Много сте писали,до като ви изчета.Понеже постоянно си коментираме как върви сериала,ще кажа ,че на мен ми е добре за сега.Естествено че може и още,но аз лично мисля, че това са възможностите и стила на Едже.Не искам нито да обидя жената,нито да я подценя,но всичко което съм гледала по неин сценарий е от този тип.Изключвам ЗП,но там не е била сама.Историите уж са заплетени и чакаш развръзката с нетърпение,а накрая набързо се претупват.Любовта не ме е докоснала в нито един от нейните проекти.Нито в ПО,нито в КГ,нито в КСШ.Повечето и истории се развиват в наше време,модерни и съвременни сюжети,всичко е лустросано и красиво.Обаче липсва нещо,поне на мен като зрител, за да се изкефя максимално.Това го казвам ,ако трябва да съм критична,но като цяло на мен до тук ми харесва сериала.
А за Киво какво да добавя,вие всичко сте казали.Готин е много.
Айре
това с бръчките на челото ме разсмя.Това са детайли,няма да го върнем и така.Както казва една приятелка за някои мъже:в този мъж има секс.

оригинална, не оригинална, това ни е историята
И не е по-лоша от на останалите сериали, хич даже, браво на Еджето до сега 
Особено голямо удоволствие ми доставя това как си говорят двамата ГГ, как се "хапят" взаимно ... такъв ироничен стил на разговор много ми допада
направо нямам търпение. Не зная, това са си моите усещания ... може и да не сте съгласни с мен

Ще видим по-нататък в сериала. Из гледах малко от тази серия. Цялстно с превода!

Не очаквах чак толкова.