Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 55

• 73 526
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро!  Hug Hug Hug Най-после е четвъртък!  Peace

Снеже  Hug  bouquet
Ами може би майката на Джес никога не е успяла да дойде преди това в Турция и Тахсин да не я е виждал newsm78 А и не се знае кога и къде са се оженили Фиген и Хасан ? Дали само когато разговаряха с нотариуса след смъртта на старците се бяха върнали в Турция   newsm78 Тя тогава каза на малкия Джес, че вече нямат нищо тук и животът и приятелите им са в Женева  newsm78
Дива  Hug да, Джес каза на майка си, че скоро ще я заведе вкъщи, на мястото, което баща му не е успял да види ...нещо такова беше  Laughing Много въпросителни все още има около този сериал, да видим какво ще излезе в крайна сметка  newsm78
Аз пък днес попаднах на тези снимки и се сетих за Парс ... какво ли се е случило с него, Киво вече не говори за него, взе си ново куче ? Дано да е жив и здрав.

Това е интересно  newsm78
Цитат
Сюхан : "Всегда маму винила, считала, что она несправедлива к отцу".

Цитат
Джесур: "Я буду проявлять осторожность, чтобы не причинить тебе вред".

Означава ли, че всичко се е разбрало  newsm78 Довечера ще видим  Peace

# 496
Добрутроо в нашия ден Wink Hug

Снеже Hug
Фенче Heart Eyes, не знам какво е станало с Парс, ама може и той да си живее при Киво, ние не знаем колко животинки има в дома им, които според мен не са малко Wink

Дива Hug, тая актриса още не съм я срещала в Интикам , на 19 серия съм newsm78

от мен 2 колажчета

Туба е била с модел на Озгюр Масур

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 09:41 от Airra

# 497
Айре  Heart Eyes wavey благодаря ти за всичко! bouquet Страхотни колажи, видях ги вече при падружките, много те ценят и те  Heart Eyes
Дано да си е жив и здрав Парс  Praynig А, сигурно имат много животинки, те и двамата с Башак ги обичат  много Heart Eyes
Интересно ... тези от къде знаят какво ще се говори  newsm78
Цитат
Джесур : "Проблем не будет, слово тебе даю."

По-бързо да идва вечерта ...

Хубав ден от мен! До довечера на първия ред!  Hug

# 498

Здравейте!

Какво съвпадение за снимките на Къванч с Парс. И аз онзи ден ги гледах и се се тих за това куче. Разкошно куче. Киво едва ли се е отказал от него. Но и папараците все щяха да попаднат на някоя обща находка на Парс и Къванч. Та не знам... newsm78

Айрии, много са ти хубави колажите, наистина!

Фен, много хубава снимка на Джесур с кафето.

И на Снежи благодаря, че редовно ни "сервира" кафе.

Новият фрагман ни дава още въпросителни. Ако с появата си Фиген ще разкрие плана на сина си то това ще е много рано. Ако пък това не стане, то пак ще е някоя сценарийна недомислица. Ще разберем довечера или, може би в по-следващата серия. Но фрагманите са направени добре. Заплитат интрижките и ни държат в напрежение. Да гледаме серията. Това е и целта им.

За последния преведн епизод ще кажа само, че го гледах с лекота и удоволствие. Нямаше силно дразнещи моменти. Е, ако се позадълбочи човек, възникват някои и други въпросчета. Например ситуацията в в къщата на Туба с тези два контейнера за картини. И двамата с такива. Джесур и полицаят. Бившият, де. Можеха и в нещо друго да приберат картините. Това е платно се предполага. Телефонните обаждания точно и при влизането, и при излизането на Сю от гаража. Сякаш изчака тя да си свърши разговора. Бану ме дразни. И в други техни сериали има дразнещо нахални женски образи и много кавалерски търпящи това поведение мъже. Сякаш не ми се връзва с манталитета на по-агресивния турски мъж  и по0търпящата жена. А, че жените им са майсторки в интригите е ясно.   

Тилбе Саран е много добра актриса. В епизодичните си появявания прави запомнящ се образ. На първите снимки, които ѝ сложиха в темата много ми заприлича на една друга актриса. И не само на мен. Но тази прилика беше само на снимки. Защото още с първото си появяване на екрана, разбрах, че не може да се сбъркат двете актриси. Не говоря за играта, а за външността. Играта отделно. 

Тахсин, не го усещам плътно този образ. След тези бизнес успехи и да не разбира нищо от борса в тези съвременни времена. Или да си наеме лице. Че и синът му и той.

Както и тази хакерска програма... Но тук да си трая, защото не разбирам от компютри и да не се изкажа неподготвена. Grinning Не че не е възможно, но няма  ли някакъв контрол... А, бе, малко поизмислено ми се стори. Но турският зрител не се замисля толкова. А и ние, както съм писала не гледаме продукция с номинация за Оскар! Само да не се оплете Едже в сюжета си по-нататък. Иначе, ще се повторя: изгледах с удоволствие серията и фрагмана. Къванч и Туба продължават да ми харесват и заедно и поотделно!

# 499
 Hug Hug Hug привет дружки и от мен  Hug Hug Hug

Снощи изгледах серията с превод, много ми хареса и разбрах много неща които без превод не ми дават никаква представа. Но довечера пак съм на линия разбира се. Само едно уточнение ако може правилно ли съм разбрала: Бащата на Джесур е убит в същият ден в който в гората на Коорлуда е намерен труп на директора на дома за сираци? Веднага след това убийство, майката на любовницата (дето я убиха) става директор в дома?
Така ли е?

# 500
Орси Hug
мерси за коментара bouquet
значи си успяла да изгледаш серията Wink

Във всеки сериал има леки недомислици(в някои и по-тежки Laughing)
ама нашите за сега не са фатални Peace
И аз се чудя как Тахсин е създал това кокетно градче, като за сега не го показват много умен Whistling
ама със сигурност е много колоритен Laughing
и актъора е подбран много добре Peace

Елии, привет Hug Hug
ами да и аз така разбрах Peace
радвам се, че довечера си на линия Simple Smile

охх Joy Joy Joy

Цитат
Поклонники убеждены, что весь внешний облик Секиза был позаимствован Кыванчем у старшего брата - Тугая Татлытуга.

хубав следобед bouquet

# 501
значи си успяла да изгледаш серията Wink

Във всеки сериал има леки недомислици(в някои и по-тежки Laughing)
ама нашите за сега не са фатални Peace
И аз се чудя как Тахсин е създал това кокетно градче, като за сега не го показват много умен Whistling
ама със сигурност е много колоритен Laughing
и актъора е подбран много добре Peace

охх Joy Joy Joy

Цитат
Поклонники убеждены, что весь внешний облик Секиза был позаимствован Кыванчем у старшего брата - Тугая Татлытуга.

Още оня ден я изгледах, но едва днес можах да намеря малко време да се изкажа.

Образът на Тахсин е много колоритен, да. И с тази просташка фраза за плюенето в устата допринасят още за индивидуализирането на героя. Не го показват  като умен, но като простак, да. А актьорът, който играе младия Тахсин има много противна физиономия. Той затова и е избран.

А тези "поклонники" да знаят, че имат известно право. Сега като го прочетох това и аз съм склонна да го мисля същото.  Laughing

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 15:19 от ORS/KRISI

# 502
  • София
Здравейте, момичета

Относно  любовницата останах с впечатление, че е израснала в дом и тази жена - майка й, е била директор след убийството на предишния. Дали е съвпадение или не с убийството на бащата на Джесур и уволнението на полицая, остава да разберем.
И мисля, че Тахсин не познава жената и детето на Хасан,  защото не ги е виждал. Убил е старите, взел е картините и си е плюс на петите.
И не се учудвам, че не разбира от борсови операции. Неговото богаство не е свързано с борсите.
Синът му само още ми е мъгливо като образ. Явно са имали трудно детство със сестра си. И за майката нищо не разбрахме.

# 503

Здраейте Heart Eyes Hug

Интересна серия ни  чака.

Мисля си , че жената която  Адалет нарича майко не е родната и майка/много е възрастна/ , а само я е чувствала като такава докато самата тя е била в приюта newsm78/мои  фантазии/

И друго  ми минава през ума гледайки 4-та серия-Джес има винаги резервен план в стъпките към отмъщението.
Когато ги омота с облигациите и всички мислеха,че са  изгубили парите си , в крайна сметка спечелиха Laughing
 Така ги "бъзна" и с зълтиците hahaha hahahaОчите на Тахсин щяха да изпаднат в краката му Shocked #Crazy

Та затова си мисля , че и от ситуацията около майка му ще я  разреши по-най дългия  начин/във времето на сериала/ ,защото го е предвидил.Така е щом е планирал да я заведе в къщата си newsm78

Приятно гледане  Hug

# 504
  • AMS

#zamanla - # с времето  

... заради нея дойдох.

Дружки, приятна вечер!!!

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 22:27 от *** Diva ***

# 505
Вив Hug, Себи Hug, Дива Hug

да жената, която убиха не е истинката майка на Адалет, тя само я е наричала така Peace
Джесур, щом е планирал да заведе майка си в къщата, предполагам, че не се притеснява, че някой ще я разпознае Peace

Тахсин е нормално да не разбира от борси Peace

Цитат
Новое промо - фото к 5-й серии.
Джесур: " Я собираюсь сдержать свое слово, которое обещал своей матери, я здесь ради нее.

повтарям снимката, много ми харесва Peace

Приятно гледане Hug
линк към Тубето
https://www.youtube.com/watch?v=jWP3ntl64I4

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 18:46 от Airra

# 506
Привет, дружки!Ели, Орси, Себи,Дива, Айре  Heart Eyes Hug Hug Hug
Даа, Джесур не би взел майка си при себе си, ако я познаваше Тахсин ... И онази баба наистина не беше майка на Адалет, просто тя така я наричаше ... сигурно след като е станала директор я е защитавала  newsm78 Във всеки случай ни очаква доста интересна серия  Peace Приятно гледане !  bouquet
Цитат
Турецкая пресса сегодня, по обыкновению, напечатала краткое содержание серии
Джесур перевернул с ног на голову всю действительность Сюхан...
Правда услышанная от Джесура переворачивает всю реальность Сюхан. Старые воспоминания об отце теперь приобрели новое значение. Корхан, почувствовав сомнения у сестры, как и всегда, стремится защитить ее.
В то же время Джесур пытаясь расследовать смерть своего отца проливает свет на некоторые события из прошлого, даже не подозревая что за ними скрывается гораздо большая тайна.
Ответы на вопросы, которые Сюхан боится задать Джесуру, теперь ей ясны. Она осознает, что война с Джесуром принесет ей только поражение во всех смыслах.
Сюхан решает провести выходные в Стамбуле вместе с Джахиде и Корханом. А Джесур своим сюрпризом делает эти выходные незабываемыми. С "течением времени" эта встреча будет приобретать все более важное значение...
Подготовлено для https://vk.com/kivanctuba

Започна!

# 507
  • София
Привет момичета Simple Smile
Смогнах със сериите и ще гледам с вас Wink тази вечер надявам се нищо да не ме разочарова в епизода.

# 508
Привет момичета Simple Smile
Смогнах със сериите и ще гледам с вас Wink тази вечер надявам се нищо да не ме разочарова в епизода.

да кажеш после най-важното Peace Wink

оооо гледам, че и Халит Е. са почнали да го събличат hahaha

Адалет е убийцата #Crazy #Crazy

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 21:16 от Airra

# 509
Мацки  Hug Hug Hug

Изпуснах  ooooh!

Сядам да гледам в дизито  Laughing Не ми се дразнете на коментарите за стари събития  Flutter

Бу, що не каза, че ще гледаш онлайн ма  Crossing Arms Айде като в доброто старо време да гледаме 2-те  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт