На море в България 2017 г. - 1

• 130 630
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
И аз резервирах вече нашата почивка през юли ето тук .Надявам се да ни хареса  Grinning
Моля имайте предвид, че в Равда плажът е ужасен.

# 676
  • Страната на чудесата
Резервирах и едно септемврийско море на Китен, Жасмин. Някой друг?

# 677
  • В.Търново
На снимките не изглежда никак зле.Но аз все съм го заобикаляла, защото не е на плажа, в смисъл има някакви скали там.Не знам на какво точно разстояние е от плажа.Ол инклузива дали им е добър?За там няма почти никакви отзиви.Защо ли?

# 678
Здравейте, направих резервация за Аркутино, но тази година директно към хотела. Досега винаги през агенция. Та въпроса ми е, че ми изпратиха само имейл, че е потвърдено плащането, без фактури и каквито и да е документи. Така ли е по принцип?

# 679
  • Сф
Здравейте, направих резервация за Аркутино, но тази година директно към хотела. Досега винаги през агенция. Та въпроса ми е, че ми изпратиха само имейл, че е потвърдено плащането, без фактури и каквито и да е документи. Така ли е по принцип?
И аз съм така, пазя и ще нося платежните, така ми казаха( капаро и цялата сума после).Нямам притеснения.
Сега погледнах, има име на търговеца, трите ми имена и номер на резервацията.
Дори ми казаха,че и да ги забрава няма да е проблем.Също пазя и мейлите.

# 680
Да и аз си пазя всичко, просто исках да проверя дали е такава практиката по принцип при директните резервации. Благодаря, всъщност ми беше малко притиснено. Успокоих се! Simple Smile

# 681
  • Карлово
Здравейте, има ли някой, който е почивал в хотел Роза Черноморец? Моля за мнения.

# 682
Здравейте, има ли някой, който е почивал в хотел Роза Черноморец? Моля за мнения.
Във  www.visit.bg/ Други коментари - коментарите са ужасни! От няколко години има само лоши отзиви.

# 683
  • Карлово
Благодаря, тази информация нещо съм я пропуснала  Embarassed. А предложения за хотели в Черноморец имате ли?

# 684
Благодаря, тази информация нещо съм я пропуснала  Embarassed. А предложения за хотели в Черноморец имате ли?
Не съм почивала в Черноморец. Тук във  форума се коментираха апарт хотели и апарт комплекси - Атия резорт и други. Разгледайте в Букинг в карта с местоположенито и се ориентирайте кой е по-близо до плажа. За плажът съм чела, че не е от най-широките и туристите ходят на плажа на Градина.

# 685
  • Страната на чудесата
На снимките не изглежда никак зле.Но аз все съм го заобикаляла, защото не е на плажа, в смисъл има някакви скали там.Не знам на какво точно разстояние е от плажа.Ол инклузива дали им е добър?За там няма почти никакви отзиви.Защо ли?
Ами то ще ни е второ море за годината и офертата си я бива, така че не го мисля много. Отзивите в Букинг са чудесни, дано.
Първото море съм резервирала в Свети Влас, там ще се лигавя. Второто ни идва при същите условия(бр.хора и апартамент, ол инк.) на двойно по-ниска цена, така, че ще го преглътна.

# 686
Бяхме в Съни Айлънд 2015 г. за 3 нощувки. Красиво, зелено, басейн..
Но Черноморец не ми хареса изобщо.

# 687
Тази година резервирах в хотел Тинтява, Златни пясъци. Дано е прилично! Някой да е бил там?

# 688
Тинтява не беше много добре преди 3-4 години, познати ходиха на ОИ на доста ниска цена и не им хареса храната, а и било доста шумно.

Последна редакция: нд, 02 апр 2017, 22:57 от Ая

# 689
  • В.Търново
Той май е с по-стара база.

Общи условия

Активация на акаунт