Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 55

• 73 510
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Благодаря за буквички те  bouquet bouquet bouquet Страхотни сте, момичета  Heart Eyes

Тази вечер ще трябва рано да си легна, че два сериала имам за гледане   Laughing

Светле, много хубаво си го написала за любовите  Heart Eyes

Момичета, благодаря за разяснение то  bouquet сега си спомниха,  че коменамираха този художник, но не знам защо съм останала с впечатление, че това е бащата на Джесур  ooooh!

# 631
Айрре, Hug bouquet

Мерси на екипа - страхотни сте! Heart Eyes bouquet

# 632
Благодаря за буквички те  bouquet bouquet bouquet Страхотни сте, момичета  Heart Eyes

Тази вечер ще трябва рано да си легна, че два сериала имам за гледане   Laughing

Светле, много хубаво си го написала за любовите  Heart Eyes

Момичета, благодаря за разяснение то  bouquet сега си спомниха,  че коменамираха този художник, но не знам защо съм останала с впечатление, че това е бащата на Джесур  ooooh!

ооо ще се справиш ли с двата сериала? Wink

Светле Hug, за двете любови, както винаги много точно Peace
ама може и нашата да е забранена, не мислите ли?
ако Тахсин разбере кой е Джесур и защо е дошъл в градчето, няма да иска съкровището му Сюхан да се залюбва с него Peace
а и нали се коментираше, че Ширин и Кемал ще им помагат за любовта, щели да предават някакви бележки newsm78, така, че със сигурност ще има забранен и таен елемент!
и така ще е по-интересно май!

Фенче Heart Eyes, и аз мисля, като теб за намигването, ама айде стига вече с него Peace,
Скрит текст:
че и едни newsm57 почнаха да го обсъждат Mr. Green

аз ще се отдам на Джеско (хареса ми как го нарече БУ) Wink

# 633
Айре  Heart Eyes благодаря!  bouquet Веднага го започвам и аз  Peace
Скрит текст:
Хич не ме интересуват разни бели птици какви ги пишат, те да си гледат техния любимец  Mr. Green

# 634
  • София
Айре  Heart Eyes благодаря!  bouquet Веднага го започвам и аз  Peace
Скрит текст:
Хич не ме интересуват разни бели птици какви ги пишат, те да си гледат техния любимец  Mr. Green

Ох, пак да си изразя възхищението от Тойгар, уникален композитор  Heart Eyes Само ми е трудно да го слушам как пее, но това е незначителна подробност  Wink

Игнор е начина за справяне с хейтърите  Peace

# 635
ооо на мен и като пее ми харесва Peace
ама определено му дойдоха множко 5 сериала на гОркия Whistling

момичета лека вечер Hug
 Wink

# 636

Светълчо Heart Eyes smile3508 за усещането ти за  loveuuu

Вестоноске  bouquetАйре Heart Eyesще запълня вечерните часове с нещо много приятно.

Момичета, които не жалите време и знания за да ни зарадвате много на фона на всичко около нас.БЛАГОДАРЯ ВИ! Живи и здраве да сте!

# 637

Айре, багодаря за куриерството! Хубав подарък си ни донесла. Много благодарности на момичетата, които правят превода и слагат субтитрите!

Приятно гледане!

# 638

Орси Heart Eyes Flowers Four Leaf Clover Embarassed

Е не само намига Киво hahaha

Спокойна вечер и приятно гледане Hug

# 639
  • София
Хареса ми серията  Laughing Селим жИлезен, бре, не е човек направо.

А Джесур доста си помига в тази серия  Sunglasses

# 640
Добро утро! Hug Hug Hug

Нещо против моите намигания имате, а!? Mr. Green Heart Eyes

Успешна нова седмица! bouquet

# 641
Добро утро!  Hug Hug Hug
Снеже  Hug bouquet Страхотно кафе!  Heart Eyes

Едно мнение, което споделям
Цитат
она спутала все его планы...все продумал,а то что у Тахсина красавица дочь,он не учел или не знал...влюбился с первой встречи,но сам себе не хочет признаться...решил сделать ее орудием мести,но плохо получается...он очевидно не подлец и боится сделать ей больно...врагом ее уже не считает,хотя и в тайны не позволяет заглянуть пока...очень сложная роль у Кыванча...и месть и любовь смешались...

Цитат
Джес, когда закрывается маской перед Корлудагами, всегда через чур эмоционально лицом играет... когда он один или с мамой, или с Рыфатом, с Кемалем, с Бану - у него совершенно другие эмоции на лице... спокойные и искренние...

Не зная защо, но ми се струва, че няма как да замажат този път положението ... май, май ще се разбере кой е Джесур всъщност  newsm78
Чакам фрага с нетърпение, но дали и днес ще има, не съм убедена ...
Скрит текст:
Чудя се как може този актьор на някои да им прилича на Киво  newsm78 Само защото е светъл  newsm78 На светлинни години е от Къванч според мен  Mr. Green
Хубав ден, дружки!  bouquet

Последна редакция: пн, 12 дек 2016, 09:44 от queen_fenka

# 642
Добрутроо Hug
Снеже Hug Wink
Фенче Heart Eyes, аз пък мисля, че няма да разберат още кой е Джесур Peace
а за фраг, май  днес ще ни пуснат, такова усещане имам Peace
Изгледах серията, много ми хареса с превод и се успокоих. Сериалчето ни като за днешната турска дизи действителност си е екстра Peace
По-късно ще споделя впечатления......
и пак не всичко става всно Peace
Вивчо Hug, кой е Селим newsm78

ама колко бързо оправиха къщата му, и много ми харесва!!

и една красотка Wink Heart Eyes

Фенче Heart Eyes, и според мен нямат нищо общо Peace

# 643
  • София
Добро утро, момичета  Hug Hug Hug

Айре  Hug Heart Eyes Селим е доверения човек на Тахсим  Peace очите и ушите, който знае всичко, но крие от всички. Лицето му е като камък, никаква емоция не може да се долови. Само на сватбата на щерка си се отпусна да се усмихне.

И на мен много ми харесва къщата на Джесур  Peace

Много е рано да се разбре кой е Джесур. Сигурно са измислили нещо с приятеля му  Thinking

# 644
Айре  Heart Eyes ммм... благодаря за красотката! bouquet И къщата му е супер, да!
Какво не разбра, питай!
Дано си права за фрагмана  Praynig
Вивчо  Hug този копоя на Тахсин, бащата на Ширин, се казва Салих, мила  Peace
Зная, че е рано, но като гледах лицата на Джес и Бану ... как ще излязат от това положение , нямам идея  newsm78 А и кой ще им повярва  newsm78 Сюхан със сигурност няма  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт