Магията на изтока - тема 48

• 46 779
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Defendant приключи. Доволна съм от видяното. Приключиха всичко без да бързат, без да претупват и в същото време без да разтягат и да пълнят времето с излишни локуми. Достатъчно подробно показаха катарзиса, през който премина главния, за да достигне в крайна сметка до справедливостта. Започвайки от мъката, болката и вината, минавайки през гнева и безпомощността, стигайки до решителността и вярата, че истината винаги излиза наяве. Отлично изиграни образи от всички. Дори и певачката стоеше добре в ролята си, за което получава моите адмирации. Драмата не е лека, но и не е безнадеждно мрачна. За мен си струваше всяка минута.

На негово място другата седмица започва Whisper. Оставаме на правно-съдебна вълна като Джи Сонг предава щафетата на съпругата си да се бори за справедливост Wink.
Точно дойдох да напиша,че накрая на филма, рекламират филм с жена му!На мен ми хареса сериала, държеше в напрежение.

# 706
...........На мен ми хареса сериала, държеше в напрежение.

Тайна, точно Peace. Във всяка серия се случваше нещо, разкриваше се частичка от пъзела, действието вървеше равномерно и плавно. Нямаше го онова бездействие в няколко епизода, а после в един да се случат хиляди неща и после пак да чакаш до безкрай кога ще се случи нещо. Дори удължаването с два епизода беше направено добре до толкова, че да не разводни развитието на историята.

# 707
  • София
И аз да се присъединя към тези, които изгледаха и харесаха  Defendant. Чаках с нетърпение всяка серия, съчувствах на главния и мразех до смърт злодея, а съкилийниците на прокурора ме радваха и разсмиваха. Адмирации за играта на  всички актьори, бяха страхотни от първия до последния.
И песен от оста - https://www.youtube.com/watch?v=zg860FfADlM&index=2&list … 9QdcMOnxhg1_SnD_G

Чакам с нетърпение и сериала със съпругата на Ji Sung, която се нарежда сред любимите ми корейски актриси.

# 708
# 709
Damarcus, да не си минал на BL сериали Laughing.

freedoms, гледаш ли Шики и Джи Су Wink?

# 710
Не. Не знам какво е BL ама предполагам нещо би/гей.
Беше съпоставено с подобна сцена в Skam.

# 711
Не съм гледала Skam, но кадърът е от доста коментирания китайски сериал Heroin.

BL - boys love

# 712
без да съм го гледал: Skam е по-добър. но и различен де.

# 713
  • София
2в1, как бих могла да пропусна тези сладури?! Сериала ме забавлява с всичко, което се случва в него, така че си го гледам. Гледам в Спирита пак има критики. Но не се учудвам никак, там не остана неоплют сериал, двама от тях ми иде да ги  #2gunfire

Изгледах 2 серии и на японския Sukina Hito ga Iru Koto, който е преведен на български. Като цяло ми харесва, но главната на моменти малко преиграва и това ме дразни, но пък тримата братя си заслужават гледането.Сега залягам и го подпуквам  Joy

# 714
Като чета коментарите се чудя някои хора защо изобщо продължават да гледат азиатски сериали Wink.

Sukina Hito ga Iru Koto го гледах лятото, когато се излъчваше. Приятно сериалче, всичките са сладури, а гледките бяха превъзходни. Японците са ненадминати майстори в това да вкарат въпроси, над които да се замислиш, в наглед съвсем обикновени истории.

# 715
  • MJF
И аз , и аз гледах Sukina Hito ga Iru Koto  като беше топло.  Laughing зимата свърши и аз съм на кеф, прибрах дъъъълбоко снегорина, та даже и Tuon  да не го намери  Mr. Green

Гледам We Married as Job. Но съм на епизод 1. Разсейвам се и скоростта ми на гледане нещо хич я няма, хванала я е пролетна умора  Thinking

# 716
  • BG
Само трети сезон на Skam е с BL тематика и е много по-добър от Хероин.
2в1, ами критикуват хората, защото много бози напоследък пуснаха, аз си търся в момента нещо което да ми привлече вниманието, но корейско такова не намирам, затова съм на тайско китайска вълна. Гледам и един японски Skum,s wish.

# 717
Гостче, няма проблем в критиките. Въпросът е, че хем оплюват някой сериал, хем продължават да го гледат. А някой път хейтенето почва само от резюмето, без да е излъчен нито един епизод. Аз като не харесвам даден сериал просто спирам да го гледам, не ходя в темата след всеки епизод да повтарям колко не струва, колко било клиширано, какво дърво е главният или колко проста е главната и как знам още от началото какво ще се случи. Казал си си мнението, че не ти харесва, обосновал си се защо... толкова. Достатъчно е. Нужно ли е да продължаваш да опонираш на хората, които го харесват и да се отнасяш като че ли са малоумни щом нещо подобно им харесва.
Няма лошо в различните мнения, но трябва да има и толерантност. Ето, ти не намираш нищо корейско, което да гледаш в момента. Аз пък имам поне 3-4 заглавия, които са ми интересни. За сметка на това тайландските така и не могат да ме грабнат. Но няма да тръгна да ги плюя, нито ще те убеждавам да гледаш някой от моите. Различни сме, имаме различни вкусове, а понякога дори и моментното ни настроение е определящо дали нещо ще ни хареса или не. Споделяме какво гледаме, а всеки си решава сам дали да го пробва. Ако се случи да се хареса и на друг може и да се заформи дискусия, ако ли не просто продължаваме нататък.

# 718
  • BG
Съгласна съм 2в1, просто не съм влизала скоро в корейските сериални теми и не знам какво се случва в тях. Но мрънкалниците винаги са дразнещи, на мен ми се е случвало да пиша, че не ми е харесал даден сериал и затова се включих днес в темата, за да се оправдая един вид  Grinning

# 719
Гостче, не е станало нищо необичайно или по-различно от преди. Отдавна има такива образи, които са приели критикуването като спорт.

Някой гледа ли Tomorrow With You? Нещо не успяхме да се спогодим с този сериал. Докарах го да с мъка до към 5-6 епизод и се отказах. Дори и Шин Мин А не успя да ме накара да продължа.

И с Шеф Ким не ми върви. Прехвърлям епизодите, но така и не ме влече. Май само заради Намгунг Мин и Джуно не съм го зарязала съвсем.

Погледнах и The Liar and His Lover. От два епизода не мога да съдя накъде върви, но главната не се справя много добре. Критиките почнаха още, когато се разбра, че девойката ще е в главната роля и явно не са били съвсем необосновани. Идолка може и да е подходяща за подобна роля, но поне да беше някоя с малко опит в актьорството. За настоящата това е пръв сериал, че и главна роля  no.

Общи условия

Активация на акаунт