Песен за огън и лед 26 - Love is poison.

• 64 441
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
 Не са били незначителна фамилия. Майстерите смятат, че по това време вече са били една от по-значителниет фракции, надделели над съперниците си, и че във Валирия са били останали не повече от сто дракона даже това число е много завишено. на Фона на хилядите* преди това, нещо се губи. пак казвам, майстерите не приемат с лека ръка  вестите за тези дракони-предтечи. за тях драконовото начало започва от Таргите, когато за пърив пъ те документирано присъствието на дракони във Вестерос. другото са легенди.
Лично аз ще се радвам ако новата книга за Таргите, която готви Мартин, осветли истини в по-ранния им период - още преди Егон Завоевателя. това ще ни даде "светлина в тунела"

*Спомни си колко дракони са били изпратени срещу Ройнарите, точно преди Нимерия да са отдели с десетте хиляди кораба - ако вярваме на легендите.

Последна редакция: чт, 17 авг 2017, 13:19 от Джон Сняг

# 616
# 617
Джони, не помня за намигване към "Колелото на времето", но може и да съм пропуснала....
Но реално се оказва, че ако Джон Сноу е 1000 ЛК той не е нито Старк, нито копеле:)
А иначе имам някакъв спомен, че обсъждахме, че има някаква грешка при хронологията на ЛК, но не помня точно подробности....
Определено смятам, че тази Дълга нощ ще е различна, изходът ще е различен и определено светът вече ще е различен.

# 618
Как така се е оказало, че Джон е 1000 Лорд командир? Плюс това не е потвърдено Джон да е законен син на Регар.

# 619
Имам такъв спомен, че той е 10000 или някъде там, отдавна четох....
Дори и да не е законен, определено не е Старк.

# 620
998-мият е Джон. Но ако не е законен не е и Таргариан. Пак си е копеле.

# 621
Може би си права, но защо си мисля, че иамше нещо, докато Сам четеше на майстор Егон нещо и тогава стана ясно, че имаше някакво объркване в броя на командирите... newsm78
Иначе да може и да не е законен, това още не го знаем със сигурност, но да се надяваме скоро до година-две да разберем:)

# 622
Може би си права, но защо си мисля, че иамше нещо, докато Сам четеше на майстор Егон нещо и тогава стана ясно, че имаше някакво объркване в броя на командирите... newsm78
Иначе да може и да не е законен, това още не го знаем със сигурност, но да се надяваме скоро до година-две да разберем:)
първо летоброенето е сбъркано.
Второ 13-ият ЛК на Вала  -КнН ще се прероди в 1000 ЛК -  КнН и  СТражът ще хппадне
Трето - КнН е винаги Старк, плюст това 13-тият ЛК е бил копеле и брат на Краля на Зимата. Брат му се е казвал Брандън. Странно как се повтаря историята...

# 623
  • Варна
Второ 13-ият ЛК на Вала  -КнН ще се прероди в 1000 ЛК -  КнН и  СТражът ще хппадне
Трето - КнН е винаги Старк, плюст това 13-тият ЛК е бил копеле и брат на Краля на Зимата. Брат му се е казвал Брандън. Странно как се повтаря историята...
Това за прераждането... може ли цитат?
Какво значи КнН е винаги Старк? Той нали е само един.

# 624
  • Варна
Джони се базира на приказката на баба Нан. Тя разказваше на бран, че МОЖЕЛО да е бил Старк и МОЖЕЛО да се е казвал Брандън. В Историята също нямаше нищо такова.

# 625
Доста неща съм позабравила, но ми се иска да почна да препрочитам, когато има някаква дата за публикуване на книгата.
Хексе, а нали Мартин щеше да дава някакво интервю?

# 626
Второ 13-ият ЛК на Вала  -КнН ще се прероди в 1000 ЛК -  КнН и  СТражът ще хппадне
Това за прераждането... може ли цитат?
Какво значи КнН е винаги Старк? Той нали е само един.

прочети какво казва Игрит. тя му казва, че някои твърдят че КнН е Флинт или Грейджой, други че е Болтън, но диваците знаят че КнН е "винаги Старк".
Има се предвид че във всички легенди на диваците КнН е Старк и никоя друга фамилия.
За Прераждането на КнН, това бе от приказките на баба Нан. 

# 627
  • Варна
Хексе, а нали Мартин щеше да дава някакво интервю?
Даде го. После мога да намеря записа и да го постна тук.
Нищо не посмяха да го питат журналистите, предимно насочваха разговора към политиката. Никой не го попита, кога ще излязат Ветровете. Най-директния въпрос беше нещо за юридическата система на Вестерос.

# 628
 Не мога да повярвам! Губят му времето с интервю, за да плещи глупости, които не са по темата! ooooh!
защо никой не го е питал нещо странично за самия сетинг.

# 629
Къде пише, че КН ще се прероди в 1000 ЛК?

Общи условия

Активация на акаунт