Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 55

• 73 534
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
аз пък не си го помислих Rolling Eyes Rolling Eyes
мислех, че мъжа на Дива е влязъл с яке като на Джес Joy Joy Joy Joy

и имам предложение Peace(като домакиня Peace Wink)
да спрем с междутемските дрязги и да се съсредоточим в/у гледането и коментирането на продукцията, която ни поднасят от АЯ, в която участва любимеца ни, когото чакахме 2 години Peace , заедно със сегашната му партнъорка Туба!

и ако може да не го даваме толкова сериозно, а с малко повече хумор и настроение, както си го можем де!! Wink

sboncheva
ами трябва да попиташ в темата за сериала, която се прави от Рина Hug
и ние тръпнем в очакване, поне аз Wink Wink

# 406
Дива, ся остава да кажеш, че в якето е бил Джес и ... леш! Joy Joy Joy
(Фенка да турне припадащия плъх).
 Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy

# 407

да спрем с междутемските дрязги и да се съсредоточим в/у гледането и коментирането на продукцията, която ни поднасят от АЯ, в която участва любимеца ни, когото чакахме 2 години Peace , заедно със сегашната му партнъорка Туба!

Това означава ли, че не мога да пиша какво не харесвам в сегашната му партньорка Peace Защото така ми звучи newsm78

# 408

и ако може да не го даваме толкова сериозно, а с малко повече хумор и настроение, както си го можем де!! Wink

Айриии,   bouquet Hug Heart Eyes

Точно така! Не сме ние, които ще раздаваме Оскарите! Тук сме за забавлени

Ох, Светле, Снеже, Миси,  с тоя  "леш" и с тази  падаща мишка ме разсмяхте на глас!!!

Допълвам се, за да отговоря на Миси. Както писах в по-горен пост може всичко да си пишем, стига да не е тенденциозно. Само и само, за да "натрием" нечии носове! Момичета, нека си гледаме нашата къщичка и само нашето настроение в нея!

# 409

Това означава ли, че не мога да пиша какво не харесвам в сегашната му партньорка Peace Защото така ми звучи newsm78

еее защо да ти звучи така?? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
може да пишем за всичко, което не ни хресва, както каза Светлето в неин преден пост Peace достатъчно толерантни сме!
аз също бих критикувала нещо от сериала, което не ми харесва-или играта на някой от актъорите, или постъпките на героите, или сценария!!

Последна редакция: нд, 04 дек 2016, 22:10 от Airra

# 410
  • София
Скрит текст:

sboncheva

В тази тема дали се обявява  Thinking Не съм чела темата много старателно и не съм съвсем наясно.
Или ако може линк, където се разбира кога излиза с превод  Praynig Търпелива съм, но се изкушавам да погледна на руски. Единствено хубавия превод ме спира  bouquet Благодарности за екипа  Hug Heart Eyes

# 411
Скрит текст:

sboncheva

В тази тема дали се обявява  Thinking Не съм чела темата много старателно и не съм съвсем наясно.
Или ако може линк, където се разбира кога излиза с превод  Praynig Търпелива съм, но се изкушавам да погледна на руски. Единствено хубавия превод ме спира  bouquet Благодарности за екипа  Hug Heart Eyes

Вивчо Hug
веднага като излезе превода го слагаме и тук!
и определено си заслужава да се изчака!

# 412
  • София
Благодаря, Айра  bouquet ще следя. Наистина си заслужава чакането. Първа серия гледах на руски, но след това вече чакам  Laughing

# 413
Айрре, Hug ще се опитам. Peace

Орси, Миси, Вивчо, Светле, Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 04 дек 2016, 22:23 от ·٠•Snejka•٠·

# 414
  • AMS

Цитат
мислех, че мъжа на Дива е влязъл с яке като на Джес  Joy Joy Joy

Споко   hahaha 
Не е мм  Grinning   
Друг е  Hug
Отиде си  Sad
А и Къванч не е идвал скоро насам  Rolling Eyes

Скрит текст:
Scotch&Soda

# 415
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Е що го пусна бе, Дива!
Бива ли да опущиш човек с такова яке!
Барем да се беше снимала с него - с якето. Но можеше и с човека, само частта в якето.

# 416
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug Heart Eyes

# 417
Е що го пусна бе, Дива!
Барем да се беше снимала с него - с якето. Но можеше и с човека, само частта в якето.

ох беее, само частта в якето да снимала hahaha hahaha hahaha

Редемче Hug Heart Eyes

# 418
Светле  Hug благодаря ти за хубавия пост! Така е, всеки е с мнението си тук и никой не се сърди Peace Но и аз подкрепям Айрето  Heart Eyes и ви моля - да си гледаме с кеф сериала и да си споделяме какво ни харесва и какво не, без да се притесняваме, но и да не губим чувството си за мярка. Всеки има право да харесва или да не харесва новата партньорка на нашето момче. Но, малко в повече ми дойдоха някои определения за нея днес, признавам си ... просто си спомних коментарите, които Айрето постна снощи за Киво и не ми стана приятно никак ... Не, че искам да се съобразявате с мен, но не искам да станем като една друга тема и да отблъснем хората, които ни четат . Винаги сме били толерантни, нека си останем такива, да не обръщаме много внимание какво пишат другите, колкото и да не ни е приятно. Ми не може да се харесва нашето момче на всички, колкото и да ни е чудно това  Mr. Green Не са го гледали до сега, може и да го харесат по-нататък, а може и не  ... Вярно е, че някои фенки на Туба малко прекаляват понякога, пишат някои неща необмислено как ще прозвучат, като например гаранцията за успех  Mr. Green  ама все пак никой не го е обиждал... щом не съм яхнала още метлата, значи не е било нещо прекалено  Mr. Green Критикувайте я колкото искате, но без обиди, моля ви! Все пак тя е наша партньорка  Peace
Снеже  Hug благодаря ти!  love001
Дива  Hug много си ми съмнителна тииии ... прекалено много съвпадения с Джесур, а ?  hahaha
Вивчо  Hug винаги пишем и тук, щом има превод  Peace
Редемче  Heart Eyes Hug

Последна редакция: нд, 04 дек 2016, 22:54 от queen_fenka

# 419
  • AMS
Е що го пусна бе, Дива!

Светле,  Hug нямаше как да не го пусна  Wink
Има си сериозна работа човека  Peace

Сигурно ще дойде пак с ново яке  Grinning
Снимки няма  Stop
Запазена марка е, като Къванч   Peace

Фенче,  Hug bouquet  Peace

Общи условия

Активация на акаунт