O Hayat Benim - Това е моят живот

• 64 846
  • 370
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, във 62 турски епизод се разбира за откраднатата самоличност на Бахар, на рожденият ден на Ефсун. Атеш се усъмнява и проследява Султан и Ефсун до Мерсин, там във чифлика на Юсуф ага намира писма писани от него до Нуран и обратното, прочита ги и всичко му се изяснява. След това оставя писмата в колата си за да не се усъмнят измамниците и запазва едно със снимка и го дава на Бахар да го прочете. С помощта на Недин Армаклъ прави ДНК тест на Бахар и Мехмет Емир и Ефсун е приклещена в капан и няма накъде да мърда и да бяга вече. На български се разбира в 178, 179 епизод. Ефсун краде детето на Бахар в 100-ят турски епизод, в 112 турски епизод Бахар и Атеш разбират, че дъщеря им е жива, Хюлия им казва.В  119 турски епизод съдът им връща детето, а в 120 ги нарича мамо и татко. На български-в епизод 300 Ефсун краде детето, в 339 епизод Хюлия казва на Бахар и Атеш, че дъщеря им е жива, в 370 епизод съдът им връща детето, а в 374 епизод ги нарича мамо и татко.
Всичко хубаво!

Последна редакция: сб, 16 фев 2019, 13:53 от nonat88

# 166
Благодаря за изчерпателна информация за номерацията . Ефсун няма накъде да бяга пред доказателствата . Ако не е Атеш  още щяха да са в заблуда . Той е умно момче . Много неща преживяват с Бахар . Как се вързаха за откраднатото бебе  ,филм да става...
В оригиналните епизоди се развива бързо ,но нашите скъсяват ,режат  .
По нова  са на втори сезон нали ?

Робокоп - полицая почва да аресва  Ефсун . Като се напи  си говореха с него .
Каза на Нуран майко да имаме познат в полицията .

# 167
Да повдигна темата, че е отишла на трета страница....
Вече редовно гледам епизодите...и се хващам, че обръщам прекалено голямо внимание на Ефсун  Grinning Джерен Морай сигурно има в устата си не 32, а 64 зъба, но актрисата си знае явно кусура и когато се блещи и като къртечница изстрелва 100 думи в секунда си криви устните, за да прикрива огромните си зъби...
Не знам какви още доказателства трябва да имат Мехмет Емир и Хасрет, за да им светне, че Ефсун не е тяхна дъщеря....Начина по който се държи Ефсун, когато се постави под съмнение родството й с Атахан е достатъчно човек да се замисли.....
Нуран скоро ли ще предаде богу дух, че двете с Ефсун са ужасен тандем....

Допълвам поста с една снимка от която останах изумена....

И на двете снимки била Ешим Джерен Бозоглу - 3 години и 52 кг. разлика  smile3555 smile3555

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 02:38 от MAMA-AN

# 168
Честита Баба Марта !

Останах  изумена от промяната на актрисата . Ако не пише коя  няма да позная . За добро се е променила ,свалила кила и се изрусила .

Разсмяхте ме с описанието на Ефсун:joy:
Зъби се и с тия големи очи . Атеш е умен  , останалите и се връзват на лисицата .

# 169
Здравейте, Нуран и Иляс се скарват в 141 епизод. Ефсун и Нуран за пореден път са натирени от богаташкото имение и се прибират в Гелинджик, но Иляс отказва да ги приеме, сваля брачната си халка и казва на Нуран, че иска да се разведат.Нуран  се обижда жестоко и си заминава за родното си село да се жалва на сестра си и и  разказва всичко. Сестра й я убеждава да се прибере, но умира в автобусна катастрофа заедно със всички 39 пътника и шофьора, изгарят живи в резултат на повреда, до неузнаваемост. Сакине и Ефсун отиват на евтин хотел, защото всички карти на Ефсун са блокирани. Всички разбират, че Нуран е мъртва в 146 епизод, а в 147 епизод е погребението и. Впрочем, то още на погребението и се разбра, че Ефсун и е биологична дъщеря, а не Бахар. Ефсун така плачеше и крещеше, че гласът и се чуваше през 9 планини в 10-та,  даже и припадна, листата на дърветата и керемидите по покривите трепереха от гласа й и виковете и, получаваше се резонанс. Кой плаче и страда толкова за осиновителка, при положение, че съвсем наскоро, преди 2 г. е открил истинските си родители и те го обсипват с любов, грижи, внимание и пари?!
То бива любов, привързаност и благодарност към хората които са те отгледали, но това не е с Бога и прилика. За съжаление след смъртта на Нуран от Мерсин допълзява  другата змия, сестра й Султан, която доопропастява живота на Бахар и Атеш, превръща го в ад под слънцето. А този Исмаил е голям глупак, те двамата с Дженгиз трябва да пишат актове и фишове по пътищата на Истанбул на провинилите се шофьори. Ефсун била красива, да му имам извратеният вкус за жени. Трябваше да вземат заповед за обиск, да нахлуят в чифлика на Юсуф ага в Мерсин, да го обискират и всичко щеше да се изясни. Там на стената бяха закачени в рамки портрети на Хасрет като млада и на Бахар като ученичка. Ако Ефсун е внучка на Юсуф ага и Атахан защо на стената имаше портрет на Бахар, а не нейн?!
Ако не беше Атеш, това щеше да е поредното неразкрито престъпление и в Турция, и в световен мащаб, от полицията трябва да го наградят с медал. А Ефсун като си отвори устата и не знае  да млъкне като черна радиостанция и картечница е.
Всичко хубаво!

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 17:26 от nonat88

# 170
  • ГО
Мерси за инфото. А сега горе-долу на кой епизод сме?

# 171
На 109 бълг.епизод, а на турските 39 епизод.
Всичко хубаво и приятен ден!

# 172
  • Бургас
Здравейте,
 nonat88 в кой сезон и кой епизод се разбира за размяната в българска номерация?

в нуши където ги има епизодите в 238 епизод с03еп62 Мехмед Атахан нарича Бахар дъще.

не разбирам тази номерация и не намерих турската номерация, по точно еп.62.

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 17:02 от begeli

# 173
Здравейте, написала съм го и преди, ще го напиша пак:за размяната и откраднатата самоличност на Бахар се разбира в 62 турски епизод, а на български в края на 178, 179 епизод.  Това се пада 2-ят сезон който в момента се излъчва по Нова тв. А в турските сериали дъще и синко си е нормално обръщение като добър ден, добро утро, лека нощ, добре дошъл, добре заварил, да ти е сладко.
Всичко хубаво!

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 17:30 от nonat88

# 174
Днес като си пееше Алехандро, много се забавлявах,опасна е тази Ефсун.Има доста комични ситуации благодарениеа нея.Сега като не се занимава с Атеш и Бахар не ми е толкова противна,малко и те да си отдъхнат.

# 175

Цитат
Днес като си пееше Алехандро, много се забавлявах,опасна е тази Ефсун.Има доста комични ситуации благодарениеа нея.Сега като не се занимава с Атеш и Бахар не ми е толкова противна,малко и те да си отдъхнат.
Присъединявам се към мнението   . Да си пее Алехандрооо и да си отдъхнат  хората около нея .
  Мехмет Емир не вижда по - далеч от носа си   дори  за миг не се усъмни за Ефсун  .

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 20:00 от femmi2

# 176
Честита Баба Марта момичета
Да бъдем здрави и късмета да бъде с нас  Flowers Four Leaf Clover
Благодаря за разказите какво ще се случи в бъдещите епизоди и за всичко споделено  Hug
На мен Ефсун не ми е забавна, от нея лъха само простотия и завист. Наистина не се занимава толкова агресивно с Бахар и Атеш, но не може да се примири.....
Във фейса прочетох, че  Ешим Джерен Бозоглу - Нуран с новата визия ще се присъедини към екипа на "Конфронтация" дано да не ви подвеждам  Praynig Ще ми бъде любопитно да я видя....

# 177
  Мама Ан , Мерси и на теб Честита Баба Марта ! Hug

Актрисата ще играе в ново дизи ,това на Енгин Йозтюрг и Ханде Доандемир . И аз мисля да го погледна  . Ако не го намеря ще сложите  ли къде може да се гледа  ?

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 23:59 от femmi2

# 178
Леле...поразрових се за актрисата изиграла Нуран-ами че тя няма нищо общо с героинята.Вярно,личи си че има хубави черти,но Нуран-ами си е една абсолютна лелка,тьотка...А в действителност....много , много хубава жена, браво,как се е превъплатила в ролята и браво за това колко много е отслабнала,със сигурност и това е част от причините да няма нищо общо с образа на Нуран.

# 179
Умее да играе .   Като гледам Нуран си мислих ,че така я  правят и издуват нарочно  ,а тя  си е била наистина пълна .  
От тия забрадки не  се вижда косата .
 Ако искате загледайте и новата роля ,ще я коментираме  в темата .    
Как се изрепчи на Ефсун  ,излъга заради нея ,кво ли не напрайха  ,а  скъпата и щерка ги остави да мръзнат  ,не и даде пари за огрев . Атеш плати  вие сте семейството ми ,Браво на момчето .

Общи условия

Активация на акаунт