O Hayat Benim - Това е моят живот

• 64 844
  • 370
  •   1
Отговори
# 150
femmi2 хубаво, че си сложила информация за сериала в който участва Джерен Морай, но толкова ме дразни Ефсун, че не искам да си образувам излишни нерви.... Grinning А като прочетох изказването й което бях публикувала, Джерен Морай не се различава много от Ефсун....

Хасред и Мехмед Емир всеки по отделно виждат в Бахар нещо общо с тях, но повярваха на ДНК теста на Ефсун, без да направят нещо, за да се уверят, че Ефсун не е излъгала....Особено след лъжата  с  Атеш.
За да направят повече епизоди, правят зрителите на канарчета......

# 151
И аз това си помислих,те са наясно, че тя  фалшифицира кръвните изследвания за бременност,а въобще не им минава през ума,че и ДНК теста може да е фалшив.Но ако Ефсун беше на тяхно място, веднага щеше да се сети,защото тя е най-съобразителната.Офф....

# 152
Не им идва на ум ащото два пъти правиха теста и двата пъти показа едно и също.

# 153
Хасрет и Мехмет Емир са много наивни, доверчиви, състрадателни, великодушни и благородни, Бахар е като тях, тя е тяхно копие. Те и на мравката път правят, неспособни са да убият муха, мравка, комар, паяк, пчела, готови са да извадят залъка си от устата и да го споделят с човек в нужда. Те са на принципа моето е и твое, а Ефсун и родата й са на принципа моето си е мое, чуждото е общо. Хасрет не вярва, че една майка може да постъпи по такъв начин с друга майка-да я гледа в очите и да я лъже за детето й ,за рожбата й. Хубавото е, че Атеш им е набрал вече, той ги подозира от самото начало и ще им извади кирливите ризи на показ. То и Хюлия още от самото начало допусна огромна грешка като отиде в Гелинджик и поиска доказателство от Ефсун, че е дъщеря на брат й и нейна племенница. Не трябваше да прибързва, трябваше да ги изчака да се нанесат и да се направи на очарована от тях. Трябваше да подходи внимателно и спокойно, да ги посрещне с огромен букет цветя, да започне с комплиментите и четките колко е красива Ефсун, непринудена, естествена, директна, да я пита кои са любимите и гозби за да бъдат сготвени специално за нея, да я заведе на шопинг, спа, да сложи мини камери в цялото имение и пристройката, да си пие кафето и чая заедно с Нуран и един ден когато са излезли да вземе четките за коса на Ефсун и Бахар и да направи 3-ти ДНК тест. То всичко е малко като руска рулетка-ако едното момиче не е Атахан, значи е другото. След това, когато излязат резултатите от ДНК да ги покани всички на вечеря и там да покаже резултатите, да наеме едни мутри да ги пребият, да подпали къщата им в Геленджик, да наемат най-добрите адвокати и да заведат дело за кражба на самоличност срещу Ефсун и родителите й и да плати за репортажи по телевизията и статии във вестниците, списанията и соц. мрежи. Хюлия мислеше Ефсун за 21г. пикла, имаща още жълто около устата и изпускаща се в прашките, бикините и боксерките си, невидяла и не разбрала още нищо от живота и си мислеше, че лесно ще я смаже и ще се отърве от нея, но жестоко сгреши. Ако беше проявила търпение и хладнокръвие, щеше да се отърве от Ефсун и родата й за няколко дена.

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 17:21 от nonat88

# 154
 Добър сценарии сте написали , но ако  беше  станало така щеше да свърши с един сезон . Да  разобличат  хитро Ефсун  , ама къде ти акъл . Хюлия я подозира но да се покаже  на властна и че никой не може да я командва  се разправя  със всички .  На Атеш е набрала .

То бива наивност   от Бахар  ooooh!

Лесно се манипулират тестове по филмите . В живота дали е толкова лесно  ? Реторичен въпрос .
 Подкупваш и  готово . 

# 155
Права сте, че  всичко е разтегнато заради рейтинги , но има и една стара мъдрост, изпитана и проверена във вековете която гласи"Което не става с пари, става с много пари." Хората за пари са способни да си продадат душите на дявола, да се отрекат от семействата си и роднините си. Парите, властта и славата подлуждат хората, карат ги да ослепеят, оскотеят и оглушеят, особено пък ако са тънели в мизерия както Ефсун и внезапно забогатеят. А Ефсун специално е много хитра и умна, проста, дива, нагла, безочлива и има подкрепата на цялата си рода, затова е толкова смела и безмилостна. Всички са в кюпа, ако изгори един горят всички, Ефсун няма какво да губи може само да спечели. То впрочем в този сериал всичко се върти около фамилното име Атахан, те са известно и уважавано семейство. Бахар щеше да ги вземе в имението и да сподели всичко с тях, само не и фамилното си име. В нейната лична карта и паспорт щеше да пише Атахан, а в тези на Ефсун Демирджи, та затова е всичко. А официални документи се фалшифицират много лесно, пълно е с алчни и безскрупулни лекари и държавни служители, да не дава Бог да ти идва до главата. По принцип не гледам турски сериали, предпочитам латиноамериканските, защото създават изкривена представа за живота в Турция, много са ми напарфюмирани, захаросани, напудрени и лустросани, но "Моят живот " и "Твоят мой живот" са ми любими, не са типичните сълзливи глупости, а криминални сериали, разказващи за нещата от живота, за които никой не е застрахован. И не, не пиша нов сценарии, а моето мнение за нещата. Щом виждате пропуски и неясноти в сериала, не го гледайте много е просто, има дистанционно и богат избор, превключва се и готово, има и интернет. Това е тема за фенове на сериала, каквото съм и аз. Дано думите ми не прозвучат като заяждане, не целя това, просто си изказвам мнението, съжалявам ако съм прекалено директна. Всичко хубаво и лека нощ!

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 20:36 от nonat88

# 156
Разбира се всеки има право на мнение и го изразява  .
Света за  съжаление стана  материален . Всичко е пари   ,но  това не знчи  да живееш чужд живот .    

В богатите  фамилии с име в обществото  не всичко е  цветя и рози при тях . За пред хората са такива ,но и те имат тайни .

Турските заляха пазара .Много се продават в чужбина . В Латино страните имат успех .    

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 00:27 от femmi2

# 157
За турските сапунки сте права, че завладяха света за жалост, но аз си предпочитам латиноамериканските. Имат много качествени продукции и актьори които са класи и светлинни години над турците, но вече се купуват много малко в България. "Моят живот"е римейк на мексикански сериал "Querida enemiga"-"Моя скъпа неприятелко", продукция на Телевиса от 2008г., а в България е излъчен 2009г. по Диема Фемили. Там пак се говори за открадната самоличност, но приликите с "Моят живот" спират до тук, кражбата на новородено чуждо дете са я измислили турците за повече драматизъм.
Всичко хубаво!

Всичко хубаво!

# 158
Някой може ли да ми каже къде мога да гледам сериала на руски и дали може да се гледа напред

# 159
 Здравейте!

Никой не е писал   и да подбутна темата с инфо .

Цитат
На прошлой неделе в пятницу на Украинском телеканале 1+1 состоялся финал сериала " Великолепный век Кёсем" который особой популярностью у зрителей не пользовался. На этой неделе на это время поставили сериал "Это моя жизнь", который наоборот хорошо показал себя в рейтингах и растёт на данный момент. Сейчас показывают 3 сезон сериала и телеканал объявил о том что будет показан и 4 сезон
Завладяват пазара  турците .

Латиносите правят хубави неща но отдавна не съм  гледала . Дават по лейдито Италианската булка и Не ме оставяй , но  съм ги гледала вече .   

# 160
Някой да ме осветли,тази леля,сестрата на Иляс,нали няма да е лелята гаднярка, защото поне засега не дава вид на такава.Онази ще е сестра на майката,поне доколкото четох или греша?

# 161
Някой да ме осветли,тази леля,сестрата на Иляс,нали няма да е лелята гаднярка, защото поне засега не дава вид на такава.Онази ще е сестра на майката,поне доколкото четох или греша?

Не, гаднярката е сестрата на Нуран.

# 162
Здравейте,
открих темата случайно, а следя сериала. Бях го гледала по Диема фемили при премиерното му излъчване, но от следата и ми стана от един от любимите сериали. Мога да кажа, че наистина е хубав, но и тежък сериал. Актьорите играят чудесно. Любимците ми са Бахар и Атеш. За жалост Езги Асароолу и Керемджем са разделени в живото, но тандема им е страхотен и ми се иска да ги видя отново заедно в проект.

# 163
Може ли някой са ми каже в кой оригинален епизод се разбира за измамата на Ефсун и кога Атеш прави теста на Бахар, като така се разбира, че тя е истинската дъщеря?
Предварително благодаря Hug

# 164
Здравейте !
Оригинални епизоди и номерация не знам . И аз го гледах когато го даваха по ДФ.

Общи условия

Активация на акаунт