Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 55

• 73 524
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Превод на фрага от Лили bouquet

https://www.facebook.com/380195852002337/videos/1269478236407423/

интересно става! Crazy

Снеже, според мен пък Джахидето си го обича по някакъв начин Корхан, просто е долна по характер Peace
Бюлент е скрита лимонка отвсякъде, и от фрага се видя!!

# 151
Айре  Heart Eyes ще видим колко го обича  Laughing И аз като Снежето  Hug не мисля, че го обича ...
 Обаче на мен ми е интересно какво ще и се случи, когато Корхан научи истината  newsm78
Благодаря на Лили за превода  bouquet
Лошо ... май Сюхан чу последните думи на Джес ... освен, ако не ни подвеждат  newsm78 Много ще е интересна тяхната любов, така ми се струва  Laughing
Лека, дружки!  Hug

# 152

Изгледах 3-та серия. newsm10

Щом ме задържа неотлъчно  и не намирам никакви кусури на никого значи ще го гледам Laughing

Прекрасна сцена ,изиграна  и от двамата както трябва , а малкия спонтанен жест на Сю с любимите цветя на майка му го изненада и стопли.

А целувкатааааа........първата , случайната за Сю ,спасителна за Джес стресна по различен начин и двамата Затова с втората привлечени  от любопитство дали не им и се сторило ,че им харесва допира и нежността беше според мен истинска и двамата няма да я забравят.

Струва ми се , че чу разговора и затова е толкова изненадана .

Лека нощ Hug

# 153
Tенкю за фрага и превода bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet
Бюлент да не гони и той семейно отмъщение чрез Сю newsm78 А тя след една целувка вече ревнува Джес Simple Smile И естествено ще го кара и той да ревнува....
Тази Бану не ме кефи....
Хулия или Айше не е сурогатна майка, защо тогава Джахиде ще лъже мъжа си newsm78 Обича го тя, колкото да я трае, че иначе къде другаде ще си разиграва номерата Simple Smile
Мисля, че Сю накрая се изненада от нещо друго, не от разговора м/у Джес и Бану, според мен е рано да разкрият мисията на Джес, но знам ли я сценаристката какво е измислила newsm78
Фенче Heart Eyes Hug, и според мен детето няма нищо общо с Джес Simple Smile Даже си помислих, как са избрали това едричко детенце, на Бану и беше чок зор да го носи hahaha
Айра Heart Eyes Hug, ти пък какво се задълбочаваш в картините Simple Smile Аз изобщо не се напрягам да следя логиката в сериалите вече, защото само се дразня, гледам да се забавлявам и да се любувам на Киво Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Даже ми прави впечатление, че когато е нелогично е по-смешно Simple Smile

# 154
  • AMS

Благодаря ви, дружки,  Hug Hug Hug
най-вече за постовете по съдържанието  Peace Peace Peace
Относно картините, се върнах пак в предишните серии.
Двете картини в имението са оригинални, както и портрета на бабата и дядото в Нишантъсъ.
Тасин разказа, че помолил!? негов приятел от казармата /Хасан/ да направи репродукции.
Хасан е бил художник е подписвал картините си, но те не са били толкова ценни тогава.
Други скъпи картини е имало в къщата, в Ченгелкьой, на които е направил копия.
Тасин е заменил картините в къщата  с репродукциите,
защото е измислил някакъв начин да ги заплаши с фалит и да унищожи следите.
Последвал е пожарът, който е умишлен! и бабата изгаря в пламъците,
а дядото преди да се самоубие, не без намесата на Тасин,
остава писмо, че се отказва от наследството!?
Хасан не е непрекъснато в Истанбул и когато се  връща от Женева,
за да види, какво става, "получава сърдечен удар",
защото Тасин го е изиграл и е присвоил всичко.
Репродукциите е нарисувал Хасан.
Картините е продал Тасин, унищожил е семейството Карахасаоглу,
а Фюген Алемдароглу, като разбира това, полудява.

Може да не е съвсем така. Ще го мисля пак.
Но сега ми направи впечатление от миналата серия това >>>

а ето и оригинала >>>

Hoca Ali Rıza - Ходжа Али Ръза / 1858 - 1930 / е турски художник.

# 155
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Себи  Hug Дива  Hug благодаря за споделеното!  bouquet
Миси  Heart Eyes Hug ами явно трудно се намира русо детенце  Laughing И аз мисля, че ни пързалят с фрага - рано е да се разбира още кой е Джесур  newsm78 А Бану тепърва ще ни лази по нервите ми се струва  Laughing
Е, много са ми готини!

Честит първи сняг!Хубав ден!  bouquet

# 156
Привет Hug Hug Hug Hug Hug

Сега чета  в контакта, че Нуртен е направила опрожержението в някакво предаване по ТВ, сама се обадила Simple Smile  Rolling Eyes
Скрит текст:
Попросила прощения!

На днях в соц.сети мама Кыванча Татлытуга- Нуртен Кая написала, что Туба и Кыванч- очень красивая пара.
Мама актера навела панику и вся пресса писала о ее плохих отношениях с ее невесткой Башак Дизер.
Нуртен ханым в прямом эфире позвонила на передачу "Разноцветные страницы" и сказала следующее: " Эти слова, написанные мною не были посланием для Башак. Я всего лишь имела ввиду, что Кыванч и Туба- красивая экранная пара. Тубу я совсем не знаю и не знакома с ней. Я смотрела серию и просто написала свое мнение. Я еще не сошла с ума и к Башак у меня нет претензий. Я не собиралась и не хочу обидеть ее или ранить. Я обидела свою невестку, поэтому прошу прощения."

Айра Heart Eyes Hug, казвам ти, че скоро ще се наложи да му сменят фигурата на Киво в музея hahaha hahaha hahaha

Тук много ме кефи изражението от типа, Я не ме занимавай с глупости, ако обичаш Joy Joy Joy

Фенче Heart Eyes Hug, мерси за кафето bouquet

Дива bouquet, Себи bouquet

Хубав ден Hug Hug Hug Hug

# 157
Привет Hug
Честит първи сняг! Nature Snowman

Фенче Heart Eyes, мерси за кафенцето Simple Smile

Миси Heart Eyes Joy Joy Joy айде тръгвай докато не е станало късно Whistling
хммм ся па тв. предаване newsm78
хич не ми е присъщо да се задълбочавам в такива детайли като картините, да!! Wink
ама тая семейна история ми е бая карашък Whistling

Дива Hug мерси за обяснението, явно на теб ще разчитаме за детайлите Peace bouquet
Себи Hug, ами готин ни е сериала Wink

хихи Laughing

днес може да излязат снимките от новата серия... Peace

хубав ден bouquet

# 158
Айра Heart Eyes Hug, намерих предаването, защото исках лично да чуя, дори и да не разбера Simple Smile гласа на аннето, но уви, водещата го чете май от нейно име, така, че чуденката ни остава Wink Знаех си Thinking

За музея не мога сега, най-рано догодина, дано не е късно Joy Joy Joy

Аз сега като чета повечето не сме наясно много с детайлите и си мисля, дали нарочно не го правят, чакат ни да забравим Joy Joy Joy Мен много често ми се случва като искам да се сетя нещо от началото на даден филм и да не мога Joy Joy Joy И си мисля давали ли са го изобщо или със забравила, смятай колко важно е било Joy Joy Joy Joy

За сравнението с КСШ - да не забравяме кой е сценариста Wink Simple Smile

# 159
Айра Heart Eyes Hug, намерих предаването, защото исках лично да чуя, дори и да не разбера Simple Smile гласа на аннето, но уви, водещата го чете май от нейно име, така, че чуденката ни остава Wink Знаех си Thinking

Скрит текст:
За музея не мога сега, най-рано догодина, дано не е късно Joy Joy Joy

Аз сега като чета повечето не сме наясно много с детайлите и си мисля, дали нарочно не го правят, чакат ни да забравим Joy Joy Joy Мен много често ми се случва като искам да се сетя нещо от началото на даден филм и да не мога Joy Joy Joy И си мисля давали ли са го изобщо или със забравила, смятай колко важно е било Joy Joy Joy Joy

За сравнението с КСШ - да не забравяме кой е сценариста Wink Simple Smile

аз не чух гласа на Нуртен???
само четат това, което излезе в медиите май newsm78
просто не е истина каква дандания се вдигна от това, че Нуртен написа коментар за сериала на сина си Tired
със сигурност на Киво не му е много готино от всичко, което излиза  ooooh!

за семейната история в сериала, не знам дали Едже е формурилала всички детайли в главата си Laughing
ама за сега си се справя добре със сценария!!!
пупу да не й е уроки Wink

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 11:56 от Airra

# 160
Здравейте

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 15:16 от dterziiska

# 161
Привет! Hug Hug Hug
Благодаря за всичко споделено и преведено на всички ви...
Интересен епизод се очертава да видим...
Предния ми беше малко муден на места ама то за 2 часа без пълнежи не може  Laughing
Шашардисана съм каква е тази любов на Тилбе Саран да играе все луда  newsm78 Mr. Green Аз все повече си мисля,че Тахсин никой не е убивал,а асъл този който уж се прави на големият защитник на Джес и помагач май не му е на него чиста работата не ми вдъхва доверие...Малко рано беше за целувка не ми се иска да си играе със Сюхан за да отмъсти на баща и...
Интересна фотосесия на Туба Peace
Това да е от мен за начало от 3 епизод  Wink

# 162
# 163

Здравейте Hug Hug Hug

Съжалявам  , че още не зная как са кратките ви имена на всички  в темата EmbarassedЩе се постарая да ги науча.

Дива Heart Eyes обърка ми плановете за днес Wink Wink Wink с тези две картини   на Ходжа Али Ръза.Благодаря ти bouquet

Оригиналът е изумителен- храстчето до пинията в ляво на картината е по- рехав.
Облаците са различни в двете картини , а слънцето  в оригинала свети и облива целият пейзаж.
Има и параход или платнолодка #Crazy #Crazy #Crazy Rolling Eyes
Защо ли си мисля , че от тази разлика би могло да излезе много интересна сюжетна линия в сериала.
Например друг ,а не бащата на Сю да е виновен за фалшифицирането и на двамата да стане обща цел да открият фалшификатора и измамника newsm78

# 164
Терзи bouquet
Диде, и на теб, за гифчетата bouquet
Себи, едва ли ще стане така Wink

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 17:33 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт