Мами
За този превод - претендират, че е най-точен 
Ж - Камуфляжная мода и тебе понравилась наверное?
Б - Мода? Такая мода есть ? Я полюбил(понравилась) . Я полюбил(понравилась) и одел.
Ж - Можно я спрошу одну вещь ? На этой неделе много говорят об одной сцене Фахрие ханум и Энгина Акюрека . Вы их ревнуете ?
Б - Вы меня знаете .Мы все делаем свою работу . Разве может быть такое .Что это значит. Мы актёры . Делаем свою работу.Может быть такое разве.
Ж - Как прошёл День Влюблённых? Скажите об этом.
БУРАК - Работал .
Ж - Работал?
Б - и Фахрие работала , и я работал. На съёмках были. Немного загружено прошёл .Но не беда , мы вместе всё равно.
Ж - Одну вещь спрошу . В интернете появилась одна твоя фотка десятилетней давности . Например , что ты чувствуешь , когда смотришь на это фото десятилетней давности ? О ней много говорят , ты был молод , у тебя был другой стиль стрижки , борода .
Б - Это всё я , это всё я . Не о чём говорить.
Има някой - нюанси

Що се отнася - до старите снимки
Имаше някакви статии - преди дни
Точно след тези - готви ли или - не готви Бурак
Ако успея да ги намеря - ще сложа линк
Поне да се видят - въпросните фотки
Видео интервюто е за Утката
Дали няма връзка с Фаик
Много - навреме го "срещнаха" Бурак - отговори - точно на конкретно-поставените въпроси от последните дни 
Петя
Ще си поплачем подобаващо - дано само да е по време, а не на финала
Но, ако идеята е - да се радваме на дребните неща в живота и да ценим - всеки миг от него.......Нямам големи надежди
Себи
Струма ми се, че ФЕ умишлено е качила някой -друг килограм
за да може Зейнеп да е различна от Селви

Енгин по същия начин подходи към образа на Дахан - преди-след

Гани, и на мен този превод ми е по-пълен.
Спомняме си видеомоста с Кувейт - Любовта не са думи, любовта е действие

За пореден път го виждаме в действие - ВЕДНАГА

Б - "Вы меня знаете .Мы все делаем свою работу . Разве может быть такое .Что это значит. Мы актёры . Делаем свою работу.Может быть такое разве."
Не знам вече на какъв език трябва да им обяснява човека
- че както той го прави на сцената и Фахрие не му прави проблем, така също и тя има право да го прави и той да не й прави проблем. Това е да са НИЕ, това е доверието, това е любовта

В противен случай - няма да има НИЕ

Прекрасна игра на Енгин и Фе - това вече няма защо и да го казвам, нали?
Всичко, което й наприказва след като го пусна Ендер говори за един лош и безскрупулен човек! Не ми се мисли за Селви - брат й я притиска от едната страна, Док - от другата, а тя се мъчи да спаси и двамата
За съжаление, Селви ще бъде жертвата накрая 
Явно имам сериозни пропуски, които трябва да се наваксат
Много красиво обича Енгин, много нежно, по нестандартен начин показва чувствата си - и в другите си роли ли е такъв? Ето, една нищо и никаква целувка, а спря дишането ми 
)
пия си кафето аз и се готвя да изгледам серията на български.
Ще ни дадат отговора в следващата серия