На море в България 2017 г. - 1

• 130 609
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, продължавам с моята одисея покрай резервацията: след като се свързах с друг тур-оператор, от Визит ми пратиха потвърждение на резервацията. Според Вас как да действам?
И имате ли мнения за Холидей планет? Grinning

# 121
  • В.Търново
mik 123, жената абсолютно никъде не сооменава, че пита за скъпа почивка.

# 122
mik 123, жената абсолютно никъде не сооменава, че пита за скъпа почивка.

Както и не споменава нискобюджетна почивка.

# 123
  • На остров
Според мен е хубаво всеки да пише и предлага, пък дали цената устройва или не всеки сам си решава. Освен това различните оператори предлага различни неща вкл в пакета.

# 124
В момента цената не ми е водеща - наясно съм, че с моите изисквания няма да е без пари, но искам за многото пари да получа и съответното качество. Освен това за последно съм била на море в БГ през 2010 г. свободна, без деца и съответно със съвсем различни приоритети от сегашните.

Така че приемам всякакви предложения - после ще преценя какво ме устройва като цена, но поне да знам къде да търся.

Мерси на всички!

# 125
Аз се колебая за Белвил, Дюни. За свободен достъп до интернет трябва да платя още 100 лв. на рецепция. Защо не ги включват към цената тези допълнителни услуги?  #Crazy

# 126
  • В.Търново
В момента цената не ми е водеща - наясно съм, че с моите изисквания няма да е без пари, но искам за многото пари да получа и съответното качество. Освен това за последно съм била на море в БГ през 2010 г. свободна, без деца и съответно със съвсем различни приоритети от сегашните.

Така че приемам всякакви предложения - после ще преценя какво ме устройва като цена, но поне да знам къде да търся.

Мерси на всички!
Щом не ти е водеща цената ти предлагам хотелите от веригата Грифид в Златни пядъци.По-специално Арабела или Болеро.Те си заслужават цената, не като Обзор бийч, който няма нищо включено.

# 127
  • На остров
Болеро и аз го гледах, добри отзиви има за него. Не мога да преценя само колко е далеч отплажа.

# 128
  • В.Търново
Дават го на 50м от плажа.Нищо не е.

# 129
Ще погледна, мерси! И забравих да кажа, че искам да е на тихо място, т.е. да не дъни денонощно някаква музика от заведения наоколо.

# 130

Мерси на всички!

Ако цената наистина не ти е притеснителна толкова, погледни Мирамар Обзор.
 Ходим там от  години, нямаме забележки относно качеството на услугата. Няма доплащания и депозити за основни неща като хавлии, интернет и т.н. Анимацията е супер. Наоколо няма заведения с бликаща чалга. Обслужването е безупречно. По-разнообразен и богат АИ не съм срещала никъде в БГ. 24 часа е. Има разни активности през целия ден - зумби, аеробики, за децата...
Скъпичко е наистина, особено новия сезон вече е извън пътя като цена. Но може да се оптимизира с периода на престой и отстъпките. Тези пари ги давам с голям кеф обаче.
Направих резервация за края на юни и началото на юли, за 7 нощувки 2 възрастни и 2 деца. Едното е на 11 г., другото ще е навършило 2 г. 1950 лв. Направиха ми отстъпка с второто дете и това, че ще ни настанят в стандартна стая въпреки двете деца. Стари клиенти сме им все  пак, ще бъдем там за девети път.

Миналата година стана проблем с ранните записвания и решихме да пробваме Серенити Бей.
С риск да ме оплюят повечето тук все пак ще си кажа. Не ми хареса най-меко казано.
Единственото хубаво беше анимация, симпатични деца и това, че бяхме в апартамент и беше просторно. И до там. Това, което най-вече ме дразнеше беше лошата хигиена и абсолютния непрофесионализъм на повечето персонал. Няма да навлизам в подробности.
И преди да получа отговори с положителни мнения за Серенити и възклицания от сорта на "Да не би да сме били в различни хотели" държа да кажа, че това е лично мое мнение, което споделям без да искам да ангажирам никого с него. Хора и вкусове всякакви.

# 131
Не виждам как може да се сравнят два хотела от съвсем различен ценови диапазон.

# 132
Тороманова паднало ли е нивото на блу ориндж
Миналата година как беше  newsm78
Били сме 2012 и 2013

# 133
  • София
Не виждам как може да се сравнят два хотела от съвсем различен ценови диапазон.
Не само различен, ами двоен...
Аз лично септември си изкарах една от най-прекрасните и релаксиращи почивки в Серенити. Simple Smile
Вече съм платила депозит за следващия септември, даже докато се накумя, свършиха апартаментите, та трябваше да се лиша от една нощувка.
Ако има колебаещи се за серенити от 7.09.17 - откажете се от резервацията си, моля ви, гадно е там, не е за хора... морето е солено, камънаци като скали и други гадости...

# 134
  • Сф
Тороманова паднало ли е нивото на блу ориндж
Миналата година как беше  newsm78
Били сме 2012 и 2013
Да.Откъм храна и обслужване.Иначе плажа е великолепен както винаги.О да, немските туристи липсваха осезаемо за сметка на руски, но от Германия.Поносимо.

Общи условия

Активация на акаунт