Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 55

• 73 525
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Диде, мерси за гифчетата.  bouquet  Благодаря ви за всичко споделено! Hug bouquet

Семейната история е мъглява все още, поне за мен, дори и от това, което е написала Дива, пак не ми става съвсем ясно и поражда въпроси.  newsm78 В близките серии трябва да стане ясно поне какво се е случило, че Джес иска да отмъщава. Peace

# 166
Привет, дружки! Миси  Heart Eyes Hug Айре  Heart Eyes Hug Терзи  Heart Eyes Hug bouquet
Благодаря за снимките! Много са хубави! bouquet
Диди  Hug bouquet Не мисля, че приятелят на Джес има нещо общо със съдбата на Хасан ... Само Тахсин е виновен според мен, ама да видим  newsm78
Себи  Hug не вярвам Тахсин бей да е бял и невинен  Laughing
Снеже  Hug ами историята горе-долу се разплете, но само от гледната точка и спомените на Джесур, да видим и Тахсин какви ще си ги спомни  newsm78
Цитат
Месут Яр (обозреватель) сделал прогноз, что наш сериал, как минимум продлится на 2 сезона

Още снимки

Днес ли трябва да ни пуснат озета  newsm78
Миси  Heart Eyes Hug не бой се, няма да се развали фигурата на Киво  Joy Joy Joy ще успееш да се класираш  Peace
Лили  Heart Eyes вече е превела резюмето  bouquet

# 167
да си уголемя този Джесурчик Crazy

а конкуренцията(Родината Peace)щели да вкарват в игра, актьор, който да играе самия Кемал Ататюрк  Peace Wink Whistling

Фенче Heart Eyes,
Снеже Hug
Скрит текст:
появи се още една тема за сериала на Фе Crazy
а там са страхотни скици Peace

обаче като гледам как са ги навлякли, бая бахър е и в Турция Peace
може и снежни снимки да има Wink

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 18:08 от Airra

# 168
Фенче,  Hug кое се е разплело?  newsm78 На мен ми е ясно, и то само в общи линии, какво е станало, но не и как, което за мен е по-важно.  Peace Интересно ще ми е да разбера каква е вината на Тахсин и какво точно е направил той, че да се стигне до смъртта на бабата, дядото и таткото, как са принудили дядото да се откаже от наследството...  Peace Как е "откраднал" историята на сем. на Джес въобще? Но май е доста рано зрителите да знаят всичко, ама поне малко да открехнат. Mr. Green Praynig

АйрреHug мерси за озета! bouquet

Скрит текст:
Ххиихи, видях.  Hug И феновете на международника са разделени. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ама вярно са по-готини тези момичета. Чудя се дали да не се прехвърля там, при старта на сериала. Wink

# 169
Айре  Heart Eyes да вкарват когото щат  Mr. Green Който се е зарибил по ДиК ще си гледа него, като нас  Laughing Доколкото прочетох, май не са доволни от сюжета на Родината дори и големите фенки на Халит и Берги  newsm78
Варнето  Hug преди малко е споделила следното:
Цитат
Не е вярна новината, че Ататюрк ще присъства като персонаж в сериала.

Ще продължи да бъде вплитан в сюжета индиректно, както беше в трети епизод.

Нов такъв момент ще има в девета серия.
Снеже  Hug нали затова написах, че е ясно вече какво е направил Тахсин , но само според спомените на Джес , тепърва ще се разбере как Peace Но, след като и Корхан знае, че баща му е бил изоставено дете в сиропиталище, явно наистина си е присвоил живота на Хасан ...

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 18:10 от queen_fenka

# 170
Фенче,  Hug кое се е разплело?  newsm78 На мен ми е ясно, и то само в общи линии, какво е станало, но не и как, което за мен е по-важно.  Peace Интересно ще ми е да разбера каква е вината на Тахсин и какво точно е направил той, че да се стигне до смъртта на бабата, дядото и таткото, как са принудили дядото да се откаже от наследството...  Peace Как е "откраднал" историята на сем. на Джес въобще? Но май е доста рано зрителите да знаят всичко, ама поне малко да открехнат. Mr. Green Praynig

Айрре,  Hug мерси за озета! bouquet

Скрит текст:
Ххиихи, видях.  Hug И феновете на международника са разделени. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ама вярно са по-готини тези момичета. Чудя се дали да не се прехвърля там, при старта на сериала. Wink

озета го замених, че Фену Heart Eyes ме превари Laughing
Скрит текст:
ако отидеш там и аз идвам, аз също мисля да гледам сериала Peace Wink
и на мен не ми се е разплело още Laughing
май съм с бг. реотани Joy Joy Joy

Фенче Heart Eyes да, не са доволни много, ама всеки сериал си има аудитория и почитатели Peace
аз гледам старта на 2 сезон на Кузей Sad Sad
оххх много го обичам тоя сериал!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 171
Айре  Heart Eyes Снеже  Hug
Скрит текст:
Вие сте мазохистки бре  Mr. Green аз не мога да си го причиня, честно! Може би само ако и Киво играе с тях  Joy Joy Joy

Айре  Heart Eyes - За Кузей Гюней  newsm10 smile3521 smile3521 най-любимия!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 172
Фенче Heart Eyes
Скрит текст:
ааа гледа ми се Фе пък Wink Mr. Green
ама не се знае колко ще го гледам де!
ами то КПА-то си беше чист мазохизъм Whistling

уффф КГ ми създава такива емоции, които ДК още не успява Confused
самата атмосфера, страхотната музика!!!! Crazy

а това днес Sad Sad Sad

Скрит текст:

много ме кефи профила му на тая снимка Heart Eyes

Башак е постнала нещо в ТТ си, във връзка с ДК, ама newsm78 newsm78

https://twitter.com/basak_dizer/status/803610781384380418

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 20:22 от Airra

# 173
Aйре  Heart Eyes ех, КГ си е КГ ... неслучайно го гледам толкова пъти и няма шанс да ми омръзне ... Такъв пълнокръвен образ създаде там Киво  ooooh! ooooh! ooooh!  А музиката беше просто невероятна!
Да се надяваме, че и ДиК ще ни донесе същото удоволствие, все още е съвсем в началото  Praynig Но пък Киво ме кефи всеки един момент до сега  Heart Eyes
Тази е голяма кръпка, много ми е смешна и симпатична като образ Laughing

Гласувайте за нашите красавци
https://www.poltio.com/qf/83182/sizce-ekranin-en-iyi-cifti-hangisi

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 20:39 от queen_fenka

# 174
  • София
Здравейте......
Айре Hug,Фенче  Hug,Снеже HugДива bouquetМиси bouquetи всички останали,пропускам някой ,но ми простете.
Изгледах си аз серията снощи и много ми хареса.Мисля ,че за сега върви много добре.Не съм запомнила още всички имена ,за което  извинявайте.Този възрастния помощник в имението на Тахсин си мисля,че ще излезе скрита лимонка.И той нещо души само от самото начало.На възраст е и ще знае доста неща от живота на фамилията,а нищо чудно и той да иска да докопа картините.Направи ми впечатление, че в една от сцените когато пътуваха в колата с Тахсин бей и той го попита дали Корхан нещо е коментирал след скандала им,той премълча многозначително.
Много е рано да се разнищва историята,фрага е подвеждащ според мен.Сю е чула нещо друго.Ама знае ли се,доста бързо се развива действието до тук,така че може и да ни изненадат.Борбата за този рейтинг ги принуждава да действат според ситуацията.Той рейтинга е супер,но може да искат още.
Понеже сега прочетох за на Киво майка му,ще кажа и мойто скромно мнение.Момичета лоша реклама няма,понеже знам за доста от така наречените бг.звезди как си пускат сами клюки по техен адрес или след съвет на продуцент или П.Р.,та в този ред на мисли ще кажа, че това може и да си е чиста проба реклама.Киво стартира проект,след не толкова успешен,малко шум за да погледнат от любопитство и не до там върли фенове на К и Т.Не е излишно.

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 21:32 от fay fay

# 175
Фейче Hug
радвам се, че пишеш bouquet
да този Салих е скрита лимонка, и вярно, че много знае за шефа си, ще видим накъде ще го отвее вятъра Peace
за другото-май си права, че няма лоша реклама  Peace Wink
ще видим сега  как ще е рейтинга за 4-та серия......

Фенче Heart Eyes
гласувах Simple Smile
тази в началото ме дразнеше, ама постепенно май започва да ми става симпатична и хич не е глупава! Peace

ама Туба що е с такъв халат newsm78

лека ви Hug

# 176
Фенче Heart Eyes  "кръпката" ме дразни от самото начало.Ако не сътвори нещо смислено в слвдващите серии образът и е излишен.

Според мен основните нишки в  ДиК са няколко.
Основно до сега знаем .че е извършено престъпление спрямо семейството на Джес и в  основата са картините- фалшифицирани , продадени  , забогатяване ,престъпление......
Не знаем как, кой и кога е извършил всичко това,
Не знае и Джес.

Имаме и една болна майка , която Джес много обича , но аз не зная в какъв вид клиника се лекува.
Странно ми беше че приятна дама си закичи цвете зад ухото newsm78.Сигурна съм ,че и се е заклел да отмъсти за преживяното от нея ,но как остава да видим.

Налице е и красива млада жена , която му размъти главата.Тук вече съм със широко отворени  очи и сърце Heart Eyes

Това със  соругатната  майка  ми е малко пресилено.

Залагам , на историята  с картините

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 22:40 от sebilMM

# 177
ново клипче само с Джесурката Crazy Heart Eyes

спешъл за Миси Heart Eyes Wink

# 178
Айра Heart Eyes Hug, мерси, мило, за клипчето newsm51 С кеф си го изгледах Wink Много е хубав Джес Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Башак нещо за стила на Джес писала, гледам, че в коментарите я поздравяват за това, ама да го ретуитват ли не знам newsm78 Аз го харесах newsm78 Сега през превода на Туитър ми излезе, че отговаряла само за стила на Джес, явно заради нападките, че облича и Сю Wink

Мерси и за снимките, резюмето и коментарите ви bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Фенче Heart Eyes Hug. Снежка Hug, Фей Hug, Себи Hug

Лека Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 23:04 от Miss60

# 179
Айре Heart Eyes клипчето е  newsm10 smile3508

Любопитен или ревнив е погледа на Джес още не съм нсясно Wink

Джес в нова цветова гама е вече .... но и тя му отива Laughing

Лека нощ Hug

Общи условия

Активация на акаунт