ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 13 [229]

• 47 781
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
Скрит текст:
През девет реки зад десетата, през девет планини в десетата, през девет страни в десетата, имало едно време една ламя - добрата ламя Спаска. Събудила се тя една сутрин и си рекла:
- Бе да се еба в ламята, що живея толкова далеч?

Mr. Green Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 406
Скрит текст:
През девет реки зад десетата, през девет планини в десетата, през девет страни в десетата, имало едно време една ламя - добрата ламя Спаска. Събудила се тя една сутрин и си рекла:

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Това ново ли е? newsm78 Напомня на едно старо фото, дето пак си хортуваха и си мереха патлаците двамката hahaha hahaha hahaha

Обича ме, не ме обича hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 407
хелоууууууууууууууу  Hug Hug Hug

От Колинс се Фалят, че сарпчи е с техни дънки  hahaha hahaha

Това ново ли е? newsm78 Напомня на едно старо фото, дето пак си хортуваха и си мереха патлаците двамката hahaha hahaha hahaha

Да, от тогава е снимката  Peace

hahaha hahaha hahaha мноУ псува бе, чок  hahaha hahaha

Ети  Hug Hug безаварийно каране  Hug Hug ама шофьора си го връщай  Naughty Naughty Joy

# 408

старо е, чукваха си среща за катафалката  Mr. Green Mr. Green

хелоууууууууууууууу  Hug Hug Hug

От Колинс се Фалят, че сарпчи е с техни дънки  hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha мноУ псува бе, чок  hahaha hahaha

най-готин е кога псува  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 409

старо е, чукваха си среща за катафалката  Mr. Green Mr. Green

хелоууууууууууууууу  Hug Hug Hug

От Колинс се Фалят, че сарпчи е с техни дънки  hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha мноУ псува бе, чок  hahaha hahaha

най-готин е кога псува  Crazy Crazy Crazy Crazy

винаги е готин, щото всичко му отива  Crazy Crazy Crazy

# 410
Здравейтииии 

Благодарско ви за оставените следи!  Hug Hug Hug

Голям дивак тоя бее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ама да ви питам аз на мене що не пращата такива преводи? М? Имам си 18 - молим ви сЪ  Laughing Laughing Laughing

# 411

hahaha hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha мноУ псува бе, чок  hahaha hahaha
най-готин е кога псува  Crazy Crazy Crazy Crazy
винаги е готин, щото всичко му отива  Crazy Crazy Crazy
Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Flutter Много е готин, да го...  Blush   hahaha

Скрит текст:
Събудила се ламята Спаска на другата сутрин, станала, започнала да се върти пред огледалото наляво, надясно, пак обратно... и ревнала: Да се еба в ламята, върти го, сучи го, гъза ми все отзад!  newsm45

# 412
винаги е готин, щото всичко му отива  Crazy Crazy Crazy

без сълзи и гола глава  Naughty  Mr. Green

Ама да ви питам аз на мене що не пращата такива преводи? М? Имам си 18 - молим ви сЪ  Laughing Laughing Laughing

hahaha hahaha hahaha hahaha имам вика 18  hahaha hahaha

Скрит текст:
Събудила се ламята Спаска на другата сутрин, станала, започнала да се върти пред огледалото наляво, надясно, пак обратно... и ревнала: Да се еба в ламята, върти го, сучи го, гъза ми все отзад!  newsm45

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 413
Галкааааааааааа  Joy Joy Joy тези преводи са или от джадъ или от корекциите на Лили  hahaha hahaha hahaha Джадъ я е заплашила, че ако не ги слага натюр нецензурните, тя ще ги превежда  hahaha hahaha hahaha

абе джадъъъъъъъъъъ, и сълзите му отиват и голата глава  smile3534 smile3534 smile3534

# 414
 Grinning  Laughing Laughing Laughing

Кога започва новият сериал с Лейля  Grinning newsm78 Кой от вас ще го гледа?

Crazy Crazy Party Party

# 415
  • Sofia, Bulgaria
Grinning  Laughing Laughing Laughing

Кога започва новият сериал с Лейля  Grinning newsm78 Кой от вас ще го гледа?

Crazy Crazy Party Party

Не съм гледала досега Керем и щом Лили започне да го превежда ще го загледам  Peace Grinning

# 416
Галкааааааааааа  Joy Joy Joy тези преводи са или от джадъ или от корекциите на Лили  hahaha hahaha hahaha Джадъ я е заплашила, че ако не ги слага натюр нецензурните, тя ще ги превежда  hahaha hahaha hahaha

абе джадъъъъъъъъъъ, и сълзите му отиват и голата глава  smile3534 smile3534 smile3534

само на едно място съм превеждала цветно  Mr. Green Mr. Green  че някоя се извъди срамотна  hahaha hahaha  и ми сложила **  hahaha hahaha
Иначе кроих изречения на много места  Mr. Green

# 417

само на едно място съм превеждала цветно  Mr. Green Mr. Green  че някоя се извъди срамотна  hahaha hahaha  и ми сложила **  hahaha hahaha
Иначе кроих изречения на много места  Mr. Green

newsm09 newsm09 newsm09 мноУ Фнимавай, джадъъъъ  Naughty Naughty Naughty

# 418
 Joy Joy  Ади за кроячката  Hug bouquet

Crazy Crazy Crazy Crazy Flutter Flutter

# 419

Общи условия

Активация на акаунт