На море в България 2017 г. - 1

• 130 605
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
Аз добавям Аркутино Фемили Ризорт. Влюбени сме. Тази година пак сме там.

# 706
  • В.Търново
Отзивите за АРКУТИНО ОТ 2016г. не бяха много цветущи.

# 707
Отзивите за АРКУТИНО ОТ 2016г. не бяха много цветущи.
Миналата година бяхме там. Нямам никакви забележки. Бяхме с две деца при това. За нас всичко беше на ниво. Тази година пак сме там.

# 708
Добавям и хотел Нептун в Слънчев бряг. Ходили сме два пъти и сме изключително доволни.
А от къде правите резервацията-директно в хотела или с туроператор?

# 709
  • В две мъжки сърца
Здравейте, момичета и не само! Чудя се къде да се насоча за хотел с добра анимация за 12 годишно момче. От години сме все на Гърция, но тази година се отваря възможност и за второ море в България. Ще сме само тримата и не искам да скучае младежът. Благодаря предварително!

# 710
Здравейте, момичета и не само! Чудя се къде да се насоча за хотел с добра анимация за 12 годишно момче. От години сме все на Гърция, но тази година се отваря възможност и за второ море в България. Ще сме само тримата и не искам да скучае младежът. Благодаря предварително!
Не знам дали 12-годишно момче ще го заинтригува каквато и да е анимация
Но в хотелите с олинклузив има доста деца от всякаква възраст и все ще намери компания Peace

# 711
brambo5,
много зависи и от самото дете, как ще се напасне с други младежи и т.н. изобщо субективни фактори - колкото искаме, но като цяло мога да ти препоръчам Мирамар в Обзор - хотел, храна и анимация бяха на ниво.
С редица компромиси, но добра анимация включително за младежи, беше и Серенити, плаж Нестинарка, Царево.
 bouquet

ПП Ако може, пиши на ЛС кой от посетените от Вас хотели в Гърция би препоръчала. Ние така и не успяваме да намерим нашето място там - с хубав пясъчен плаже. Благодаря предварително!  Simple Smile

# 712
  • при моите любими
Дюни според мен също е удачен за тинейджъри. Има разни спортни занимания, анимация и вече и аквапарк. .

# 713
  • На остров
В Златни Пясъци между Грифид Вистамар, Мелия Хермитаж и Сентидо Мареа всичките с АИ кое бихте избрали ?

# 714
Аз бих избрала Вистамар. Били сме в него и в Сентидо/ още не беше към веригата Грифид/, сега вече е към тях. Но въпреки всичко ми се струва че няма да достигне нивото им. За Мелия съм чела доста отзиви - в трипайдвайзора, холидейчек... и не знам защо но нещо не са доволни от храната, а и от други неща, не бил като за 5-звезден хотел.

# 715
  • На остров
 Благодаря, Вистамар наистина ли е на плажа ?
Аз за Мелията четох, че премиум стаите били ок и давали достъп до разни неща.
Храната навсякъде в България по морето е доста зле и масово хората от това се оплакват, безвкусна и еднообразна. Но каот цялата българската кухня е с малко подправки и вероятно заради това идва това масово недоволство от храната.

# 716
Плажът пред Вистамар не се ли ползва от другите 2 хотела на Грифид? Аз бих избрала според плажа - където е по-спокоен.

# 717
Ние платихме за Дюни-Холидей Вилидж!Какви са коментарите за комплекса, че само във VISIT>BG намерих мнения!Дали не пребързахме?!

# 718
Плажът пред Вистамар е за него и Болеро. Не е широка ивицата, пясъка е едър, но в Златни плажа не е много добър по принцип. Пред Сентидо е малко по-широка ивицата. А Мелиа не ползват чадъри и шезлонг на плажа, заплащат се.

# 719
  • There I was on a July morning
Ние платихме за Дюни-Холидей Вилидж!Какви са коментарите за комплекса, че само във VISIT>BG намерих мнения!Дали не пребързахме?!
Не сте сбъркали. Peace
Комплексът е хубав, поддържан и добре уреден. Плажната ивица и морето са идеални. Има страхотен Аквапарк и множество забавления за деца и възрастни. Има и активна тема за Дюни, от там можеш да черпиш подробна информация. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=894723

Общи условия

Активация на акаунт