Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 55

• 73 510
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Фенче  Hug Heart Eyes благодаря за уточнението  bouquet Снощи цяла серия го четох като Селим  ooooh! Имената не са ми силната страна  Laughing Laughing

# 646
Фенче  Hug Heart Eyes благодаря за уточнението  bouquet Снощи цяла серия го четох като Селим  ooooh! Имената не са ми силната страна  Laughing Laughing

Ааа, за нищо! То и аз не мога да им запомня имената, ама като гледам сериите най-малко по три пъти и ги запомних  Laughing

# 647
Вивчо Hug
не се шашкай Wink

Фенче Heart Eyes
Сю със сигурност няма да им повярва, след като чу разговора, ама според мен тя ще си мълчи Peace

примерно не разбрах какъв е тоя рапорт?

за какъв план става въпрос, Джес да стане съдружник на Тахсин ли?

и всъщност в земята има ли съкровище или не?? newsm78

в серията имаше момент , в който се усещаше, че започват да се зараждат чувства м/у двамата, по-късно ще направя стоп кадри Peace

седмичния рейтинг
http://www.reytingler.biz/reyting_sonuclari.html

Последна редакция: пн, 12 дек 2016, 11:00 от Airra

# 648
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Хаха, и аз се успокоих за "Селим". Помислих си вчера, че съм почнала да изветрявам, щото въобще, ама хич не се сещах кой е. Joy Joy
На мен ми беше  смешно в началото с Ръфат - Рашид и още нещо го наричахме, на кого както му падне. Ама е забавно с тия турски имена.
Мисля си как свикнах с тях и много от тях вече ми звучат дори красиво. Помня колко се чудех на името Башак (няма да казвам като какво ми звучеше, че "не ми подхожда", както често казват в нашите сериали Joy). Колко нелепи ми изглеждаха имената в Листопад (първия ми половин сериал) - Фикрет, Шевкет, еле па Неджля, Айше е ясно как ми звучеше Joy. Три години по-късно знам, че Дениз, Мелиса и може би Сузан са турски имена, не американски, както съм си мислила, а някои имена ми звучат като приказка - Айнур например, като знам, че означава лунна светлина. Вече намирам за прекрасно това, че може да си кръстиш детето Ямур (дъжд), Гюнеш (слънце), Нехир(река), Нарин (крехка) и въобще, както си поискаш.
Спомням си също как се чудех, че една жена може да се влюби в мъж на име Оуз, Хасан или Мустафа. Joy Вече се научих, че може Joy, но все още има имена, които ме удивляват. Последните две, на които още се чудя, са Хакверди и Фарялъ, а преди това беше Шинаси. А на Гупсе сигурно ще се чудя още дълго, толкова ми е неблагозвучно.
А пък колко смешно и нелепо ми звучеше турският език! Спомням си Къванч в някаква сцена - красив, висок и строен,  сексапилен и спиращ дъха и по някое време от устата му излиза: хадии! хадии! Хади бакалъм! Ми направо...ррррхх..къде е припадащият плъх Joy Joy

По нашата тема - чудех се снощи дали Туба (някой знае ли какво значи това име newsm78) може да изиграе коварна и отмъстителна героиня. Изглежда толкова благородна и мека, че не мога да си я представя. Макар че добрият артист може да изиграе всичко, все пак си има роли, които му "лежат" и такива, които не са му силата.

# 649
Айре  Heart Eyes  Joy Joy Joy няма никакво злато, всичко е постановка според мен. Мисля, че подправиха рапорта на експертите  newsm78 А на Салих, там , където копа бяха подхвърлили някои ценни находки, той затова се притесни Джесур къде още е копал и се успокои, че само там, на друго място не е. Аз поне така го разбрах  Peace
Светле  Hug Joy Joy Joy абсолютно същото беше с мен ... колко ми беше отвратителен езика в началото бррр ... а сега дори ми харесва  Laughing Виж, за имената им не мога да свикна и това си е, смешни са ми и до днес  Laughing
Туба когато се налага може да е и много твърда и отмъстителна, че дори и убийца, такава беше в 20 минути. До последно не вярвах, че тя го е направила, толкова мила беше през другото време  ooooh!

# 650
  • София
Айре  Hug Heart Eyes и аз мисля, че е постановка  Peace Тахсин се интересува само от пари, не случайно му изкочиха очите от орбитите, като видя златото. Направи сина си и Бюлент на салата, че заради тях не е спечелил пари.
А ограденото място с "имането" беше кукичката за Тахсин  Laughing

Светле  Hug Heart Eyes чудна ретроспекция на имената  bouquet и аз се чудя за някои. Перфунде ми е хит и до днес  Peace
А Къванч има страхотен тембър  Heart Eyes

За Туба  Hug Heart Eyes снощи специално внимание обърнах на тичането й в гората, след като разбра за убийствата. Точно така си я представях - обрана от емоции. Нищо не е в състояние да я извади от рамката  "дъщеря на Тахсин"  Peace

Само останах учудена на сцената, когато Адалет убива Хасан. Значи и тримата са се познавали по-рано, поне с това усещане останах. Но защо Адалет предпочете да убие Хасан  newsm78 И пристигналите полицаи - комисаря, който е човек на Тахсин и Семих, който дали от тази случка става най-довереният му човек  newsm78
За Адалет и Тахсин казаха, че са израснали в различни сиропиталища. Тогава откъде се познават  newsm78 Там са ми чуденките.

Иначе между ГГ започват да прескачат искри и Джес беше много искрен, когато й каза, че ще направи всичко, за да не я нарани. Как си го представя точно, след като иска да отмъсти на баща си, а тя е татиното момиче  newsm78

Светле  Hug Heart Eyes за коварната и отмъстителна Туба - много ме изненада във фабриката, когато персонала искаше да напусне. Изобщо не се поколеба как да реагира и да въдвори ред Peace Това е далеч от коварна и отмъстителна, но мисля, че отново добре би се справила. За момента се бори да остане безразлична към Джес и случващото се заради него. Да видим до кога  Laughing

# 651
Светле Hug, опасна сииии Joy Joy Joy
особено за Башак Wink
ама и на Киво името е доста изкилиферчено
баща ми се убива да ме бъзика-Кенан Чалък му вика Joy Joy

на мен турския ми е екстра в момента, ама преди като чуех турски новини по БНТ и ми ставаше лошо Sick

Виви Hug
и на мен сцената с убийството на Хасан от Адалет ми беше малко странна newsm78
Адалет го уби по собствена инициатива, съвсем импулсивно и сякаш беше тотално умопомрачена, действаше като робот ooooh!
и после каква беше тая полиция?
пък Тахсин и Адал. си тръгнаха??

за Туба на пътя-не ми хареса как го изигра и това си е!
ама ще й простя за сега Wink

Фенче Heart Eyes, мерси за разяснението
понякога съм толкова наивна....
помислих, че наистина има злато ooooh!

и друго, което си мисля, тая Хулия май няма да даде бебето си Peace
и много ми е интересно Джахидету как ще скрие от Корхан , че няма корем? newsm78

Последна редакция: пн, 12 дек 2016, 11:52 от Airra

# 652
 Hug Hug Hug Hug

Тия кога мислят да пуснат фраг  smile3515 smile3516

# 653
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Вивчо, все по-близо си до Салих. Joy "Семих" Joy Joy Joy. А Перфунде-то е Ферхунде Joy Joy Joy
Айра, и баща ти е прав - Кенан Чалък е къде-къде по-произносимо.
Ех, че хубаво ме разсмяхте...Както ми е лошо, добре ми дойде (още един израз от турските сериали Joy Joy).
Онзи ден Джесур каза, че техният народ се страхува да бъде щастлив. Това същото съм го чела отдавна за нашия народ в някакви разсъждения за българската народопсихология. И че затова имало толкова много поговорки в този смисъл - "да не чуе дяволът", "много хубаво не е на хубаво", "да чукнем на дърво", "не се смей да не плачеш после" и др. Явно след продължилото 500 г., да го наречем "съжителство", доста ни се е омешало и мисленето, и битът - непрекъснато откривам общи неща между нас и турците.
Ако ни наводнят с румънски сериали, дали ще открием общи черти и с румънците, поради съседството newsm78

# 654
  • София
 Joy Joy Joy Joy почти съм го улучила

А Перфунде остана от една колежка, която ми разказваше сериала. Не съм го гледала много-много и не съм внимавала с имената  Laughing Laughing Laughing

И на мен ми направи впечатление за народопсихологията и точно го коментирах с един колега. През онези години добре сме се измешали  Peace Човек само като ни чуе народните песни и приказки, ще му стане ясно за какво става дума. В нашят край се оказа, че използват много турски думи, но това го разбрах покрай сериалите  Laughing Laughing Laughing

# 655
Hug
все някога ще пуснат Wink

Светле Hug, това, че сме се омешили през тия 500 години си е абсолютно вярно!!
а това, че ни е страх да бъдем щастливи, от суеверие, има нещо такова Peace
за лошото се сещам за Али Ръза hahaha
Виви Hug
мдааа като слушаш турски сериал, и разбираш колко много бг. думи са си с турски произход Peace

хубав следобед
с един наш любимец Heart Eyes

# 656
ФРАГ!

и превода от Лили bouquet bouquet

https://www.videoclip.bg/watch/644912_drzki-i-krasivi-6-epizod-1-treilr-bg-sub

https://www.facebook.com/380195852002337/videos/1287361931285720/

Последна редакция: пн, 12 дек 2016, 19:24 от Airra

# 657
  • София
Момичета знаете ли на какво ме наведе фрага, ще се окаже, че Тахсин също е бил син на дъртите, може би само на мъжа, от извънбрачна връзка, не знам защо.

# 658
Привееет!  Hug Hug Hug
Ей, каква изненада ... Айре  Heart Eyes bouquet
Ох, ама много ми харесаха двамата в този фраг ...

Колко му отиват всякакви шапки на нашия красавец ...  Heart Eyes

Бу  Hug и аз не можах много да схвана за кого говореше Тахсин, че е можел да му бъде син  newsm78
Не вярвам с Хасан да са братя, не - остава да се окажат роднини Джес и Сюхан  Joy Joy Joy Само това не ...
Не познах ... все още няма да се разбере истината ...

Последна редакция: пн, 12 дек 2016, 19:38 от queen_fenka

# 659
Фенче Heart Eyes, мда няма нужда да са първи братоведи hahaha hahaha

има нов персонаж Peace

готини са ми тук Wink

и оня със сините очи е май Ръза-брата на Адалет Peace
видяхте ли, че никой не е обърнал внимание на думите на Фюген и сватба е имало!! Simple Smile

БУ Hug, ти до каква степен го знаеш туркиша??

Общи условия

Активация на акаунт