Песен за огън и лед 26 - Love is poison.

• 64 419
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • Вестерос
ПОДПИС по римско време  hahaha

# 61
Вече? 5-та година  ooooh!

# 62

още от римско време ако мъж и жена живеят заедна и спят един с друг ги имат за мъж и жена, дори да не са сложили подпис.

Ама Лиана и Робърт спали ли са? Не саааа...  ooooh!

# 63
  • Вестерос
те пък Мирцела и Тристан сякаш са  Joy

# 64
  • Sydney
а какво стана с бившата на Джофри, сегашна на Томен? остана ли в Кралски Чертог или я върнаха? май в пета книга нямаше за нея  Rolling Eyes
(иначе във филма - много силен каст, много добре подбрани визуално актьори, поне до там до където гледах... най ме изуми точния образ на бащата на Церсей и Джайм)

# 65
  • Варна
а какво стана с бившата на Джофри, сегашна на Томен? остана ли в Кралски Чертог или я върнаха? май в пета книга нямаше за нея  Rolling Eyes
(иначе във филма - много силен каст, много добре подбрани визуално актьори, поне до там до където гледах... най ме изуми точния образ на бащата на Церсей и Джайм)

Марджери e в затвора, чака Вярата да я съди.

# 66
  • Sydney
уф, да.... ще взема да я прочета пак, но ми се искаше поне да има конкретна и сигурна дата за новата книга...

# 67
Мардж не я ли освободиха преди Церсей? Тирелите се намесиха там. Обаче и нея я чака процес.

То докато излезе дата, ще взема да ги прочета още веднъж. Този път по линия на героите, а не подред.

# 68
  • Варна

още от римско време ако мъж и жена живеят заедна и спят един с друг ги имат за мъж и жена, дори да не са сложили подпис.

Браво, Джони! Живеят заедно... единия в ЗХ, а другия в Долината ... но поне са на един континент, по едно и също време(не римско). Joy
Римското право работи по съвсем различен принцип.

# 69
Жонито сигурно гони някакъв норматив за изписани глупости.
Лиана и Робърт били женени, щото живели и спели заедно!  Laughing

# 70
Е ама много спамите на тема Джони. Той май нарочно пише така, за да можете непрекъснато да го коментирате Heart Eyes

# 71
Мардж не я ли освободиха преди Церсей? Тирелите се намесиха там. Обаче и нея я чака процес.
Точно така, Рандил Тарли издейства да я пуснат и си чака процеса.

# 72
Точно така, Рандил Тарли издейства да я пуснат и си чака процеса.
И ако резултатът от процеса е незадоволителен, армията на Простора ще се намеси да поразпердушини негово Врабейшество и Синовете на Воина

# 73
Е ама много спамите на тема Джони. Той май нарочно пише така, за да можете непрекъснато да го коментирате Heart Eyes

Сериозно се замислям да си поискам хонорар. Като ме няма темата "заспива". Появя се - 14 човека пишат за два дена и то - най-вече името ми. Joy Joy Joy

Трябва потърся управата и да поискам 1000 лева на пост, а ако след моя пост следва такъв на Бум  - бонус. Joy Joy Joy Joy

# 74
Не се ласкай! Глупостите ти далеч не струват 1000 лв.

Общи условия

Активация на акаунт