Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 55

• 73 525
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Тия па само се заяждат 2-мата  hahaha hahaha hahaha

# 526
Оф, добре, че го повтарят, че почти нищо не видях от сцените с Джесур и Сюхан  ooooh! ooooh! ooooh! Този път много ми забиваше Тубето, а и готвех  hahaha Само видях, че в тази серия Киво беше просто неотразим  Heart Eyes Особено в синьото дънково яке, малиии ...  Laughing
И ся какво ? Адалет е убила баща му, така ли  newsm78 Вай беее, а аз я мислех за свястна тая  ooooh!
Много ми стана мъчно за Сю обаче ... но ми харесва как умее да се владее.
Бу, Терка  wavey

# 527
Тоя Джес колко е хитър  Mr. Green

Фенче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 528
Оф, добре, че го повтарят, че почти нищо не видях от сцените с Джесур и Сюхан  ooooh! ooooh! ooooh! Този път много ми забиваше Тубето, а и готвех  hahaha Само видях, че в тази серия Киво беше просто неотразим  Heart Eyes Особено в синьото дънково яке, малиии ...  Laughing
И ся какво ? Адалет е убила баща му, така ли  newsm78 Вай беее, а аз я мислех за свястна тая  ooooh!
Много ми стана мъчно за Сю обаче ... но ми харесва как умее да се владее.
Бу, Терка  wavey

оо помислих, че си заспала Laughing Laughing

Джес беше много красив в тая серия и страхотно го обличаха Peace
а по едно време снимаха в Рум-а на Башак Mr. Green

лека вечер от мен!!
 Heart Eyes

# 529
Терка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Айре  Heart Eyes Joy Joy Joy заспала съм била  Mr. Green баш па на тоя сериал, вярваш ли ?  hahaha
Красота   Heart Eyes

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 22:42 от queen_fenka

# 530
На Джесур му призля като чу името за бебето  Whistling Ма и тоя Тахсин  Sick Sick Sick

# 531
  • София
Теро нали знаеш как завършиха едни други дето само се заяждаха и на тея пожелавам такава съдба.

# 532
Теро нали знаеш как завършиха едни други дето само се заяждаха и на тея пожелавам такава съдба.
smile3503 smile3521 smile3521 smile3521

Много са сладки, когато вечеряха   Crazy

Мале, тоя каква гад е  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Натопиха брат й на тая  Tired

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 23:15 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

# 533
  • София
Мхм  Heart Eyes обаче не пропуснаха да се дразнят и там.

# 534
Корхан какво прикрива тая гад баща си  Crossing Arms

Тая как спи през нощта след тия убийства  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 535
  • София
Корхан според мен се опитва да предпази Сюхан, а не дъртия. Защото като говореше на снимката той и казваше, че е по-добре да не знае нищо, а и даваха ретроспекция малкия Корхан, опитваш се да предпази Сюхан. Според мен той знае доста от престъпленията на баща си.

# 536
След такъв финал без фраг  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 537
  • София
В събота фраг, сега йок

# 538
Ей, ма все ме сваляш на земята, веднъж напиши нещо дето искам да прочета  hahaha

# 539

Аз когато не мога да следя серията на 100% по технически причини Cry Cry Cry отчасти се занимавам със стайлинга им Laughing

Ами супер са и двамата!

Мисля си ,че ще ни представят доста интересна любовна история в този сериал и дано е такъв замисъла на сценаристите .

Мхъъ.... два силни характера?
 Красиви и образовани млади и необвързани....
 И двамата мотивирани да докажат ,че истината е на тяхна страна Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Ще поживеем и ще видим.
Лека нощ Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт