благодаря за уточнението
Снощи цяла серия го четох като Селим
Имената не са ми силната страна
благодаря за уточнението
Снощи цяла серия го четох като Селим
Имената не са ми силната страна

). Колко нелепи ми изглеждаха имената в Листопад (първия ми половин сериал) - Фикрет, Шевкет, еле па Неджля, Айше е ясно как ми звучеше
. Три години по-късно знам, че Дениз, Мелиса и може би Сузан са турски имена, не американски, както съм си мислила, а някои имена ми звучат като приказка - Айнур например, като знам, че означава лунна светлина. Вече намирам за прекрасно това, че може да си кръстиш детето Ямур (дъжд), Гюнеш (слънце), Нехир(река), Нарин (крехка) и въобще, както си поискаш.
Вече се научих, че може
, но все още има имена, които ме удивляват. Последните две, на които още се чудя, са Хакверди и Фарялъ, а преди това беше Шинаси. А на Гупсе сигурно ще се чудя още дълго, толкова ми е неблагозвучно.

) може да изиграе коварна и отмъстителна героиня. Изглежда толкова благородна и мека, че не мога да си я представя. Макар че добрият артист може да изиграе всичко, все пак си има роли, които му "лежат" и такива, които не са му силата.
няма никакво злато, всичко е постановка според мен. Мисля, че подправиха рапорта на експертите
А на Салих, там , където копа бяха подхвърлили някои ценни находки, той затова се притесни Джесур къде още е копал и се успокои, че само там, на друго място не е. Аз поне така го разбрах 
абсолютно същото беше с мен ... колко ми беше отвратителен езика в началото бррр ... а сега дори ми харесва
и аз мисля, че е постановка
Тахсин се интересува само от пари, не случайно му изкочиха очите от орбитите, като видя златото. Направи сина си и Бюлент на салата, че заради тях не е спечелил пари.
чудна ретроспекция на имената
и аз се чудя за някои. Перфунде ми е хит и до днес 

снощи специално внимание обърнах на тичането й в гората, след като разбра за убийствата. Точно така си я представях - обрана от емоции. Нищо не е в състояние да я извади от рамката "дъщеря на Тахсин"
И пристигналите полицаи - комисаря, който е човек на Тахсин и Семих, който дали от тази случка става най-довереният му човек 
Там са ми чуденките.
за коварната и отмъстителна Туба - много ме изненада във фабриката, когато персонала искаше да напусне. Изобщо не се поколеба как да реагира и да въдвори ред
Това е далеч от коварна и отмъстителна, но мисля, че отново добре би се справила. За момента се бори да остане безразлична към Джес и случващото се заради него. Да видим до кога
, опасна сииии

, мерси за разяснението

"Семих"
. А Перфунде-то е Ферхунде

).
почти съм го улучила
Човек само като ни чуе народните песни и приказки, ще му стане ясно за какво става дума. В нашят край се оказа, че използват много турски думи, но това го разбрах покрай сериалите

, това, че сме се омешили през тия 500 години си е абсолютно вярно!!

и аз не можах много да схвана за кого говореше Тахсин, че е можел да му бъде син 
Само това не ...Препоръчани теми