Не намига само Къванч,

Снежи
и Тахсин

Айре
нямах предвид теб
знам

на Тахсинката му се получава със задавянето

fen.gol
заповядай:
https://www.vbox7.com/collection:1513313

и Тахсин

нямах предвид теб

много е сладък, приемам го нещо като мъничка закачка защото винаги го прави, когато дразни Сю.
много е сладък, приемам го нещо като мъничка закачка защото винаги го прави, когато дразни Сю. 

ееее голяма критика му удари на това намигване 

, имаш право 

доколкото разбирам Джесур знае, че баща му е фалшифицирал картините, ама не го приема трагично и като го гледам не вижда нищо нередно в това.
Споделянето на намеренията му с малко познат човек го слага в категорията на наивниците. Може би е нормално обаче, той е бил млад тогава, войник. 
оригиналите не ги е рисувал бащата на Джес - те са на известни художници, затова са толкова ценни.

Въпреки, че за произхода и средата, в която е живял проявява и не малко от турския манталитет. Примерно и намигването!

Орси , ще ме скъсаш
и от кога намигането е турски манталитет само ? Киво не съм го виждала в друг сериал да го прави, а ти си се притеснила чак и за реала
Виж, след Джес може и да му остане този навик
Нищо лошо не виждам в това да намига човек, това си е закачка, както пишат Вивчо
и Бу
. При това го прави само със Сюхан, не непрекъснато, че чак да дразни
Пък и Киво толкова сладко го прави
Дразни ги тези, които не харесват образа на Джесур според мен
Наистина е като почесването на Кузейката, с цел - Айре

мдааа наивен е бащата на Джесур, но може би са били близки приятели с Тахсин в казармата, знам ли, та затова е споделил с него
А с тези фалшификати той лъже единствено родителите си, те са си негови картините де факто, за какво престъпление говорим изобщо
Да, не е хубаво, но не е и престъпно деянието му - Снеже
е, как не ? 

Аферим, джанъм! Право в десетката!И за едното и за другото! И аз точно така си мислех за двете любови, даже щях да пиша, че не искам да гледам отново любов като на ББ, но забравих
Да, ама не! Джесур си ми харесва. Какво ако се изказвам за нещо по-критично. Относно манталитета го писах като продължение на разсъждението си, а не че има връзка с намигването. Защото ако Кузей се почеше и каже "Айре", на биографията на Джес не би му отивало такова държане. Е това за биографията прозвуча много...А, бе вие ще ме разберете.
, после ще ви чета 

Препоръчани теми