Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 55

• 73 531
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

На мен пък Бану ми харесва. Heart Eyes Е, гадничка е, ама то и пиперец трябва да има. Wink Явно прекалено мила им е изглеждала с кестенява коса.  Mr. Green

Аз няма да успея за епизода, само ако има повторение, ще го хвана. Hug

Хубав ден! bouquet

# 211
Привет дружки Hug Hug

Фенче Heart Eyes bouquet
Снеже Hug,
хм на тая снимка Бану хич не си прилича с Бану в сериала Wink
снощи и аз гледах сватбата на Ляле и Онур, много бяха хубави, особено Демет сияеше Simple Smile
Миси Heart Eyes
уби ме с тоя захарен Джейми ли там какъв беше Wink Laughing

спешъл за Светланка Hug Wink Wink

и без Киво не може Heart Eyes

Да ни е много усмихнат и позитивен новия месец!! bouquet

# 212
Привет Hug Hug Hug Hug Hug
Тенкю за кафетата bouquet bouquet bouquet bouquet
По едно и с Джес Heart Eyes Wink

Фенче Heart Eyes Hug,
Скрит текст:
Сега ще си пусна КС....Много ме е яд на Зейнеп  Close Не вярхах, че е способна на това #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Това ли и беше благодарността, че горкия Озан се влюби в нея #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Знаеш не го харесвах като образ, но не заслужаваше да умре и то от тази гадина....Вилдан заслужава да я смачка, Нихан и тя.....Толкова злини причини и на Кемал, заради нея лежа в затвора, защото искаше да убие Емир, раздели ги с Нихан, ох не ми се пише за нея, аз искам да я смачкам smile3511 Отдавна не ме е било толкова яд толкова на някой на филм Rolling Eyes Като го гледам ще пиша още.......

Снежка Hug, мен актрисата не ме кефи, иначе нямам нищо против номерата, като има кой да се връзва Peace Simple Smile

Айра Heart Eyes Hug, гледаш ли феновете на какво са способни Laughing Буквално да изядат любимците си от любов Joy Joy Joy Joy

Хубав ден Hug Hug Hug Hug
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 213
Миси Heart Eyes
аз на това му викам американска работа Laughing Laughing
днес мислиш ли да гледаш онлайн с нас?

едно видео с Берен, Керем и Киво Peace
жалко, че Киво не казва нищо

https://vk.com/feed?z=video-67485558_456240061%2F5c279b82b4f9734 … t_-67485558_96069

на снимките им времето е ужасно, ама те са професионалисти Peace

особено Къванч с руския стууууд Whistling Peace

Heart Eyes Heart Eyes

# 214
Миси, Hug на мен и актрисата ми харесва. Peace

Айрре,  Hug тя е, ама с черна коса по ми харесва.  Wink

# 215
  Фенче, било в старата ви тема - пост 697:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=950792.msg34104738#msg34104738

# 216
Снеже Hug, на тези снимки и на мен ми е много по-симпатична Peace

време е за малко Джесурски мимики и физиономийки Wink Heart Eyes
/дойде ми музата Wink/
е няма такъв чар!!! Crazy Crazy

ще има и втора част Peace Mr. Green

Последна редакция: чт, 01 дек 2016, 15:19 от Airra

# 217
# 218
Снеже, мерси джанъм bowuu bouquet
продължавам с по-сериозните Peace
да не кажат някои, че не могат да му разберат мимиките на Киво Mr. Green Mr. Green

интересна статийка от в-к Сабах
за турските свекърви Mr. Green
https://vk.com/feed?w=wall-62215399_184784
ама не я разбрах на 100%
Фену Heart Eyes Praynig

Последна редакция: чт, 01 дек 2016, 16:42 от Airra

# 219
Здравейте! Hug Hug Hug
Страхотни неща сте напускали Hug Hug Hug
Мерси и за всичко споделено! bouquet
Тази вечер сме на линия нали? Да видим какво ще стане
Снеже това момиче дето играе Бану ми прилича на Елчин от Киралък Ашк май не и само на мене в туита четях подобни коментари,но с друг цвят на косата не мяса пък... Laughing

Скрит текст:
Гледам,че тука си коментирате Севдата Heart Eyes аз пък да кажа,че още от първия момент като разбрах,че Зейнепица е влезнала в стаята на Озан разбрах,че е тя - Емир им прикрива мръсотиите щото му е коз да го прави срещу Кемал ама категоричен така да се каже... Twisted Evil тя го задушила след което Тарък е влезнал тя е излезнала и той го е закачил горе или и двамата са останали и са го закачили заедно и аз не харесвах Озан беше пълно малко егоистче лазещо ми по нервите ама не заслужаваше да умре тъй  Tired.Тъпото е,че колкото и да рови Кемал все до родата си ще стига... с такива брат и сестра врагове хич не са ти нужни то Емир лека категория го бих писала при тия двамата  Joy Mr. Green Peace

Айде сега да си пусна и остатъка дето ви обещах  Whistling
Гифчета заедно с Туба по натам като се съберат повече моменти Peace

# 220
  • AMS
Привет, дружки
Благодаря ви за споделеното!!!
Аз подивях от гифчета  >>>

Една част слагам тук, а другите, ще ги видите къде са.
Вече не смогвам да ви следя в седемте теми за Д&К,
та и в новите седем  Wink за новите проекти  Whistling

Приятна вечер!!!

# 221
Привет, сладурки!  Hug Hug Hug
Айре  Heart Eyes Дива,  Hug Диди  Hug благодаря ви за красотите! bouquet
Дива, Hug  ние сме си тук, за какви седем теми говориш  newsm78 Най-много да напишем някой ред в темата за сериала или в темата за Туба, но основно си споделяме тук  Peace Тъй, че няма какво да ни дириш  Laughing
Айре  Heart Eyes не ми се отвори нито видеото, нито последния линк  ooooh! Това ли имаш предвид  newsm78
Цитат
Пишет Мевлют Тезель - газета "Сабах".
КЫВАНЧ ТАТЛЫТУГ - ТЫ НЕ ОДИН!
После просмотра сцены с поцелуем Кыванча Татлытуга и Тубы Буйукустун в последней серии сериала "Джесур и Гюзель", мать красавца-актёра написала у себя в соц. сетях следующее: "Вы самая красивая пара этого года! Машаллах!". После Нуртен Татлытуг сказала: "Я опечалила свою невестку, мне очень жаль". Да, она поняла и приняла свою ошибку, но в социальных сетях оказалось довольно много людей, которые уверены, что Нуртен умышленно написала эти слова, дабы причинить боль своей невестке. Госпожа Нуртен с самого первого дня против Башак, кроме того, она даже не пришла на свадьбу сына, сказав, что болеет.
Кыванч в сериалах часто играет разбойников и мачо, но записи его матери в соц. сетях говорят о том, что в жизни он совсем не такой.
Хочу сказать, что Кыванч - ты не один. Ты не единственный мужчина, который оказался между своей супругой и матерью. Война между невесткой и свекровью началась ещё с давних пор, сначала она была за власть. Свекровь она везде свекровь, но мне кажется, что свекрови в Турции словно произошли от фашистов. Они никак не могут отказаться от своих детей, так и ждут момента,чтобы перейти в наступление! Ведь они думают, что за их любимыми детками, которых они воспитывали всю жизнь, невестки плохо следят!
А следующий уровень психологического наступления свекровей - это внуки, ведь невестки и за ними уследить не могут.
На самом деле, давление матерей плохо влияет именно на их сыновей. Ведь они не дают им стать взрослее, не позволяют своим детям чувствовать счастье. А сыновья остаются в сторонке и следят за происходящим, словно Центробанк за акциями. С одной стороны жена постоянно без умолку говорит, с другой мама постоянно жалуется, обе стороны всё время плачут и именно из-за их желаний мужчины всегда несчастны.
На самом деле, новости о том, что проблемы со свекровью есть и в семействе одного из самых красивых, богатых и талантливых актёров Турции Кыванча Татлытуга свидетельствует, что диктатура свекрови существует и в самом деле.
Ако е това, сега ще го преведа ...
Снеже  Hug много са ни различни вкусовете с теб за жени  Laughing
Диди  Hug баш пък на Елчин прилича тази  hahaha освен червената коса, нищо друго общо между двете не виждам  Laughing
Ох, нямам търпение да стане 19. 00  ooooh! Аз ще си гледам и повторението  Laughing
Миси  Heart Eyes Hug гледам 46 серия на КС, не зная дали ще успея до началото на нашия сериал, но като го изгледам, ще споделя  Laughing

# 222
  Здравейте wavey Hug wavey Hug wavey

Ами аз се надявам след ужасно тежък ден да има приятна вечер ,макар че ще гледам -актьори, тоалети Wink, мимики, ЦЕЛУВКА Wink и т.н.Зная 3-4 думи на турски Embarassed

Но..... сядам пред камината на Джес и чакам.

Само дето не зная кога започва ДиК и линк за сигурно гледане Embarassed hahaha Embarassed

Всичко е толкова романтично и подредено в дома на Джес , а зЛоБната  Бену показа разхвърлено и бельото му Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Харесвам всички ви но ако ви изредя няма да успея да хапна нещо Laughing

# 223
Себи  Heart Eyes wavey
Д и К започва в 19.00 повторението на предната серия, ама колко ще е дълго ... може би към 19.45 трябва да се готвиш  Laughing
Аз гледам всеки четвъртък тук
https://www.youtube.com/watch?v=jWP3ntl64I4
Да не мислиш, че знам повече от теб турски  Joy Joy Joy Joy ама гледам и се кефя  Hug

# 224

ОК-и Фенче Heart Eyes Wink

Инсталирала съм се до "камината "-парно Wink

Стара ,ама готина -екстра за загрявка Wink

Приятно гледане Hug

Общи условия

Активация на акаунт