Магията на изтока - тема 48

• 46 845
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • BG
2в1, заподозрях аз, че си някъде и чаках да прочета като се върнеш Wink Значи, искам да ти се оплача, помисли как да ги наказваш тук групата, защото са много неактивни Wink
Аз съм много зле на неазиатския си фронт, всичко, което следях свърши, Ходещите сега ще почиват и нямам какво да гледам, освен да чакам януари Стоте и Колонията. Ако имате какво да препоръчате, няма да ви се разсърдя.
В dramacool срещам какви ли не непознати заглавия. Не знаех например, че Ел участва и то в главна роля в този сериал- The day after we broke up. И този не го знаех - Тhe Miracle, a ми се струва, че ще е забавен, ще взема да го погледна.
PP погледнах го, оказа се някаква уеб драма.

Последна редакция: вт, 13 дек 2016, 19:20 от нощен гост

# 121
Гостче, едното е уеб-драма, от тези с по 15-20 минутни епизоди. А това с L е нещо като спешъл-драма с 3-4 епизода. Дори не знам дали е преведена.

Затишието в темата може да е заради липсата на завладяващи сериали, пренасищане с азиатско и следователно почивка от него Mr. Green или пък дамите са се отдали на правенето на коледни сладки за предстоящите празници Smile. Наказания при нас няма, но пък ти получаваш подарък Wink.

Тихо-мълком Но Мин У и Чонг Ил У са влезли в казармата. Едни влизат, но пък други излизат Mr. Green. На 30.12 Дже се уволнява и на 31.12 ще има фен-среща.

# 122
  • MJF
 Coffee  ха, на втората снимка- със заглавие Чонг Ил У е скицата Ча Чи Су нали? Хехе, тази скица след като не нацели ехххее вече не помня от кога нещо "гледам" , му се пада да е "затворен" в казарма, може да помисли там  по този въпрос Mr. Green. нощен гост, помня че съм го гледала последно с тебе в онова дето кръстихме единия герой зеле заради прическата - The Queen of Office , нещо от този род бе заглавието.
Tuon  я няма но 2в1 значи е видяла на място,  че със снегорина съм разчистила София, дори в нейно отсъствие  Wink Laughing Hug
По едно време м/у събуването/обуването на кънките видях че има епизоди/ тазгодишна рубрика Drama Special на кор.фронт, но към моменто не бяха с превод. Трябва да проверя сега дали се е появил преведен поне един филм от тази тв рубрика.
За японския фронт ми трябва упътване към момента. А и на "текущите" недопреведени не съм проверила има ли случайно готов епизод.
Киното чака време. Но взех да трупам на ново купка, след като си затрих предишната по голямо невнимание Close.

# 123
  • BG
2в1, мерси за подаръка bouquet
шоши, на теб ти подарявам една чаша с много специални ледени кубчета, да я напълниш с каквото пожелаеш по случай закриването на кънките, когато и да се случи то, дано е скоро, че ми липсваш в темата.

За сериала със зелката се сещам, много ми е любим.
Аз снощи започнах един 120 сериен- Golden Pouch, много хубав главния, не съм го гледала в нищо, макар че е участвал в доста драми- Kim Ji Han.
И на мен ми липсва Τuon, дано се появи да ни изненадада приятно предколедно.

# 124
  • MJF
нощен гост,  Hug. Лед а  Laughing. Ей такъв зимомразец като мен наистина изненадващо е в мир с леда и нищо друго "зимно". Нацели ме  Hug. Ей в емотиконите тук само кафе, бира, вино а дори уж предимно дамски клуб   Thinking, едно коктейлче да няма да се почерпим виртуално.
2в1, специален поздрав за теб, току що разбрах че изпълнението е  под музикалния съпровод на  .... изненада  Laughing. Дмитрий Алиев / 2 -  за съжаление не намирам запис в момента без досаден коментатор.

# 125
Мерси Шош Hug. И от мен поздрав за всички с любимата ми тяхна песен. И една колаборация. И така и така съм оф топик на руска вълна Blush още една по-старичка хубава песен.

# 126
Man Living at My House приключи, но нещо изобщо не ме впечатли. Хубав каст и до там. Историята беше скучно поднесена. Колкото и да играеха всички, не беше достатъчно, за да те завладее сериалът.
На негово място започва Hwarang.

Романтичния доктор ми е забавен, въпреки че засяга доста сериозни теми. Главната хем е сладурана, хем отстоява принципите си. Изобщо женските образи доста ми допадат този път. Много готин екип от странни птици са се събрали в провинциалната болница.
А ето и главната Seo Hyun Jin за тазгодишните Letters from Angels.

# 127
  • BG
Като гледам накъде отиват нещата в Blow breeze
Скрит текст:
майката на главната ще се ожени за този, който е роднина на дядото, но тя жена му и това си заслужава де, особено като се разбере накрая как е лъгала с фалшивата внучка. жалко за малкото  момиченце, много е симпатично.
2в1, мерси, че сподели за Man living in my house, мислех да го гледам, но щом не става се отказвам.
Днес прочеtох, че двама от running man няма да са вече част от екипа, много ме е яд за Тигъра, защото беше направо непобедим опонент и винаги играеше с много хъс.

# 128
  • София
Като гледам накъде отиват нещата в Blow breeze
Скрит текст:
майката на главната ще се ожени за този, който е роднина на дядото, но тя жена му и това си заслужава де, особено като се разбере накрая как е лъгала с фалшивата внучка. жалко за малкото  момиченце, много е симпатично.
2в1, мерси, че сподели за Man living in my house, мислех да го гледам, но щом не става се отказвам.
Днес прочеtох, че двама от running man няма да са вече част от екипа, много ме е яд за Тигъра, защото беше направо непобедим опонент и винаги играеше с много хъс.

И мацката напуска.Ако го направят с нови участници или ще загубят много, или ще спечелят.Аз отдавна спрях да ги гледам, бяха ми прекалено еднакви сериите.

# 129
  • BG
Aз също не го следя вече, само когато има някои специални и интересни за мен гости, но Тигъра и Жирафа са емблемата на предаването  Joy просто без един от тях няма да е същото.

Тийзърните снимки на ЕХО за коледния им албум, Чен толкова хубав да е излязъл, че не мога да му се нагледам просто.
Скрит текст:

# 130
Според  мен Тигъра стана доста сприхав. Много се караше ,нареждаше и доста често преиграваше.
Него могат да го заменят ,но мацката Song Ji Hyo не съм сигурна.  Рускините са написали ,че тя не е знаела за напускането си , а всичко е от агенцията. Шоуто просто  върви към приключване. Дори и с интересни гости ,то пак загуби от привлекателността си. Според мен Joy

Напоследък и сериалите нещо се поизносиха.
В "Романтичния доктор" мацката знае ли ,кой е баща й? Бях останала с впечатление ,че е директора на болницата . Синът му спомена за друг. Дали съм пропуснала обяснението или още не се е изяснил този въпрос?

# 131
  • София
Докторката нали каза,че и тя мислела отначало,че е баща и, но всъщност не бил.А дали знае със сигурност, май още не е ясно.Освен синът му да провери.

# 132
# 133
Романтичния доктор
Скрит текст:
Мацката не познава баща си. Той е зарязал майка й още преди тя да се роди. Големият шеф и майката са били приятели, когато са били студенти и може би е имал някаква тръпка към нея, но тя избрала другия. След смъртта на майката шефът взема под опеката си дъщеря й заради "доброто старо време". Това разкриха в някой от предните епизоди.

Бризът
Скрит текст:
Мъжът не е роднина на богатия дядо, а просто син на най-добрия му приятел. То, за това жена му се коси, че накрая може да останат без нищо и се съюзи с фалшивата внучка.

Гостче, ако искаш погледни Мъжът в къщата. На теб може пък да ти допадне. Няма болести и кой знае какви драми, както и купища досадни родители. Има някаква романтика и малко любовни драми, но лично на мен не ми беше увлекателен. По същия начин ми беше и Жена ми има афера. Прехвърлях епизодите набързо, колкото да не кажа, че съм го зарязала по средата.

Дано поне ЕХО изкарат някоя хубава коледна песен, че от тези, които излязоха до момента нито една не ми хареса.

От японците нищо не съм гледала, но пък и в Спирита нищо не коментират с ентусиазъм, което ме навежда на мисълта, че няма кой знае какво за гледане от есенния сезон.

# 134
 " Лисиците се боричкаха цяла година, но тигърът се върна ."

с превод   "Майната му"   F..k It  -   https://www.vbox7.com/play:b725361c81
 с превод   " Последен танц"     -     https://www.vbox7.com/play:2a39d083fb

Кралете се върнаха

Не само счупиха всички рейтинги и рекорди с последните си 3 песни,но и променят историята на шоу бизнеса на изтока,излизайки от рамката на танцуващите красиви женствени момченца /марионетки/
Скрит текст:
За съжаление  момчетата от другите групи са  без  шанс ,ако не пробият в киното ,въпреки,че   и при тях има талантливи и работят не по-малко.
Малко вероятно е   да преподпишат нов  заробващ договор след 5-тата си година ,защото  фирмите им предпочитат ,нови ,млади ,евтини и послушни ....

Според  Forbes The World's Highest-Paid Celebrities  ВВ са получили 2016 г  44 000 000 $ .Други от Азия няма - http://www.forbes.com/celebrities/list/#tab:overall_category:Musicians

BIGBANG с нов рекорд   по продадени  билети и в Япония за 2016 , два пъти повече от  японската група Arashi.
Скрит текст:
Рейтинг от статистика от концертите януари от  до октомври ,заедно с прогнозите  за ноември и декември от  Nikkei Style:

1. BIG BANG – 1.86 млн
2. Arashi – 939,000
3. Kanjani∞ – 875,000
4. Momoiro Clover Z – 636,000
5. Sandaime J Soul Brothers – 634,000
.
.
11. EXO (465,000)
12. SHINee (458,000)
19. iKON (341,000)

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 01:09 от alexssandra

Общи условия