Голямата тема за малките масла - 16

• 111 759
  • 747
  •   2
Отговори
# 75
  • софия
Здравейте!
Взех си ЯЧРМ, extra dark. Прави ми впечатление обаче, че цвета му не е тъмен, а с цвят на мед? Така ли трябва да е?
Поръчвам два пъти едно и също ,нямам база за сравнение ,цветът му е същия -мед .

# 76
  • София
Здравейте!
Взех си ЯЧРМ, extra dark. Прави ми впечатление обаче, че цвета му не е тъмен, а с цвят на мед? Така ли трябва да е?
Поръчвам два пъти едно и също ,нямам база за сравнение ,цветът му е същия -мед .
Благодаря за отговора. Може би аз съм останала с впечатлението, че трябва да е с цвят на боров мед. Grinning

# 77
Simple SmileТова е фирмата собственик на сайта, явно внасят насипно от Англия и тук преопаковат. Видях, че имат и неща от Белгия и Германия
Зоя прави същото, маслата с марката зоя и те са така само са им по-хубави опаковките, а голяма част са внос от Китай.

значи няма значение от кой сайт ги купувам, качеството щом е едно и също а пък опаковката няма значение Simple Smile

# 78
Преди 1 месец реших да премахна луничките, петната от пъпките и от слънцето като всеки ден си чистих лицето със сок от лук и правех маски с хума 2 пъти седмично, след това само го мажех със бадемово масло или ягодово. Нямах никакъв ефект освен че кожата ми стана много суха и снощи като си почистих лицето с розова вода ми стана толкова суха кожата, че нямам думи - опъната, дразнеща newsm45. Моля ви за съвет как да си оправя лицето, преди имах нормална и към мазна Т зоната

# 79
купи си крем за суха кожа и не разчитай само на масла

# 80
купи си крем за суха кожа и не разчитай само на масла
Имам на нивеата хидратиращия http://www.farma.bg/nivea-soft-moisturizing-cream-50ml.html дали ще мога с него да си оправя състоянието на кожата или в него да капвам и от маслата, поне пак да ми е нормална кожата както преди

# 81
не бих ползвала върху лицето крем, който е едновременно за тяло и за лице - въпреки, че доста хора го правят  Peace

# 82
Един месец си ползвала масла и хума ,лук и кожата ти се е изсушила.
Значи трябва да спреш поне временно и после ,ако пак искаш да ползваш трябва по-нарядко да го правиш.
А нивея едва ли е най-подходящата за силна хидратация

# 83
Bubanka,  zari65 Какъв крем ще ми препоръчате за силна хидратация на лицето, че не мога даже да се усмихвам много ми опъва  newsm45 вкъщи имам и 75% растителен глицерин между другото  - да сложа ли и от него в някой от кремовете, че не издържам

# 84
Според мен каквото и да ползваш няма да се оправи веднага. Поне при мен е било така . Ако пресуша кожата то трае време и е много много неприятно докато премине. бих сложила крем без аромати и други незнайно как действащи добавки. ДАли бепантен не би помогнал?

# 85
погледни серията на балея с урея, аз съм много доволна от нея:

Скрит текст:
околоочен

Скрит текст:
нощен

Скрит текст:
дневен

пп не слагай нищо допълнително за сега в кремовете, за да не постигнеш друг нежелан ефект

# 86
бубанка трябва да се внимава с уреята. тя не е киселинна? не знам със сигурност, но майка ми има проблемна кожа и от един супер скъп крем от аптеката с уреа полу4и страшни проблеми. Аптекарката и каза после да не купува на своя глава , а да се консултира като купува.
аз бих предположила това
http://www.eurapon.de/bepanthol-gesichtscreme-intensiv-09735536/
но като купува в аптеката да попита все пак и да обясни

# 87
не съм се интересувала каква е  Blush
от месец и нещо правя домашен пилинг с аха к-ни, имам и по-скъпи кремове, ориентирани и към нормална, и към суха, и към чувствителна кожа - тази серия ми се отразява най-добре - попива най-лесно, кожата ми се чувства комфортно, на пипане е мека, а на вид сочна и вече не е като намачкана хартия
нощния ползвам и като маска - нанасям, след десетина минути попивам излишното и слагам крем със спф

# 88
От аптеката за суха кожа
http://apteka.framar.bg/30000041/%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%BB% … -50-%D0%B3%D1%80-
Юсерин имаха много добра серия за суха кожа, мисля също беше на основата на уреа
Тази серия също има и крем
http://apteka.framar.bg/30000041/%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%BB% … -50-%D0%B3%D1%80-

Виж хидратиращи маски някакви.
След маска с глина е добре винаги да се слага.

Този лук как въобще ти хрумна.

Ще отнеме време някакво.А и сега през зимата със студа няма да е лесно, сухата кожа се дразни много повече при резките температурни промени

# 89
Бубанка, кой пилинг ползваш с АХА киселини

Общи условия

Активация на акаунт