ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 13 [229]

• 46 354
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
            Добър ден на всички! Hug Hug

Heart Eyes Crazy

Семеен съвет  Wink Grinning Grinning Grinning

Мафия и полиция на една маса!
Колко.....наше Crazy Crazy Crazy
Само се питам, кой е мвфиот, и кой е полицай??
 Сарп и Мелек .... красиви заедно Heart Eyes Heart Eyes
Дали е от епизода, или просто .......са се снимали.... за кеф ... или за заблуда newsm78 newsm78
Снощи гледах "Желязната маска" с Леонардо Дикаприо. И се изумих, колко си приличат с Чаатай!!
Или.....внушението, си играе с възприятията ми #Crazy #Crazy

Маргоооо Hug
Ти си вътре, преди "Вътре"!!!
Някой ден, ще отидем двете с теб в Истанбул car003 и ще ми покажеш, всичките му потайности!

# 61

нЕма да е след благодарностите сигурно?  hahaha По-скоро след стрелбата с двата пищова  hahaha hahaha hahaha

DIDI888, ама как Чачо ще прилича на Лео бе?  Sick Sick Sick

# 62

нЕма да е след благодарностите сигурно?  hahaha По-скоро след стрелбата с двата пищова  hahaha hahaha hahaha

ама колко е сладък  Heart Eyes Heart Eyes  и как се раздава у ролята Crazy Crazy
пък на тая как не й смотаха перушината в нещо различно  ooooh!  и тия чалгарски косми на якето  Sick

# 63
  • Яко в Матрицата...

нЕма да е след благодарностите сигурно?  hahaha По-скоро след стрелбата с двата пищова  hahaha hahaha hahaha

ама колко е сладък  Heart Eyes Heart Eyes  и как се раздава у ролята Crazy Crazy
пък на тая как не й смотаха перушината в нещо различно  ooooh!  и тия чалгарски косми на якето  Sick

Това якенце и в Севдата го ползваха, икономисва Клунито hahaha hahaha hahaha

Диди, ама вярно каква ти е асоциацията Чачо-Лео? Thinking

# 64
Джадъъъ, нЕма нужда да и правят безумни прически, ади моля  Stop Joy Joy Така си е добре Мелека. Тя е адвокат на мафията, не е кифла.  Crossing Arms Crossing Arms hahaha

# 65
Джадъъъ, нЕма нужда да и правят безумни прически, ади моля  Stop Joy Joy Така си е добре Мелека. Тя е адвокат на мафията, не е кифла.  Crossing Arms Crossing Arms hahaha

Heart Eyes Heart Eyes

те пък адвокатите все с развяти пресовани прически ходят  Mr. Green

# 66
Косето беше писала, че Рижавия се подготвя за навън  Joy ето интервю с него.

Казва, че дори сценаристите сигурно са нямали идея колко ще се промени Рижавия, колко противоречиви чувства ще предизвика и колко е интересен на хората. Било му голям кеф да играе ролята и сценаристите пишели хубави неща за героя. Дори самият Йълдърай също не е очаквал да получи толкова хубави отзиви и обич. Не е могъл да отговори на всички, които са го харесали, затова го прави в интервюто.
Питат го дали ще умре Рижавия, естествено не казва.  hahaha

Бойчее, идвай да переш потника  Party Party Joy

Арас на сета  Peace

# 67

Heart Eyes Heart Eyes

те пък адвокатите все с развяти пресовани прически ходят  Mr. Green
И към нея стилистката грях има. Мелек прилича на всичко друго, но не и на адвокат  Whistling Whistling Whistling Ако не друго, поне на облекло да го докарваше  ooooh! ooooh! ooooh!

# 68
Джадъъъ, нЕма нужда да и правят безумни прически, ади моля  Stop Joy Joy Така си е добре Мелека. Тя е адвокат на мафията, не е кифла.  Crossing Arms Crossing Arms hahaha

Heart Eyes Heart Eyes

те пък адвокатите все с развяти пресовани прически ходят  Mr. Green

Тази не е като всички и ходи така  smile3534 smile3534. Може даже да и направят кок.  hahaha hahaha hahaha Joy Joy
Поне косата и не изглежда мазна  Whistling Whistling Mr. Green

# 69
  • Sofia, Bulgaria

нЕма да е след благодарностите сигурно?  hahaha По-скоро след стрелбата с двата пищова  hahaha hahaha hahaha

ама колко е сладък  Heart Eyes Heart Eyes  и как се раздава у ролята Crazy Crazy
пък на тая как не й смотаха перушината в нещо различно  ooooh!  и тия чалгарски косми на якето  Sick

Ами бижутата  Crossing Arms
 Все едно гледам некоя от тези на Пайер  Rolling Eyes Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Баш като кифла я обличат ooooh! ooooh! ooooh!  
 Ани  Heart Eyes Hug

# 70
Здравейте  Hug Hug Hug Hug

Долу, в десния ъгъл на снимката, Давут ли виждам  newsm78 hahaha hahaha hahaha  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ани, благодаря за новата тема, за снимките на квартала... пфуу, голям кеф, малко португалско, малко френско и много ориенталско....  Joy Joy Joy  и за анкетата... гласувах за 11 с двата си гласа  hahaha hahaha hahaha преди да уточниш ...  Joy Joy Joy Joy Joy

Нащу как в последните 3 сек от фрага видя сметката на трима с един удар, като храбрия шивач е Сарп  Shocked Shocked

Благодаря за превода Синан, Рени, Ани  Peace Hug Hug

Марго  Hug Hug тача силно такива уточнения, благодаря!  Grinning Grinning Sunglasses но тук няма други почитатели на геофактологията...  Sunglasses Sunglasses  Имам и въпроси...  hahaha hahaha Имаш ли идея къде беше една от първите срещи на Мерт и Ейлюл 1-2 еп? един голяяям, обрасъл, равен ... двор, с висока стена, зидана от камък, като подпорна... може би извън града?  Laughing Laughing

# 71
Ани, Рени... знам ли newsm78 newsm78
На моменти ми заприлича на Чачи Shocked не точно физически. А по скоро, излъчването, мимиките, погледа   Crazy #Crazy
 ooooh! Ох..... май си внушавам!!
Да хода ли на психолог??????

# 72
# 73

на мен, пък, на долната снимка ми прилича на някого, ама не мога да се сетя на кого...   hahaha hahaha

# 74
Ани, Рени... знам ли newsm78 newsm78
На моменти ми заприлича на Чачи Shocked не точно физически. А по скоро, излъчването, мимиките, погледа   Crazy #Crazy
 ooooh! Ох..... май си внушавам!!
Да хода ли на психолог??????

Не си сама  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Аз скоро попаднах на "Плажът" по телевизията и Лео страшно ми заприлича на Чачко  Joy Joy Joy Joy Joy
Знам ли, може би наистина е някакъв вид внушение  smile3506

Общи условия

Активация на акаунт