мерки ,но все пак къщата е заобиколена от гора.

Джесур ще погледне виедозаписите, той е сложил камери нявсякъде около къщата и имота му..Заради сигурността на майка му.. Сега ще погледне дали няма записи, когато Салих копае върху земята на Джесур, за да може после да им го навре в очите.

Бюлент утре щял да се прибере, Тахсин иска да свика съвещание, иска да стане съдружник с Джесур, защото онова, което са намерили върху земата, била са ценни наистина

К:Татко, поне да бяхме проучили онази земя както трябва.
Т:Нали ит казах, че го проучих..Сега пак ще протакаме нещата и той ще вземе да се откаже от съдружието както стана миналия път.
С:Татко знае какво прави, батко. Да го оставим.
Т:Знам, разбира се, кога се  евидяло и чуло, аз да допусна грешка, или да се издъня в нещо.
С:Нали и аз казвам същото..

# 386
Ринка Hug не съм си и помислила, че го оневиняваш

Опа, Джес видя Цю от записа на камерите и разбра поведението й Peace

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 21:45 от kanti

# 387
Канти,
много камери сложил Джес  в чифлика си.  Joy Joy  Само че защо толкова късно ги прегледа?
А мама Фюген има с кого да си поговори на френски.  Joy Joy

39 Потребители и 48 Гости преглежда(т) тази тема.

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 21:41 от rina-rina

# 388
 Джесур казал да не пускат телевизора на майка му, защото това не й дествало добре..Наистина жената започна да говори с водещите на папарашкото предаване, което се излъчва по стра тв разбира се..
Ширин се скара на сестрата, че не е трябвало да пуска телевизора на г-жа Фюген.
Ф:Млъкнете, не обичам да се говори на висок глас.Мразя неуважението.
С:Добър ден.
Ф:Добър ден.
С:Казвам се Сюхан..
Ш:Тя ви праща всеки ден лилиите.
С:Живея в съседната къща..Джесур е взел очите си от вас.
Ф:Джесур е мой син.
С:Знаем, той е наш приятел.
Ш:Дойде..

# 389
сложна стана- всички са в кюпа, около Сю не остана един невинен, брат и, може би, и Ширин, надявам се...

Мадам маман как веднага нареди всички в орбитата си   hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт