На море в България 2017 г. - 1

• 130 645
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Препоръчайте място за море около 24 май да става за плаж! Юни ми е невъзможен, а юли и август е много скъпо навсякъде. Благодаря предварително!

Аз съм била края на май в Слънчев бряг , времето беше много хубаво , водата в морето и басейна хладна , но пак става за къпане . Разбира се всяка година е различно .
А , началото на септември не ли ви устройва , цените са по-ниски и водата още е топла ?

# 646
Някой почивал ли е в апартамент 2-ма възрастни и 2 деца / държа да има оборудвана кухня/ в близост до къпинг Градина?

Черноморец, ако се брои близо до Градина, препоръчвам Атия. Прекрасно място, ако ще ползвате своя кухня.

Благодаря

# 647
  • На остров
Ние искаме точно май или юни за да не е жега. Не виждам смисъл да съм на море да съм пропътувала хиляди км и да си седя половин ден в хотела защото е жега.

# 648
Е, то по същата причина може да си стоите в хотела, защото е студено и вали дъжд - гаранция няма за тези неща

# 649
Е, то по същата причина може да си стоите в хотела, защото е студено и вали дъжд - гаранция няма за тези неща
По тази причина добре е в тези месеци при възможност да се избира хотел с вътрешен басейн. Аз обожавам почивката в края на май или след 10 юни. Много е спокойно, температурата на въздуха е приятна. В повечето случаи през юни и морето е било приятно за къпане, поне за мен. Е не е като през юли или август, но темп. на на морската вода стига до 23 - 24 градуса. Водата е много чиста. През септември също е много приятно, водата е още доста топла, но много по-мръсна с водорасли и т.н.

# 650
  • В.Търново
Май месец температурата на водата е към 16-18 градуса при доло гре приятно време.Нали все пак ходим на море не само да стоим на пясъка, а и да се къпим в морето.Винаги съм си мислела, че май месец е по-подходящ за море за стари възрастни двойки.

# 651
  • На остров
Ние и без това 7 само на плаж не можем.1 или 2 дена разглеждаме околностите. 23 гр на водата е супер за мен.
Дъжд може да вали и през юли или август.

# 652
  • There I was on a July morning
За мен и в края на юни е прекалено студена морската вода, дори времето да е идеално за плаж. Ако някой може да се къпе при такава температура - да се възползва, тъкмо ще хване най-тънките цени. Wink

# 653
От много години ходим от средата на юни на море (при това около Варна)-да, хладна е водата, ама се свиква Mr. Green
Никога не съм ограничавала децата да влизат и стоят в морето колкото искат-опита ми до сега показва-ни един разболели се от това Peace

# 654
Май месец температурата на водата е към 16-18 градуса при доло гре приятно време.Нали все пак ходим на море не само да стоим на пясъка, а и да се къпим в морето.Винаги съм си мислела, че май месец е по-подходящ за море за стари възрастни двойки.
Ами ние сме от тези стари възратни двойки 50 + Mr. Green , но и преди 10 години ходех на първо море май - юни. Просто не мога да чакам до юли - август.  Peace

# 655
Mneniq za semeina kashta Elit Kiten ...ima dosta dobri oferti ,no neznam daleche li e ot plaja dali stava hranata?

# 656
  • В.Търново
Ами ние сме от тези стари възратни двойки 50 + Mr. Green , но и преди 10 години ходех на първо море май - юни. Просто не мога да чакам до юли - август.  Peace

Не дте толкова възрастни.Имах предвид за хора над пенсионна възраст. Wink

# 657

И ние сме от възрастните двойки 40+ Wink
Откакто се помня ходя на първо море юни! Само миналата година пропуснахме и ММ още се оплаква, че сме били само юли и септември....

# 658
Здравейте! Ние сме резервирали от  1 юли за хотел Градина на Златни пясъци.Има ли някой да е резервирал по това време? Ще се радвам да се запознаем.

# 659
А някой може ли да даде малко повече информация за хотел Пламена палас - Приморско?Мислим да резервираме само със закуска,а обяд и вечеря на свободна консумация в ресторанта на хотела.Надявам се тогава качеството на храната да е по-добре.Също така ще се радвам,ако дадете повече информация дали хотела е близко до плажа,защото ще сме с дете на 2,5 годинки.

Ще се радвам на всякаква информация като,какви са били миналата година цените на шезлонги и чадъри?

Цените в ресторанта им как са?

Как стои въпроса с паркирането?Имат ли паркинг към хотела?

Общи условия

Активация на акаунт