Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 55

• 73 529
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Фенче Heart Eyes, в ТТ-а си го е писала Башак, ама това са подробности Wink
Къванч с дълга коса на опашка е една прекрасна гледка Heart Eyes

ммм много се радвам, че клипчетата за ДК ги правят с английски песни, повечето Wink

лека от мен Hug

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 21:29 от Airra

# 196
Фенче Heart Eyes Hug, започнах да разбирам турски вече, сериозно Wink Simple Smile С преводача през английски, руски и кратките изречения се превеждат точно Peace Явно и писна на Башак да я обвиняват за всичко лошо и тя да си каже Simple Smile
Скрит текст:
А чакай, още по-жестоко ще се развика Кемал на Асу Simple Smile Зейнеп много глупава, не знам какво искат да покажат с нейния образ, колко глупав може да е човек сигурно newsm78 Simple Smile Така е, Нихан обича Кемал и се страхува Емир да не му навреди, но не си ли дава сметка, че като го държи на дистанция става по-лошо newsm78 Ще видиш накрая къде се насади и кой пак ще я спасява....Кемал, защо тогава не се страхува, че Емир ще разбере, а Rolling Eyes Да и имам логиката, но аз знам де защо така правят, съспенс трябва да има....Няма да се учудя както казваш, че си чела да го финализират. Много се повтарят вече....Вилдан се промени, но на каква цена....Мен Клеопатрови са ми малко излишни Peace  Добър престъпник newsm78 Хайде, бе Laughing Ичердето ще го спираш, а Simple Smile Аз още го гледам благодарение на Чачо, но теб те разбирам, ако не го харесваш достатъчно не си струва наистина.....

Айра Heart Eyes Hug, наистина Башак много хубава Heart Eyes И ресните са на мода явно този сезон в Турция, всяка прилика със стайлинга на Сю е случайна Simple Smile
Аз мисля, че Киво може и да може да свири на пиано Confused Нали пишело, че се учел или аз не съм разбрала newsm78 Иначе Бех ясно, че не свиреше, но много се вживяваше Simple Smile

Себи Hug, аз мисля, че Сю ще се връзва на номерата на Бану Peace

Joy Joy Joy Joy Ще закъснея Joy Joy Joy Joy Joy

И аз не харесвам мъже с дълга коса, но Киво е изключение Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 197

Момичета, утре може и да успея да се включа за коментар. Почивка съм. И ще имам време и сили за коментар. Само един глагол: серията ми ХАРЕСА!!! И то много. Изгледах я в понеделник по нощите.

Иначе ви чета редовно и съм ви много признателна за всичко, което информирвате със статии, снимки, коментари!

Чудно ми е тези мигли не му ли пречат на Къванч!?!?  Laughing

И още: тази дама от снимката с восъчната фигура къде, аджеба, си е сложила и двете ръце!?!?!?!?  newsm78 Laughing

# 198

Айра Heart Eyes Hug, наистина Башак много хубава Heart Eyes И ресните са на мода явно този сезон в Турция, всяка прилика със стайлинга на Сю е случайна Simple Smile
Аз мисля, че Киво може и да може да свири на пиано Confused Нали пишело, че се учел или аз не съм разбрала newsm78 Иначе Бех ясно, че не свиреше, но много се вживяваше Simple Smile

Себи Hug, аз мисля, че Сю ще се връзва на номерата на Бану Peace

Joy Joy Joy Joy Ще закъснея Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha
абе тия фигури да не са от пластелин Whistling

като каза, че се е вживявал, я да сложе нещо, ако случайно някой от четящите ни не го е гледал Peace Wink Heart Eyes Crazy

Орси Hug, щях да те пускам за издирване Laughing
радвам се, че се появи Simple Smile
и че ти е харесала серията!!!

# 199
wavey wavey wavey

Харесвам  Башак Hug и то защото не е типичната  чалга красавица/извинете за грубото сравнение/
С интелигентно  излъчване ,с хубаво тяло и най -вероятно топла и чувствителна , сдържана и остроумна е успяла да задържи до себе си Киво .
Харесвам я ,защото той я  обича за да се ожени за нея!

Башак Дизер – срамежливото цвете, което плени Къванч Татлъту (Галерия)
Кристина Милева+ 25 април 2014 0 коментара
4.75 (95%) 4 votes
Башак Дизер може и да е срамежлива, но един от най-красивите актьори на Турция я обожава.

И защото подчертава , че облича САМО Джей в ДиК.

# 200
Айра Heart Eyes Hug, ами не знам, нали Турция е известна с ментета, може и фигурите да са от пластелин rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Не мога rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Мерси за Бех пианиста Simple Smile Heart Eyes Ама как си клати главата и премижа ще кажеш, че е на концерт hahaha hahaha hahaha Бихтер и тя как преглъща жадно, жадно.....Класика отвсякъде Heart Eyes + Фирдевс в леглото с тапите hahaha hahaha hahaha hahaha Жесток е този филм, обичам го Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Все едно правеха любов чрез музиката.....

Орс Hug

Себи Hug  и ние повечето харесваме Башак с малки изключения Peace Лично на мен ми е интересна като личност и разбира се като съпруга на Киво Wink

От страшните физиономии Heart Eyes

# 201
Миси Heart Eyes
и Берен си е Берен Peace
аз в момента я гледам в Интикам, там също много ми харесва Heart Eyes
а и сериала е много изпипан!!!
Киво, може да го направят от захарно тесто, тогава вече може да се притесняваш hahaha hahaha hahaha

Себи Hug
и на мен Башак ми е много интересна като личност!

Цитат
Харесвам  Башак Hug и то защото не е типичната  чалга красавица/извинете за грубото сравнение/
С интелигентно  излъчване ,с хубаво тяло и най -вероятно топла и чувствителна , сдържана и остроумна е успяла да задържи до себе си Киво .
Харесвам я ,защото той я  обича за да се ожени за нея!

Peace Peace
е за някои е пластмасова силиконка Mr. Green

според мен подчертава, че облича само Джесур, защото се появяват разни спекулации по неин адрес.

лека ви Hug

# 202

Мисс Hug добре си клати главата  пред пианото, ама по-добре се поклаща  в ДиК  върху коня на Сю

Айре  Heart Eyes и аз харесвам Берен и то много. Преди години  я гледах в "Спомни си любима"- сниман е повече от преди  10 год-винаги е чудесна!

# 203
Орси  Hug и аз се радвам, че ти харесва МНОГО серията  Peace Благодаря, че ме разсмя, мила - не му ли пречат миглите на Киво  hahaha Ами сигурно му опират в очилата, ама  Laughing
Айре  Heart Eyes  bouquet за Ноктюрно от Шопен и красавеца Бехлюл  Heart Eyes
Себи  Heart Eyes много ми хареса това Peace
Цитат
Харесвам я ,защото той я  обича за да се ожени за нея!
И аз така  Peace Не я знам дали е срамежлива, но, че успя да грабне вниманието и да задържи този мъж и дори да се омъжи за него ... шапка и свалям  Peace
Честно казано, аз не зная в коя роля най-много го харесвам като визия, навсякъде ми е супер  Heart Eyes Много труден избор  hahaha

Миси  Heart Eyes Hug Joy Joy Joy Joyвсе едно е на концерт  hahaha ама пък как описа сцената, уби ме  Mr. Green Ама си е истина, Бихтер наистина взе да преглъща жадно, жадно, а той я усети само по парфюма и се унесе  Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 22:57 от queen_fenka

# 204
# 205

Приятно ми беше днес с вас Hug

Лека нощ Hug

# 206
Себи Hug, различни са ролите Peace Но няма да се учудя, ако и Джес изкара нещо на пиано Simple Smile Няма начин с тази майка аташе в Женева да не е учил да свири Simple Smile Гаранция, но не знам на село имат ли пиано или не Simple Smile Не съм забелязала, но не може да нямат....Те картини оригинали имат ценни, пиано да нямат, не ми се вярва Simple Smile

Айра Heart Eyes Hug, знаеш, че я харесвам Берен, но не мога да я гледам в другите й филми Peace Не ми харесват самите филми, а и нея явно не мога да я възприема за да изгледам някой сериал Peace
Като каза захарно тесто, помниш ли бях публикувала едно видео от периода, когато харесвах Джейми Дорнан Wink Една фенка го направила на торта и си похапваха от него в някакво предаване hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:

Танкс за снимката bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Фенче Heart Eyes Hug
Скрит текст:
Бясна съм Twisted Evil Сега прочетох кой е убил Озан Twisted Evil Ако го оставят ненаказан не знам #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Не може с такава лекота да се убива и да им се разминава....Тарък как уби онази как се казваше и нищо....Тези в Турция всичко ли им е наред с правосъдието или холдингите, в случая Емир, колят и бесят newsm78 Close
За Бех така е, в началото се унасяше от парфюма, после се заключваше и се криеше в стаята си Sad

Лека отново smile3524

# 207
Миси  Heart Eyes Hug
Скрит текст:
Не го ли уби Тарък Озан  newsm78
Себи  Heart Eyes bouquet и на нас с теб!
Лека, дружки! Hug

# 208
Фенче Heart Eyes Hug,
Скрит текст:
Прочети в темата на КС да не кажеш после, че съм ти издала Simple Smile Тарък прикрил следите познай на кой Wink Не вярвах да е тая тъпа патка, но гадния човек си е гаден отвсякъде #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Не съм гледала, но така прочетох....

Себи Hug, и на мен ми беше приятно Peace

# 209
Миси  Heart Eyes Hug
Скрит текст:
Знаех си аз, че тая гад е убила Озан  ooooh! ooooh! ooooh! Ама после Тарък ме подведе ...

Лека!  Hug

Добро утро!  Hug Hug Hug
Днес е нашият ден  newsm68 newsm44 newsm68
Да започнем деня с по едно кафе в компанията на Киво, с изглед към Босфора

Хубав ден!  bouquet

Последна редакция: чт, 01 дек 2016, 06:06 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт