Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 55

• 73 517
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Фенче,  Hug да, да изплати дълговете и да купи тези земи, за които Фюген му  е казала, че ще се продават тройно, след като построят моста. Само не разбрах дали с продажбата на картините ще купи земите, после ще ги продава и едва тогава ще плаща дълговете, или пък с продажбата на картините ще изплати дълговете и ще остане за земите и т.н. Имам предвид, че родителите бяха против, а той въпреки това реши да си изпълни плана, и то като фалшифицира картините и продаде оригиналите. За добро е, разбира се, затова написах, че няма как да сравня с нечовешката постъпка на Тахсин. Cry ooooh!

# 601

Добро утро Hug Hug Hug

Снеже ,Айре, Фенче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз просто си чакам БГ превода и после коментарите по сюжета, но съм съгласна с тези, които намират Туба  за много подходяща за ролята на Сю.Тази нейна лека безхарактерност ,която наблюдаваме в първите серии  може да е целта на сценаристите.Просто да ни покажат промени в характер, постъпки и всичко останало свързано с любовта и към Джес ,а такова е сигурно.

Не только женщины, кошки, но и дети.... Heart Eyes

Приятен ден Hug

# 602
Снеже Hug
нещо пишат , че Фе и Бурак ще се женят юли месец Wink

абе много бръмбари и в главата на Едже Laughing
Дива Hug е по фактологията, дано да разясни какво е разбрала Peace

вчера е бил черен ден и за Б-я и за Истанбул ooooh!
там е имало пък терористичен акт, кола-бомба взривена до стадиона на Бешикташ, след мач.
Много от нашите любимци са реагирали в ИГ-те си
повечето са сложили само чисто черни снимки Sad

Себи Hug , може и да е така Peace
предполагам, че любовта ще ги промени и двамата
ама кога ли ще я видим тая любов Whistling
и как ли ще ни я поднесат????

Grinning

# 603
Снеже  Hug с продажбата на картините искаше да изплати дълговете и да плати земята. Нарисувал е фалшификатите,за да не разстройва родителите си, които искаха да му ги оставят в наследство.Но каза на Тахсин къде ги крие и онзи, като се е уволнил по-рано е взел оригиналите и запалил къщата заедно със старците, за да прикрие кражбата  ooooh! А Хасан май видя оригиналите в къщата му и разбра всичко ... поне така му каза, че ги е видял ... това много не ми стана ясно, но като го гледам отново с бг. превод ще следя  Laughing

Себи  Heart Eyes аз не бих нарекла Сюхан в никакъв случай безхарактерна, просто е доверчива и вярва на близките си ... Но, че ще се промени във времето съм убедена! Ще разбере на кой да вярва и на кой не. А на Джес за сега изобщо не вярва,колкото и да се мъчи той да я убеждава, имам чувството, че и тя си играе игрички с него  newsm78 Но и стана много неприятно, когато видя, че той не носи часовникът и ... не му вярва, а толкова и се иска той наистина да я обича ...
Айре  Heart Eyes ще я видим, ама още е рано ... за сега само се гледат като котараци двамата  Laughing Ама са готини как се надлъгват и дразнят. За да се случи, трябва истината да излезе наяве, тогава ще видим как ще се получи, но съм сигурна, че ще е много хубава любовта им, макар и трудна и невъзможна Praynig Няма да ни е за пръв път  hahaha
Да не чакаме фраг днес ... след това, което се случи вчера в Турция е обявен всенароден траур ...

Последна редакция: нд, 11 дек 2016, 11:04 от queen_fenka

# 604

Здравейте, милички!

Пак са прехвърчали искри при сравненията на Берен и Туба. Аз споделям мнението на тези съфорумки, които отъждествяват Сюхан с Туба. Мисля, че много добре са я подбрали. И слава Богу, че се е получила добра спойка между двамата с Къванч. Туба е  е с много меко и женстмено излъчване, но когато трябва може да покаже и железен характер, но завоалирано в кадифе.  Grinning  Докато Берен е с по-провокативна външност и поведение. Друга Бихтер не виждам освен нейната. Тези нюанси на амплоата, които слагаме съвсем не намаляват професионализма на актрисите. И двете чудесно играят, и биха се справили с всякаква роля, но друго си е като погледнеш  човек и само по изгледа и излъчването му да прецениш и за характера му. А за екрана това е важно.

Харесах и споделеното за Башак. Не помня името на съфорумката, защото доста неща четох наведнъж, но и аз съм го писала и пак ще го напиша. Хубава жена, без да е куха красавица, да. Колежката е добавила приветствие за умния избор на Къванч. А че Башак която умно създава атмосфера на добро семейно съжителство е факт. А и си ѝ личи класата. Красива или не - класата си е класа.

Скрит текст:
Да ни мине тази година, че 4 пребивавания в болница е байгън. Последното е със спешна операция на внучка ми в петък. И добре, че я направиха, че от сряда, четвъртък не е добре.

Хубав слънчев ден!

Ще цитирам една близка от Фейсбук - да се облечем с усмивката на слънчевия ден!  Hug

# 605
Фенче,  Hug ясно - картините са толкова ценни, че ще плати дълговете и ще остане да купи и земите.  Peace Само това не разбрах.  Peace Благодаря.  bouquet Останалото е ясно, подробностите обаче не съм ги гледала с превод още, т.е. 5 епизод. Peace

Айрре,  Hug да, така прочетох и аз.  Wink Ами нека са щастливи. Praynig

Последна редакция: нд, 11 дек 2016, 12:33 от ·٠•Snejka•٠·

# 606
Орси  Hug thumbsupмного точно! Както казах, много добре си знаят кого да подбират за ролите  Peace
Скрит текст:
И при мен тази година така беше, аман! Дано повече не се случва Praynig
Не зная защо някои толкова ги дразни това намигане, на мен пък ми харесва  Laughing И винаги на място - единствено пред Сюхан  Laughing Все едно и казва : " Вярваш ли си наистина ?"  hahaha

Снежи  Hug да, много са били ценни и явно са били доста, за да добие такова богатство  newsm78 Тахсин е продал всички други, а си е оставил само тези двете, които видяхме ... само с едната каза, че може да се купи целия чифлик ...
Дано да е вярно това за Фахрие и Бурак, много ще се радвам! Красива двойка  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 11 дек 2016, 13:36 от queen_fenka

# 607

Относно "поведението" на Едже за сега е в нормите на приличието!  Grinning Ако продължи така, ще си  остане много хубав сериал, както си върви до сега.

На всички ни се иска ашк и ще я имаме. Да не бързаме толкова. И не само, защото е турски сериал. И Джесур го каза, че ако обстоятелствата били други то до сега на ръката на Сюхан да има вече пръстен. Но тя е дъщеря на неговия враг, комуто е дошъл да отмъщава. Не е очаквал, че ще се сблъска с една умна и чувствителна, освен красива, жена. В тази ера на интернет, че и хакерската програма, която използва при борсовата операция се предполага, че Джесур се е поинтересувал предварително в интернет , за да събере информация за противника си. И се е запознал с някаква фактология. Защото за  емоции и чувства в интернет не пише.  Simple Smile Това се разбира от последвалите срещи.

А доколко фразата за пръстена е с истинско покритие или свалячески номер...Защото на мен ми се вижда малко прибързана. Но че взаимно се харесват - аз поне го усетих това. Но няма да е страстната ашк, която гледахме между двете ББ-та! Ще видим как Едже ще разплете кълбото си от заплетени интриги. Дано  да е успешно, дано!

# 608
Орси, Фенче,  bouquet bouquet

И на мен това за пръстена ми идва много пресилено.  Peace Познават се от има няма 10-тина дни (и повече да са) и вече пръстен... Shocked каквито и да са обстоятелствата.  newsm78 Чак такива силни чувства между тях не усетих. Привличане, интерес, да, ама повече - не. Peace  Много ще да му е харесала целувката. Joy Joy Joy

# 609
Орси  Hug Снеже  Hug и аз мисля, че това за пръстена не беше сериозно, той само опипваше почвата  Laughing Голямо удоволствие му прави да я вади от обувките  Joy Joy Joy Но, че целувката го извади от равновесие си пролича много ясно, и той беше шашардисан от това колко му хареса  hahaha Според мен бавно започва да се влюбва в дъщерята на врага, след като я поопозна  newsm78 А тя, душичката отдавна си падна по него, но се съпротивлява с всички сили  ooooh! Да видим колко още ще издържат  hahaha
 Joy Joy Joy

# 610
Орси Hug, благодаря ти за коментарите bouquet
Скрит текст:
оххх да се оправя малката много бързо и успешно!! Praynig

това с пръстена и не мен ми прозвуча доста не на място, ама наистина Джес е решил да опипва почвата, която според мен се люлее под краката му като при земетресение Laughing
Отвсякъде изникват някакви тайни и изненади. Трябва да е много ловък и умен, че да успее да се справи с всички предизвикателства. Защото, ако има любов, ще му е по-трудно с отмъщението. По добре Сюхан да беше грозна, дебела и омъжена Laughing

на мен малко тия игрички на котка и мишка почнаха да ми омръзват, иска ми се отношенията им да завият в друга посока Peace
Примерно един от тях да изпадне в някаква опасност , в трудно положение и другия да помага, да спасява, да се видят в друга светлина newsm78

Снеже Hug, ще видим дали ще има БУФ-ска сватба, ама Фе ще е като принцеса!! Crazy

Фенче Heart Eyes, аз си връщам назад думите за намигванията на Джес Mr. Green
много са си на място и хич не са много, колкото ми се беше сторило Whistling

# 611
Орси, Hug

Скрит текст:
бързо възстановяване на малката. Praynig

Не намига само Къванч,  Laughing  Ширин също и не мога сега да се сетя кой още.  newsm78

Последна редакция: нд, 11 дек 2016, 14:01 от ·٠•Snejka•٠·

# 612
Орси, Hug

Скрит текст:
бързо възстановяване на малката. Praynig

Не намига само Къванч,  Laughing Ширин също и не мога сега да се сетя кой още.  newsm78

Снежи  Hug и Тахсин  Laughing Ама не му се получава много  Joy Joy Joy
Айре  Heart Eyes нямах предвид теб  hahaha

# 613
мен пък берен ме дразни, гледала съм я в един филм с мурат йълдъръм в секс сцена,лежеше в леглото като умряла.После се опитах да гледам Фатмагюл , ама и там като стиснеше устни пак ме нервеше много.
Докато Туба поне не ме дразни,макар че и тя много обича да се врътва по един неин си начин и винаги като я видя да го прави, си викам фръцла. Както и да е, всеки има различни предпочитания

Здравейте Картина!. Бихте ли написали филма в който са играли Берен и Мурат Й. Мурат ми е любимец. Предварително Благодаря Hug Hug Hug

# 614
Eсенни страдания

Общи условия

Активация на акаунт