Магията на изтока - тема 48

• 47 313
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Петя, от японската дорама Hanazakari no Kimitachi e (2007). Това е първата версия с Хорикита Маки, Шун, Тома, Хиро... Има и по нова версия от 2011.

# 361
Благодаря, ще взема да го изтегля - изглежда забавно  Laughing Отказах се от малката принцеса - след като казахте, че не е особено интересен, няма да си губя времето с него.

Шошулчо, при мен се отваря нормално снимката - може би е от браузъра.

# 362
Петя, и при мен не се показва снимката в спойлера, защото като си копирала адреса след .jpg има написано още нещо.

Хана Кими си е от старите класики в училищните японски дорами. Ако си падаш по такива и не ти пречи типичния за тях стил ще ти хареса. Освен другата японска версия, тайванците и корейците също имат екранизации по същата манга.

# 363
  • BG
И аз съм ЗА Хана Кими, Петя, тегли смело Peace

# 364
  • DE
Обичам "Хана Кими" там се запознах с Шун и Тома  Heart Eyes Обаче е много аниме стила, не на всеки се харесва.

# 365
# 366
  • DE
Оста на новият "3Х" ме изненада.

Предполагам, ще има и участие в самият филм.

# 367

Бих го гледала, но малко съм отвикнала да следя програмите. Може евентуално да си го изтегля Simple Smile

# 368
  • София
Приятно изпълнение на напусналия EXO Lu Han, сладурко е  Embarassed

https://www.youtube.com/watch?v=4t6lIN0jPvc

Изгледах първите три серии на скоро започналия сериал Naked Fireman, обещава да е добро сериалче, а и каста си го бива.

И първите две серии на Voice също ми харесаха, обичам такива криминалета, а и Чанг Хьок ми е сред любимците, така че ще се гледа.

Гледам още и Gap Soon, Hwarang, Goblin, Русалката и Blow Breeze -всеки с по нещо ми задържа интереса.

Чакам на A LIFE с Кимура Такуя да се появят руски субтитри, но за сега не виждам.Искам да гледам и семейния Gekokujo Juken, но и там все още не е започнал превод като за мен. Изобщо на японския фронт положението е отчайващо.Видях, че на криминалния Paradise има превод на първата серия на руски.Ще я гледам да видя за какво става дума и дали ще ми хареса.

# 369
  • Русия
Изгледах японския We married as job (не знам как да го преведа). Много нетривиален сериал. Героят е задръстеняк на квадрат. Героинята как изобщо е могла да изтърпи такова чудо, постоянно да го подтиква, да го окуражава. Това си е мазохизъм един вид. И по външен вид са ги подбрали: тя едра и плещеста, той дребен и слаб.

# 370
freedoms, Naked Fireman е само 4 епизода и вчера приключи. На негово място другата седмица започва Chief Kim с твоя любимец Namgung Min.

А пък любимецът на Гостчето - Чани ще е в главна роля в Housewife Detective.

Интересн първи епизод на A LIFE. Не е нещо невиждано и нечувано като сюжет, позната обстановка, познати дилеми, но те японците обичат да правят подобни драми. Това, заради което наистина си заслужава гледането са актьорите, които са повече от чудесни.

Днес и утре ще се излъчат последните 3 епизода на Гоблин. На негово място от 3 февруари ще започне Tomorrow With You.

Другата седмица започват Defendant и Saimdang, Light's Diary. В понеделник и вторник ще плакнем очи с Чи Сонг, в сряда и четвъртък с Хони Wink Flutter.

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 17:24 от 2в1

# 371
Още не съм започнала "Гоблин", но планирам - може ли да ми кажете в скрит коментар дали е трагедия (както и дали финалът е трагичен - естествено, след като излезе)? Аз обичам спойлерите, така че няма проблем.  Simple Smile

# 372
Петя, Гоблинът не е трагедия. Фантастично, комично, романс, броманс Grinning и естествено, по корейски, драма за вкус. Има си от всичко това, но за късмет са ни лишили от разните му там любовни триъгълници, многоъгълници и откачени неадекватни родителски тела. А финалът ще можем да ти кажем утре вечер.

И две много важни причини, заради които си струва да го погледнеш Wink.

# 373
  • София
2в1, сега изгледах и четвъртия епизод и ми се стори като край на историята.Не бях видяла, че е само 4 серии, жалко, надявах се на повече.Но ми хареса историята.

То и Русалката приключва тази седмица.  А Chief Kim ще го гледам , Nam Gung Min напоследък избягва ролите на злодеите, които обаче му се отдават много добре.

Чакам с нетърпение Defendant с Ji Sung и Saimdang, Light's Diary, в който след голяма пауза ще видим Song Seung-Heon.  И Чани не е за изпускане.

Да, Goblin и на мен много ми хареса с всичките фентъзи елементи , а и с двата мъжки образа в него.Чакам с нетърпение последните епизоди.

# 374
Много добре звучи! Дано и финалът да е хубав!

Общи условия

Активация на акаунт