Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 55

• 73 531
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Момичета! Hug bouquet
Нещата ще се объркат тотално беше ми ясно още като чу  hahaha и онази баба която я умори човека на Тахсин жената знаеше доста изглежда май дори позна Джес ,а тоя Тахсин го мислих за свястен и как се подведох не е истина - той направо си е за  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Колкото за любовта има време ще се развият и тези неща  Mr. Green
За мимиките на Туба Thinking и аз не я разбирам особено някак ми е еднаква и повтаряща се и щастлива и тъжна ми е с една физиономия предимно това си е мое мнение и не го налагам на никого,но пък има хубаво излъчване и лице компенсира поне с нещо за сметка на това съм се съсредоточила изцяло върху Къванч и Джесур просто ми обира точките  Mr. Green Stop Heart Eyes
С тия фигури какви фотосесийки си правят значи фенките като не може се докопат до истинското поне до восъка няма лошо и аз се смея от сърце  Joy Joy Joy

И сега понеже този път се събраха доста да ви ги пусна на няколко пъти  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 11:41 от x BlackRose x

# 451
Айри  Heart Eyes дано!  Praynig
Орси  Hug аз от Киво няма да се откажа заради никого  Naughty Laughing
Дидка  Hug bouquet Страхотни са, благодаря ти!

Хубав ден!  bouquet

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 12:12 от queen_fenka

# 452
И другата част... Mr. Green Hug
Скрит текст:

# 453
Диде Hug, благодаря за прекрасните гифчета bouquet

и на мен Туба ми се иска да е малко по-изразителна в някои моменти с емоциите си, но пък наистина компенсира с фотогеничност и красота Peace

тук например в последния фраг изобщо не ми хареса как изигра сцената....

Скрит текст:

започват с новите снимки Peace

# 454
Добрутроо Hug Hug

Орси Hug, още спиш мила Wink
объркала си я Снежка

......................................

Бу, много съжалявам за грешно споменатото име! Hug Благодаря ти специално!

Айри, ми като ми липсва и сън и кафе как няма да дрема. А и търсих, търсих някоя по-незнайна снимка на Киво с кафе и не намерих. Толково много снимки, и по заведения, но с чаша кафе в ръка са няколко. Но виж, Черна Роза какво гифче само е намерила. Къванч пие кафе "на живо"!  Grinning

Тези двете снимки са много сладурски. Очилцата е с хумор, но тази за Юнеско е разкош!

Фенче, и ти днес, но и вчера се спомена имено на Арас, че играе много добре и по-добре от Чачо. Този младеж  грабна вниманието още във Времето лети. Наистина грабна вниманието. Много добра игра. Просто не е толкова ефектна външността му. Което не значи, че не е симпатичен. Дори напротив. Аз го намирам за по чувствителен и по-интелектуален тип.

Ще се опитам до довечера да погледна нашата серия с превод. Ще ми се да имам време, за да я гледам на веднъж. Мога да я деля на части, но не ми се иска. Губи се не само от нишката, но и от смисъла.

Коментирали сме обраният стил на игра на Туба. И аз поне, виждам нюансите в играта ѝ. Много успешно е хваната  в това гифче, което и аз ще сложа.

Честит Никулден!

Приятен обяд!

# 455
  • София
Здравейте, момичета  Hug Heart Eyes

Чета, че коментирате играта на Туба - за първи път я гледам, но точно толкова обрана си я представям дъщерята на Тахсин  Peace Според мен се справя блестящо. Една самотна жена, които всички гледат под лупа, заради произхода си. Която трябва да е еталон за поведение и успех, която няма право на грешки и това я е накарало да изгради стена около себе си и да показва на хората само това, което трябва да видят. Останалото може да видят само семейството й и приятелката й - домашната помощница.

# 456
Фенче,Айре,Вивчо Hug Hug Hug
ORS/KRISI ,не ги намирам гифчетата аз ги правя  Peace Hug
Днес ще излезнат снимките и озета нали?  newsm78

# 457
Фенче,Айре,Вивчо Hug Hug Hug
ORS/KRISI ,не ги намирам гифчетата аз ги правя  Peace Hug
Днес ще излезнат снимките и озета нали?  newsm78

Рози, за гифчетата, браво! Давай и по-нататък!

# 458
Здравейте, момичета  Hug Heart Eyes

Чета, че коментирате играта на Туба - за първи път я гледам, но точно толкова обрана си я представям дъщерята на Тахсин  Peace Според мен се справя блестящо. Една самотна жена, които всички гледат под лупа, заради произхода си. Която трябва да е еталон за поведение и успех, която няма право на грешки и това я е накарало да изгради стена около себе си и да показва на хората само това, което трябва да видят. Останалото може да видят само семейството й и приятелката й - домашната помощница.
Hug
мда, хареса ми мнението ти за това, че Сюхан я гледат под лупа и само пред приятелката си е истинска Peace

Орси Hug, дано да успееш да го изгледаш  Peace
мерси за обяда Grinning bouquet

Джес става все по-хубав Crazy
и май са му намалили брадата newsm78

# 459
Здравейте Благодаря ви за всичко  bouquet bouquet

# 460
Здравейте, момичета  Hug Heart Eyes

Чета, че коментирате играта на Туба - за първи път я гледам, но точно толкова обрана си я представям дъщерята на Тахсин  Peace Според мен се справя блестящо. Една самотна жена, които всички гледат под лупа, заради произхода си. Която трябва да е еталон за поведение и успех, която няма право на грешки и това я е накарало да изгради стена около себе си и да показва на хората само това, което трябва да видят. Останалото може да видят само семейството й и приятелката й - домашната помощница.

Вивчо, пропуснах в горния си пост да те отбележа, мила. Но ми харесаха разсъжденията ти.  bouquet

Айри, Терзи, благодаря за снимките!

Айри, пуснах ти на лични едно гифче за чудо и приказ!

# 461

Цитат
Всемирная организация Unisef, в год своего семидесятилетнего юбилея,
проводит акцию "Образование для каждого ребёнка".
Кыванч Татлытуг, как посол доброй воли Unisef, держа в руках своё детское фото, сделал обращение: "Сегодня миллионы детей по всему миру учатся в школах и очень обидно за тех детей которые из-за тяжёлых жизненных условий не могут получать образование, которое является основным правом каждого ребёнка, их надеждой на будущее. Я поддерживаю акцию Unisef по поддержке обучения детей в кризисных регионах и восхищаюсь всеми смелыми школьниками, которые, вопреки трудностям, продолжают учиться и бороться."

# 462
Привет, мили дружки!  Hug Hug Hug
Благодаря ви за всичко споделено! bouquet  Вече си имаме и резюме  PeaceЛили  newsm51 love001

Момичета, аз съм гледала Туба единствено в 20 минути, където я харесах и никъде другаде. КПА не се брои, защото го гледах отгоре, отгоре ... Така, че нямам идея дали се повтарят или не някои нейни движения  Laughing Но, то е нормално - от един човек се играят, който влага много и от себе си в героите ... Сетих се за мнението на Бу  Hug като видях вирнатото пръстче  Laughing

Вивчо  Hug много съм съгласна с твоето мнение!  Peace Просто всички са перфектни за ролите си!
Тази Бану яко ме дразни  Mr. Green Защо Джес и позволява така да му се веси, не зная, да не би за да ревнува Сю  newsm78

И на всяка манджа мерудия, дразни ме, че споделя с нея всичко, имам чувството, че тя много ще им пречи  ooooh!

Айре  Heart Eyes и най- умния човек, ако е алчен, може да сбърка все някога - по повод думите ти, че му олекнал образът на Тахсин... а според мен така се получи супер, щеше да ми е прекалено нагласено, ако Тахсин веднага беше изгубил пари. Джес си мисля, че ще го накара да спечели малка сума първоначално, за да се полакоми, а после ще го разбие  newsm78
Резюмето е доста любопитно ... май ни очаква супер серийка  Peace

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 19:34 от queen_fenka

# 463
  • София
Добър вечер, момичета  Hug Hug Hug

Благодаря на Лили за резюмето  bouquet bouquet Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Едже ще заплита и ще разплита, което ще ни държи под напрежение. Малко тъжно ми стана за Сю и много любопитно как ще бъде незабравим уикенда в Истанбул. Явно ще разберем какви са отношенията между брата и сестрата. Пише, че брат й винаги я защитавал - от какво  newsm78

А Бану е жена с разбити надежди и илюзии, все още лудо влюбена в Джесур. Готова е на всичко, за да не позволи между Джесур и Сюхан да има нещо повече от "служебно" привличане. Според нейните думи, така го предпазва. Ще продължи да прави номерца, далеч не по вкуса на Джесур. А той защо я търпи - тя е адвокат и доверено лице, явно много неща документално движи. Може и друго да има, надявам се да разберем.

# 464
Вивчо  Hug и на мен ми е мъчно за Сю  ooooh! Ще и се наложи да чуе за любимия си баща неща, които ще я разбият ... много е тежко ... Но, за мен тя е добър и честен човек и няма да намрази заради това Джесур, а дори ще го разбере защо се е държал и с нея и със семейството и по този начин  newsm78 Във всеки случай ще е интересно  Peace Нямам търпение за дните, които ще прекарат заедно  Laughing За мен са страхотно подходяща двойка, не очаквах, че толкова ще ги харесам един до друг ...
За Бану ... може и така да е  Peace
Един страхотен клип!

Айре  Heart Eyes Снеже  Hug Joy Joy Joy
Цитат
Турция принимает участие в крупнейшем форуме в Сингапуре, который проходит с 6 - 9 декабря. Турецкая продукция представлена на отдельном стенде. Среди работ и новый сериал "Смелый и Красивая". Иностранные инвесторы смогут ознакомится и заинтересоватся в покупке Турецких сериалов и фильмов. Новая цель Турции, завоевать рынок Дальнего Востока.

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 20:44 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт