Песен за огън и лед 26 - Love is poison.

• 64 092
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
 не е  толкозо лоша Мирцела предвид малкото което показаха. възприемам я като омекотен вариант на Церсей, но без злобата.
 достатъчно смела е да не се страхува от Джофри,  бракът и с Тристан успя да потръгне, което значи че между нея и него  е имало чувства (всъщност Тирион се биеше по гърдите че това се оказа най-успешната му хрумка - скрепи положението с Дорн , отдалечи Мирцела от Церсей, а самата Мирцела не е нещастна).
достатъчно бързо съобрази ситуацията когато искаха да правят преврата и прояви голямо хладнокръвие в няколко напечени ситуации. освен това е състрадателна, искрено се натъжи, когато Брандън падна от кулата.

Единствената по-неприятна черта е когато в пърав книга прояви известно високомерие пред Аря по-специално когато Аря се появи мръсна и Мирцела я взе за момче от простолюдието. Отдавам го и на влиянието на Церсей и Джофри.

Лично аз ще съжалявам когато умре, но няма как - децата на Церсей трябва да умрат преди нея според предсказанието.

# 46
Брак с Тристан  ooooh! ooooh! ooooh!

# 47
  • Вестерос
Не са женени още, бе Жони  Laughing Laughing Laughing

# 48
сгодени, женени - къде е разликата?
наскоро някой тука ми разправяше колко трудна се разваляли годежите при "особите"

# 49
  • Вестерос
ОГРОМНА!

Лиана е била сгодена за Робърт, дали ще коментираш брака им?  Crazy

# 50
  • Варна
Нищо общо нямат като характери Мирцела и Церсей, за другите "подробности" да не говорим. ooooh!.

# 51
ОГРОМНА!

Joy  Joy

# 52
  • Buffyworld
 Hug

# 53
Жива е Мирцела в книгите, на път за КЧ с Тристан и змиите.
Тристейн не заминава, остава в Дорн.

# 54
  • Варна
Жива е Мирцела в книгите, на път за КЧ с Тристан и змиите.
Тристейн не заминава, остава в Дорн.
Това съм го пропуснала (или забравила Embarassed). Хм, идеята на Доран не беше ли с Нимерия да заминат и двамата?

# 55
От втората спойлерна глава на Ариан:

Цитат
Принц Тристан беше останал в безопасност в Слънчево копие след сълзлива раздяла с принцеса Мирцела.

# 56
  • Варна
Мерси,наистина го бях забравила.

# 57
ОГРОМНА!

Joy  Joy

ами показателно е, че Робърт е подскочил като че е настъпил таралеж след като Регар е короновал Лияна. Един вид - публично я е обявил за своя любовница. Честа съм се питал как не го е убил Регар още там -  на турнира.

още от римско време ако мъж и жена живеят заедна и спят един с друг ги имат за мъж и жена, дори да не са сложили подпис.

# 58
От втората спойлерна глава на Ариан:

Цитат
Принц Тристан беше останал в безопасност в Слънчево копие след сълзлива раздяла с принцеса Мирцела.

че те и съпрузите се разделят по принцип, без да се развеждат. "Раздяла"  може да е нещо временно. разводите са постоянни.

# 59
  • Варна
ами показателно е, че Робърт е подскочил като че е настъпил таралеж след като Регар е короновал Лияна. Един вид - публично я е обявил за своя любовница. Честа съм се питал как не го е убил Регар още там -  на турнира.
Регар да убие Робърт? newsm78 Поради каква причина?
Ох, вече е нелепо.. Rolling Eyes

още от римско време ако мъж и жена живеят заедна и спят един с друг ги имат за мъж и жена, дори да не са сложили подпис.

Joy Joy Големи хареми ще е имало по римско време.. И... ъъъ.. мъжкия вариант на харем..

Общи условия

Активация на акаунт