Магията на изтока - тема 48

• 46 779
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Тази с обратната захапка преигра малко, вярно грозно е, но не е чак ужасяващо. А за децата - имахме едно време съседка с такъв проблем, а и двете й деца си изглеждаха нормално - не е наследствено, може да е някаква карма...
Съгласна съм, че много от тези проблеми се оправят със стилист - няма да станат ослепителни красавици, но ще изглеждат добре. Ние тук имаме миски (и мисиски - ако се сещате за кого намеквам), които изглеждат къде-къде по-зле, а се имат за богини.

# 691
Хем е петък, хем темата отива към края си, та да ви пусна една песничка, която слушам май цял ден Grinning, пък нищо, че не е азиатска Wink. Все пак от понеделник ни тръгна на момчешки групи, та не съм съвсем офтопик Laughing.

# 692
  • BG
Абе, честно казано един не видях да е станал по-грозен след пласитика, говоря за азиатците, единственият минус е, че много се уеднаквяват физиономиите им, на повечето де, някои запазват индивидуалност, зависи от чертите на лицето, които има човек  по природа. При момичетата индивидуалността е по -трудно откриваема, отколкото при момчетата.
Да знаете само какъв хубав тайванец открих онзи ден, реших да гледам Suddenly seventeen и още в първия миг, в който го видях го  харесах Joy става въпрос за Darren Wang, изгледах после с него и Оur times, но от кратката му филмография друго не можах да си избера, дано извадя късмет да се вмъкне в някой сериал скоро. Прилагам малко фотоси, за потвърждение на твърдението ми Laughing
Скрит текст:

# 693
  • София
Ето едно момче,на което му омръзнало да си фотошопира снимките и си направило операции,за да изглежда така, както иска.Сега работи като модел.Кореец е.

https://www.instagram.com/prince_han/

# 694
  • BG
Ето едно момче,на което му омръзнало да си фотошопира снимките и си направило операции,за да изглежда така, както иска.Сега работи като модел.Кореец е.

Toва е по-скоро Тя отколкото Той Wink

# 695
  • София

Toва е по-скоро Тя отколкото Той Wink
Младите корейци грима за нищо го нямат.Ползват го повече и от жените.

# 696
  • DE
Ужасен е  Sick Такъв е кифльоч  ooooh!

# 697
Гримът не ми пречи, но тази издялкана брадичка е толкова неестествена, че.... Явно е искал да се докара като някой манга герой.
Азиатците дялкат на поразия, а нашите звИзди тъпчат силикон като за световно. То не са джуки, скули, ци*и, а по- на запад от нас и зад**ците си правят като футболни игрища ooooh!.

Нещо красиво Wink.

Вуйчо/чичо може и да е зает, но винаги има време за снимка с племенниците Peace.

# 698
  • DE
Азиатски полъх в "Гласа на България"  Grinning
http://glasat.btv.bg/video/videos/sara-sjuzet-namba-i-have-nothing.html
Направо им развали столовете  Mr. Green

# 699
Е,верно!

# 700
Наистина страхотно изпълнение на филипинката Peace.

Сосче, поздрав за теб.

# 701
Добро утро!
2  в 1 ,благодаря ,това изпълнение ми допада най-много от чутото до сега в състезанието. Най-много ми харесва  реакцията на публиката-много е емоционална при всички изпълнения. Peace

# 702
Честита пролет Flowers Sunflower 1swing.

По този повод екс-Зверчетата ви казват...

И целият  албум за прослушване.

Синичките и те ви поздравяват с нова песен - CNBLUE - Between Us. И албумът.

От SM най-накрая се сетиха, че имат една чудесна изпълнителка, която почти не са промотирали в Корея -  J-Min - Alive.

# 703
  • DE
Част от оста на "Behind Your Smile" разкошен, направо разкошен  Heart Eyes една от основните причини да обърна внимание на филма.

# 704
Defendant приключи. Доволна съм от видяното. Приключиха всичко без да бързат, без да претупват и в същото време без да разтягат и да пълнят времето с излишни локуми. Достатъчно подробно показаха катарзиса, през който премина главния, за да достигне в крайна сметка до справедливостта. Започвайки от мъката, болката и вината, минавайки през гнева и безпомощността, стигайки до решителността и вярата, че истината винаги излиза наяве. Отлично изиграни образи от всички. Дори и певачката стоеше добре в ролята си, за което получава моите адмирации. Драмата не е лека, но и не е безнадеждно мрачна. За мен си струваше всяка минута.

На негово място другата седмица започва Whisper. Оставаме на правно-съдебна вълна като Джи Сонг предава щафетата на съпругата си да се бори за справедливост Wink.

Общи условия

Активация на акаунт