Знаете ли какъв въздух дишат децата ни вкъщи?

• 16 014
  • 43
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Аз също съм с много алергии, кожни проблеми, едем на Квинке...
Rima, много тежка реакция е въпросния едем на Квинке.  Hug Особено ако е на език и дихателни органи. На лицето, че се обезобразява от отоци, не коментирам-поне не е въпрос на живот и смърт, ако отока е на око.
Майка ми има такава реакция към алергени, оттам знам. Понася котки-към тях няма алергия.

Hug При мен не са тежки нещата, само устни и рядко очи Wink)

# 16
Ние ползваме през зимата от три години уред, който чисти с вода и без филтър. Казват им Luftwäscher. Работи през нощта, тих е и изразходва малко енергия. При нас трудността идваше от това, че помещенията са високи 3,60, а всички тестове отговаряха на височина 2,50 м. Взехме модела за 40 кв. м. и сме доволни. Могат да се купят дори разтвори, които са специално за кашлица и настинка. Чисти се лесно- с разтвор или някои части директно в миялната. Уредът работи само с вода и няма филтри за смяна, самият принцип е друг. За мен е удобен вариант, отбелязвам обаче, че нямаме алергии или други сериозни проблеми Peace  

# 17
Ако сте забелязали, на страничката, представяща продукта има 2 аксесоара най-отдолу.
Т.е. далеч не купуваме само уреда, но си върви и с абонамент за филтър и още нещо.

Мисля си, че когато се слага подобна публикация/ реклама и когато се явят толкова въпроси и коментари, някак е редно някой да им отговори.
Нали целта е Philips да си продава вълшебното нещо? Къде са и защо не говорят с потенциалните си клиенти?? newsm78

Аз лично имам интерес, да купя подобна машина, но за тази няма никакъв отзив. Няма потребителски мнения (дори и да не са от БГ, защото да речем за тук е нов продуктът).
На база на какво да дам 800лв? На проба - грешка? 

# 18
  • София
Ние ползваме през зимата от три години уред, който чисти с вода и без филтър. Казват им Luftwäscher. Работи през нощта, тих е и изразходва малко енергия. При нас трудността идваше от това, че помещенията са високи 3,60, а всички тестове отговаряха на височина 2,50 м. Взехме модела за 40 кв. м. и сме доволни. Могат да се купят дори разтвори, които са специално за кашлица и настинка. Чисти се лесно- с разтвор или някои части директно в миялната. Уредът работи само с вода и няма филтри за смяна, самият принцип е друг. За мен е удобен вариант, отбелязвам обаче, че нямаме алергии или други сериозни проблеми Peace  

Лу Лу дай ми линк към такъв уред на лични, да не спамин на хората рекламата!

# 19
  • София
Ако сте забелязали, на страничката, представяща продукта има 2 аксесоара най-отдолу.
Т.е. далеч не купуваме само уреда, но си върви и с абонамент за филтър и още нещо.

Мисля си, че когато се слага подобна публикация/ реклама и когато се явят толкова въпроси и коментари, някак е редно някой да им отговори.
Нали целта е Philips да си продава вълшебното нещо? Къде са и защо не говорят с потенциалните си клиенти?? newsm78

Аз лично имам интерес, да купя подобна машина, но за тази няма никакъв отзив. Няма потребителски мнения (дори и да не са от БГ, защото да речем за тук е нов продуктът).
На база на какво да дам 800лв? На проба - грешка? 
Фирма, която слага безплатна реклама под формата на тема във форум, не ми я хвали!
Няма да се очудя, ако така хвалената машинария е сглобена в някой български гараж.

# 20
За "вълшебното" нещо 800 лв. е несериозно.
Съвсем ни взеха за аборигени.

# 21
  • София
absurT, темата е ясно маркирана като регламентирана рекламна публикация.
Екипът на Philips ще се включи с отговори на всички ваши въпроси.

# 22
За "вълшебното" нещо 800 лв. е несериозно.
Съвсем ни взеха за аборигени.

Толкова са цените и на други марки, този на цептер даже май е двойно по-скъп.

Принципно за хепа и карбонов филтър наистина е малко множко, а и е логично да купуваш филтри впоследствие.

# 23
  • Sofia, Bulgaria
Ще има ли награди за някои от писалите в темата? Simple Smile

Наградата ли е най-важното, за да има дискусия в темата ?

# 24

Принципно тази тема не е за дискусия между потребителите, а за въпроси от тях, на които да отговарят от Филипс. Във всичките им рекламни теми във форума досега раздаваха подаръци Peace

# 25
Принципно тази тема не е за дискусия между потребителите, а за въпроси от тях, на които да отговарят от Филипс. Във всичките им рекламни теми във форума досега раздаваха подаръци Peace

Именно. Аз зададох въпрос или по-скоро изразих учудване, защо след като има въпроси от хората тук, никой не им отговаря.
А моето лично питане е за мнения на потребители, които вече са ползвали / ползват уреда.
Сигурна съм, че във Philips разполагат с такава информация, а и това само ще подкрепи публикацията им Peace

# 26
  • София
Имайте малко търпение. Работната седмица тъкмо започна. Все пак, за разлика от нас, не всички работят и през уикенда и през нощта  Wink

# 27
Здравейте!

Благодарим Ви за интереса към Philips Combi 2в1.
Ще се опитваме своевременно да отговаряме на вашите запитвания.
•   Уредът е подходящ за помещения с размер до 43 кв.м
•   Philips Combi 2в1 облекчава алергични симптоми като кихане, кашляне, влажни и червени очи, раздразнен нос и кожа. Това се случва, като уредът филтрира и пречиства „дразнителите“ и причинители за подобни симптоми – фини прахови частици, акари, бактерии, вируси, TVOC, миризми, полени.
•   Уредът мжое да се закупи от верига магазини Технополис. Редовната цена на уреда е 799лв
•   Philips Combi 2в1 може да се ползва и само с функцията си на пречиствател, и само като овлажнител.
•   Уредът е 60W
•   Комбинацията от HEPA филтър и филтър с активен въглен е добре работеща, защото от една страна се справя с алергени, фини прахови частици, газове и миризми, а от друга страна не използва ултразвук или друг популярни технологии, които са с недоказано за здравето влияние.
•   Уредът има функция за работа в режим на сън, така че да може да се използва и през нощта. Шума в този режим е 36dB
•   Philips Combi 2в1 работи с два филтъра – един за пречистване и един за овлажняване. Филтърът за пречистване се сменя в рамките на 9-12 месеца, в зависимост от честотта на използване и замърсеността на въздуха. Филтърът за овлажняване се сменя в рамките на 3-6 месеца, в зависимост от честотата на употреба и сухотата на въздуха в помещението.

На останалите въпроси, които са извън компетенциите на Philips, свързани със специфични здравословни състояния, ще отговоря проф. Коста Костов.

# 28
Здравейте,
Поради специфичен здравословен проблем на най-малкото ни дете ползваме непрекъснато овлажнители като се стараем да поддържаме влажност на въздуха в стаята над 55-60%.
Моля за информация уредът има ли индикатор за процента влажност на въздуха и може ли да бъде зададен/регулиран?

Вторият ми въпрос е свързан с кубатурата на помещението.
Предполагам, че данните, че уредът е подходящ за помещения с размер до 43 кв.м. площ, са на база някаква стандартна височина на помещението от порядъка на 2.60 - 3.00 метра.
Има ли по спецификация данни за максимална кубатура, за да може да се изчисли ефективността при нестандартни височини на помещението.

Предварително благодаря за отговора!

# 29
  • Варна

Не, разбира се!
Не разбирам защо въобще вземаш отношение към моя въпрос, като той не е към теб. Опит за заяждане, може би!  Tired

Общи условия

Активация на акаунт