След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 59

• 111 204
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
  Ех , че хубаво откровение..... Laughing

Ох момичета направо ви се възхищавам, как издържате на нападките срещу Фахрие. Аз като чета и направо полудявам, то не била грозна, дебела, нямала талант, притискала Бурак и т.н. А тези сравнения между нея и Неслихан... Феновете и са крайно нетактични, Бурак бил влюбен в нея да бе да... И за мен Неслихан е грозна, но не съм тръгнала да я плюя. Единственото, което ме успокоява е това, че ние феновете на Фахрие сме далеч по-разумни. Излях си душата и май се успокоих малко. Лека вечер. bouquet

Благодаря Мише Hug/вероятно така се съкращава  името ти/

Наистина изпитах истинско удоволствие от поста ти bouquet

Когато имаш време и мнение сподели го с нас.Добре дошла си да знаеш Grinning

Е , много е грозна и дебела Фе. 

Да може и да е сложила 1-2 килца , ама  е по- секси.. Специално гледах и Берил на приема  и тя изглежда  с доста едри бедра , но знаем ,че е слаба. С две думи това не е темата.
Важно е колко добра актриса и как се справя с ролята си на Селви.Нали така!
 Тя  ни е показвала колко бързо ги сваля.

Последна редакция: пт, 17 фев 2017, 23:50 от sebilMM

# 706
  • Враца
Ох момичета направо ви се възхищавам, как издържате на нападките срещу Фахрие. Аз като чета и направо полудявам, то не била грозна, дебела, нямала талант, притискала Бурак и т.н. А тези сравнения между нея и Неслихан... Феновете и са крайно нетактични, Бурак бил влюбен в нея да бе да... И за мен Неслихан е грозна, но не съм тръгнала да я плюя. Единственото, което ме успокоява е това, че ние феновете на Фахрие сме далеч по-разумни. Излях си душата и май се успокоих малко. Лека вечер. bouquet

Laughing Laughing
Ние имаме многогодишен стаж и вече сме обръгнали, просто нападките ги отчитаме вече само като някакъв факт  Joy
А към  Неслихан, в първите една, две серии на Кара Севда, имах голямо недоверие, нооо ... после ми хареса - играе страхотно и се раздава на мах. Дори и визуално ми харесва. Много е мила и весела.
Ще им се на някои да съществува тази любов и в реалността, но момичето си има прекрасен съпруг и е щастливо, доколкото виждам, а за Бурак  Laughing Laughing  няма какво да коментирам - всичко се изясни отдавна  Heart Eyes Heart Eyes

Един нов репортаж с въпроси към Бурак (както винаги тъпи въпроси)
https://vk.com/video297615842_456241585

И в общи линии отговорите му:
Цитат
Aleksandra, спасибо дорогая за ссылку, хоть сама послушала его слова. Как всегда молодец, достойные ответы, на мягко говоря, глуповатые вопросы, но что делать, иногда журналисты озвучивают вопросы, витающие в воздухе у любителей пары: об одежде, о ревности, об изменении внешности.... "Люблю такую одежду, поэтому ношу..., никакой ревности и Фахрие и я на работе, мы делаем свою работу..., и борода и усы всё это моё, всё имеет место..."

Aleksandra, нет , в том смысле, что за последние годы(10 лет) он часто меняется( я во всяком случае так поняла), то с бородой, то без, и т д. Ну он ответил как бы, что это всё его, как хочет так и ходит..., может там смысл другой был вопроса...,?!

Някакъв сюрприз ни обещава Бурак  Heart Eyes - чакаме значи  Heart Eyes
Цитат
burakozcivit Yakında size çok güzel bir surprizim var. Hatta tahmin ettiğinizden daha yakında... Bekleyin #hairselfie
У меня приятный сюрприз для вас.Раньше чем вы думаете... Ждите.

# 707
  • Враца
Охххх,  ooooh! не мога да разбера нещо, по-точно не ми го побира главата. И майката на Ендер набиваше в главата на бащата, и майката на Даахан само дуднеше на главата на баща му, че не възпитават децата си  ooooh! ooooh!   Дечицата на по 30 и няколко години  ooooh! ooooh! ooooh!
За кога ще ги възпитават, не са ли малко закъснели  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Боже, Божеее, ама че работа  ooooh! ooooh! ooooh! Joy Joy Joy

# 708
  • София
Добро утро, Момичета!  newsm51

Нося ви съботното кафе за разсънване, че като гледам, май до ранни зори сте писали  Wink

Mi6eto, добре си дошла  bouquet Хич не им се връзвай на приказките на разни лелки каква била Фе - грозна, дебела, ревнива ....... те да покажат какви хубавици неземни са и тогава да коментират нашето момиче hahaha

Серията в сряда на КС я проспах - много бях уморена и ....  smile3524 ОК обаче го гледах и сега не знам какво да кажа ...... не е серия, която може да мине без превод - изглежда объркана и леко претрупана - то любов, то насилие, то убийства, страшни погледи, неразбираеми разговори ..... и понеже сърце юнашко не трае - днес ще навестя подругите за преводче, а утре ще си направя кефа с българските буквички  Grinning

Красота   newsm76

Мами, невежа съм все още ( ще се поправя със сигурност  Joy ) по темата с целувките и с очите на Енгин, но момента след целувката, със затворените очи ми спря дъха  smile3544

Слагам ги пак сладурчетата, щото са прекрасни  Heart Eyes

Бу снима реклама на Clear - това ли е изненадата?  newsm78

Изчезвам, че днес много задачки имам, но привечер ще съм с вас  Hug

Днес да чакаме ли фрагман?

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 709
Добро утро, чучулиги!  bouquet Hug
Приятна изненада - по-рано отколкото сме очаквали за мен може само да е една. Не вярвам да е свързана с работа, там всичко върви по план. Laughing Ха дано!  Grinning
Скрит текст:
"Ох момичета направо ви се възхищавам, как издържате на нападките срещу Фахрие. Аз като чета и направо полудявам, то не била грозна, дебела, нямала талант, притискала Бурак и т.н."
Къде ги четете тия приказки, бе хора?  #Crazy

# 710

Добро утро Hug Hug Hug

Алекс Heart Eyes за кафето bouquet

Катя Heart Eyes ха дано!Аз като си спомня в 6-та серия Дахан бе казал за сюрприз и видяхме първата зелувка Wink,а какво ли чакаме от Бу newsm78
Да не е предсрочна сватба newsm78

От 16.02  е но е много хубава Фе  и естествена на нея'

Приятен ден bouquet bouquet
Скрит текст:
Днес е Задушница и аз изчезвам  за няколко часа.

# 711
Здравейте Heart Eyes Heart Eyes

Себи Heart Eyes Embarassed Аз спазих ритуала  Embarassed Embarassed Длъжна съм Sad Embarassed

И сега с чиста съвест Embarassed ще се отдам на БУФ-ЕН-четата Heart Eyes

Мами Heart Eyes Лите Heart EyesПетя Heart EyesКате Embarassed

Мише Hug  bouquet  Wink Какво да ти кажа Wink Wink Чок- Чок- Зор Embarassed Особено като - съпреживях - он лайн - драмата с едни масирани нападки към - колегата партньор и режисьора - от страна на гневни-верни фенове... И едно  показно-демонстративно - отписване в инстаграм - точно в него момент......
И от тогава - опитвам да следвам практиката - в духа на днешния ден - "Или само хубаво - или нищо".

Бурак активно работи по Братята 2 Wink  Грешка няма - до него е сценариста. Не е брата на Али  Wink

Wink В чест на мишката Хубан

newsm78 Ние отразихме ли инфото от преди няколко седмици, че ФЕ е пазарила дрехи за БУ във въпросния бутик newsm78  Wink

Снощи изгледах серията на ОК с превод. Само по картинки - няма да ми се получат нещата Embarassed
 ФЕ и Енгин - прекрасни Heart Eyes

Мъчно ми е за Селви Sad Момичето - идеалистка Heart Eyes
Любимият й брат - нейното семейство - прояви и ревност, и неразбиране, и незачитане на нейната позиция, воля.....Опита се да я шантажира Sad да я подчини  Sad Не успя - и намери - друго решение Sad ooooh!

Любимият мъж  Sad  Sad който не желае  да й се довери - сляпо...И има защо..И тя го знае.

Началникът - продажник - коцкар ooooh!  ooooh!
Бившата с претенции...
Бъдещата - съдружница - с амбиции...

Ендер Sad Финалната сцена - с размяната на погледите - ме върна в началото ooooh!  ужаса, който преживя Селви - наблюдавайки "играта"...молбите й... обещанията...
Ах, Дахан Sad

newsm78 Със сигурност - има неща, които останаха скрити от нас. Чисто времево не ми се връзват нещата Peace Длъжни са да го обяснят Crossing Arms

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 712

Браво Генче Heart Eyes Hug като пречистена си и анализът  ти е перфектен bouquet

"Мъчно ми е за Селви Sad Момичето - идеалистка Love
Любимият й брат - нейното семейство - прояви и ревност, и неразбиране, и незачитане на нейната позиция, воля.....Опита се да я шантажира Sad да я подчини  Sad Не успя - и намери - друго решение Sad ooooh!

Любимият мъж  Sad  Sad който не желае  да й се довери - сляпо...И има защо..И тя го знае.

Началникът - продажник - коцкар ooooh!  ooooh!
Бившата с претенции...
Бъдещата - съдружница - с амбиции...

Ендер Sad Финалната сцена - с размяната на погледите - ме върна в началото ooooh!  ужаса, който преживя Селви - наблюдавайки "играта"...молбите й... обещанията...
Ах, Дахан Sad

newsm78 Със сигурност - има неща, които останаха скрити от нас. Чисто времево не ми се връзват нещата Peace Длъжни са да го обяснят Crossing Arms

Благодаря ти!

Много , ама много е важно Селви/ Фе да не остави и най малките съмнения , че освен красива е и талантлива!

Срещу плужека   уфффф Crazy Crazy Crazy

А , я вижте какво става тук #Crazy-ПРЕДСтОИ  НИ!!!!!!!

Последна редакция: сб, 18 фев 2017, 14:10 от sebilMM

# 713
 Hug Привет. Още не съм изгледала серията, защото чакам бг превод. Без него нищо няма да разбера, а както всички се убедихме и най-малките детайли са важни, за да се разбере историята.
Ноооо от трейлъра на филма с Мурат оставам с впечатление, че ще е много забавен, романтичен, тъжен и дано с добър и щастлив финал, че то техните филми...
Била дебела Фе ли????????? Аз за такова тяло какво ли не бих дала  #2gunfire Пък за красота и финес да не говоря. Много ги обичам такива като започнат да коментират, защото винаги се потвърждава приказката "присмял се хърбел на щърбел" Wink

# 714
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Цитат
Рагып Саваш (Мехмет) в инсте:
"Снова пришли в заведение. Если бы вы знали, какие сцены будут в новой серии. Идёт ещё одна серия, которую вы посмотрите, затаив дыхание"

Мехмет го асоциирам с Айхан от Кара Севда  Heart Eyes и ми е много симпатичен
Само дето Айхан се появи много късно в живота на Кемал ooooh!  Ама то май зависи от това кога си лежал в затвора - Кемал се забави с един сезон  Wink Mr. Green

Ето превод на репортажа с Бурак от арабките не английски:

Цитат
Привлекательный актер был замечен выходящим из кебаб-ресторана в районе Этилер. Бурак Озчивит был одет в камуфляжную куртку, которая на сегодняшний день является трендом в моде, и она ему очень шла. На вопрос: «Вы следите за модой?»- красивый актер прокомментировал: «Поскольку я одел ее, значит она мне понравилась».
Затем последовал вопрос о сцене его возлюбленной Фахрие Эвджен с Энгином А., который был показан в тизере серии, он ответил: «Нет никакой ревности к таким вещам, мы работаем профессионально…» Поговорили о том, как он изменился за последние годы… и когда его спросили о том как он выглядел на фото 10 лет назад, он сказал, что эти изображения старые, и все они мои.

/quote]

Последна редакция: сб, 18 фев 2017, 16:15 от mama_an_ji

# 715
  Мами, Петя Heart Eyes Heart Eyes

Браво , на отговорите на нашето момче smile3508 smile3508 smile3508С всеки ден показва колко е зрял и прекрасен!

Петя , не зная защо но ми се струва , че филма с Мурат  Й ще е нещо от рода на "Хубава жена"

Ще има от всичко по малко- любов, лукс, ревност и щастлив край.

Последна редакция: сб, 18 фев 2017, 16:40 от sebilMM

# 716
 Heart Eyes Hug

Мами Heart Eyes За този превод  - претендират, че е най-точен Peace

Цитат
Полный перевод интервью. P.s. ни с азербайджанского на русский, а с ТУРЕЦКОГО на русский ))))))
Ж - Камуфляжная мода и тебе понравилась наверное?
Б - Мода? Такая мода есть ? Я полюбил(понравилась) . Я полюбил(понравилась) и одел.
Ж - Можно я спрошу одну вещь ? На этой неделе много говорят об одной сцене Фахрие ханум и Энгина Акюрека . Вы их ревнуете ?
Б - Вы меня знаете .Мы все делаем свою работу . Разве может быть такое .Что это значит. Мы актёры . Делаем свою работу.Может быть такое разве.
Ж - Как прошёл День Влюблённых? Скажите об этом.
БУРАК - Работал .
Ж - Работал?
Б - и Фахрие работала , и я работал. На съёмках были. Немного загружено прошёл .Но не беда , мы вместе всё равно.
Ж - Одну вещь спрошу . В интернете появилась одна твоя фотка десятилетней давности . Например , что ты чувствуешь , когда смотришь на это фото десятилетней давности ? О ней много говорят , ты был молод , у тебя был другой стиль стрижки , борода .
Б - Это всё я , это всё я . Не о чём говорить.

Има някой - нюанси Wink

Що се отнася - до старите снимки newsm78 Имаше някакви статии - преди дни newsm78 Точно след тези - готви ли или - не готви Бурак newsm78 Ако успея да ги намеря - ще сложа линк  Peace Поне да се видят - въпросните фотки

Wink Видео интервюто е за Утката Thinking  newsm78 Дали няма връзка с Фаик newsm78 Много - навреме го "срещнаха" Бурак - отговори - точно на конкретно-поставените въпроси от последните дни newsm78

Петя Heart Eyes Ще си поплачем подобаващо - дано само да е по време, а не на финала Sad Но, ако идеята е - да се радваме на дребните неща в живота и да ценим - всеки миг от него.......Нямам големи надежди  Sad Embarassed

Себи Heart Eyes  Heart Eyes

Thinking Струма ми се, че ФЕ умишлено е качила някой -друг килограм newsm78 newsm78 за да може Зейнеп да е различна от Селви newsm78  newsm78

Енгин по същия начин подходи към образа на Дахан - преди-след newsm78 Thinking

Heart Eyes

# 717

Генче Heart Eyes Heart Eyes

Аз харесвам Фе всякак .В смисъл + - 2-3  кг.

А тук е ....... newsm10  Стара  била, грозна била .... дай Бог на всеки това което е Фе!

# 718
Себи Heart Eyes Heart Eyes И аз си я харесвам много Embarassed

Wink Интересно - как вкараха репликата - "Не обичам да говоря за възрастта си" Wink
Или - знам Embarassed Embarassed Все пак - сценаристката  - ни е - позната Wink Номерата й - също Wink

Има ли значение, каква е ФЕ  Wink За Бурак - тя е най и винаги - красива. И никой не се чуди - защо Дахан е привлечен, увлечен, влюбен...в Селви Wink

Тук - за Бурак. Има и видео. Но каква връзка правят със темата за готвенето - не знам newsm78

Heart Eyes

# 719

Генче  Wink аз едно зная.
Който мисли за манжи просто не ми е интересен!
Бутам го в групата еснаф и го забравям.
Не , че аз не готвя , но когато съм във форум за романтични сериали не пиша за готварство.
БГ- мама  си има тема за това.

Колкото до Фе , дали готви на  Бу , повече от сигурна съм , че поне сутрин щастлива му поднася бекон с яйца  препечена филийка  и чаша кафе  Heart Eyes

Какво ли е да се събудиш с такава жена/момиче сутрин  до теб Thinking Thinking Thinking

Общи условия

Активация на акаунт