Магията на изтока - тема 48

• 46 773
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Еее, загледах  "You Are Too Much" поради липса на друго, и тъкмо ми стана интересен, сменят главната с друга, която ми е много неприятна. А Ku Hye-sun напуска сериала, явно е бременна, но го обясняват с тежка хранителна алергия, която изисква дълго лечение  Joy. А ние доматите с колците ги ядем.Simple Smile Дали в Корея се хваща някой на такива, откровенно фалшиви обяснения?

# 736
  • BG
Аз пък четох, че има много недоволни от играта и и явно заради критиките е напуснала, но може и бременна да е Peace

# 737
  • София
Фенове пишат, че заради нея гледали.Други пишат,че получила анафилактичен шок от храна, ама такъв шок се оправя за два-три часа с инжекции и система, а не се лежи с дни в болница.И не им става лошо и да имат световъртеж от началото на снимките, защото анафилактичен шок се случва внезапно... от половин до един час нааай-късно, ,  се проявява реакцията.

Последна редакция: сб, 25 мар 2017, 15:48 от Тайна

# 738
  • BG
Тайна, ето

Проект "Вас слишком много" – это 50 эпизодов в формате живой съемки. Возвращение актрисы к актерской деятельности с проектом "Вас слишком много" встретила статья одного корейского портала. Ее автор посчитал игру Хе Сон настолько поверхностной, что она отвлекала зрителей от самой истории и, к сожалению, корейские пользователи интернета соглашались с этим.
Надеемся, что уход актрисы не связан с критикой в её адрес и желаем скорейшего выздоровления!

# 739
  • София
Но пък тази съвсем не я виждам в тази роля.А и рейтинга се бил вдигнал след 4-та серия.

# 740
  • BG
Не знам каква може да е всъщност истината, Тайна.Но Ku Hye-sun винаги ми е изглеждала на много злобна жена с високо самочувствие, която не търпи критики, може и да е права, защото не се изявява само в амплоа на актриса, има си и други таланти, но имайки предвид това ми мнение за нея, напълно съм склонна да повярвам на постнато от от мен.
Аз съм много щастлива, че най-после след толкова чакане ще почне Advance bravely и то съвсем скоро, друго азиатско почти не гледам в момента, освен втори сезон на GayOK bangkok и Secret love puppy honey.
Този Джейсън как може да толкова идеален да се чуди човек  Grinning

# 741
  • София
Аз гледах техния Дневник на младоженците, личи си,че обича да я глезят.Но не ми се стори злобна. И все мъжът и и готвеше.А той е толкова нежен с нея.

# 742
Не съм фен на Ku Hye Sun, но не мисля, че играта й е чак толкова зле. Нищо по различно от това, което е показвала в предишни заглавия. Корейците обаче винаги си търсят какво или кого да критикуват. Първата ми мисъл като прочетох новината бе, че може би е бременна, но не иска това да се разчува и за това подхвърлят идеята за здравословен проблем. Но пък може и наистина да има някакво алергично заболяване, което да се е обострило.
Не ми пречи заместничката. Безразлично ми е коя ще поеме ролята стига да се справи с нея.
Иначе сериалът не е лош за момента. Ясно е, че ще има големи драми и ще се въртят мръсни номерца, както и злоба и интриги в изобилни количества. Но кастът е добър и ако се настроиш за подобен сюжет върви добре, поне за сега.

Другият нов съботно-неделен Father is Strange също става за гледане. Той обаче е комичен. И Джун е голям шемет като се прави на бездарна звезда с голямо самочувствие. И там ще има лека драма около това кой е биологичния му баща, но едва ли ще прекалят.

# 743

Общи условия

Активация на акаунт