След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 59

• 111 191
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
  • Враца
Heart Eyes Hug

Мами Heart Eyes За този превод  - претендират, че е най-точен Peace

Цитат
Полный перевод интервью. P.s. ни с азербайджанского на русский, а с ТУРЕЦКОГО на русский ))))))
Ж - Камуфляжная мода и тебе понравилась наверное?
Б - Мода? Такая мода есть ? Я полюбил(понравилась) . Я полюбил(понравилась) и одел.
Ж - Можно я спрошу одну вещь ? На этой неделе много говорят об одной сцене Фахрие ханум и Энгина Акюрека . Вы их ревнуете ?
Б - Вы меня знаете .Мы все делаем свою работу . Разве может быть такое .Что это значит. Мы актёры . Делаем свою работу.Может быть такое разве.
Ж - Как прошёл День Влюблённых? Скажите об этом.
БУРАК - Работал .
Ж - Работал?
Б - и Фахрие работала , и я работал. На съёмках были. Немного загружено прошёл .Но не беда , мы вместе всё равно.
Ж - Одну вещь спрошу . В интернете появилась одна твоя фотка десятилетней давности . Например , что ты чувствуешь , когда смотришь на это фото десятилетней давности ? О ней много говорят , ты был молод , у тебя был другой стиль стрижки , борода .
Б - Это всё я , это всё я . Не о чём говорить.

Има някой - нюанси Wink

Що се отнася - до старите снимки newsm78 Имаше някакви статии - преди дни newsm78 Точно след тези - готви ли или - не готви Бурак newsm78 Ако успея да ги намеря - ще сложа линк  Peace Поне да се видят - въпросните фотки

Wink Видео интервюто е за Утката Thinking  newsm78 Дали няма връзка с Фаик newsm78 Много - навреме го "срещнаха" Бурак - отговори - точно на конкретно-поставените въпроси от последните дни newsm78

Петя Heart Eyes Ще си поплачем подобаващо - дано само да е по време, а не на финала Sad Но, ако идеята е - да се радваме на дребните неща в живота и да ценим - всеки миг от него.......Нямам големи надежди  Sad Embarassed

Себи Heart Eyes  Heart Eyes

Thinking Струма ми се, че ФЕ умишлено е качила някой -друг килограм newsm78 newsm78 за да може Зейнеп да е различна от Селви newsm78  newsm78

Енгин по същия начин подходи към образа на Дахан - преди-след newsm78 Thinking

Това за килограмите първо. Не знам дали си спомняте споделяния на фенове и за Бурак и за Фахрие, а преди време съм срещала и за Енгин, че в действителност са много по слаби и финни отколкото на екраните. Камерите добавяли визуално по 4-5 кг отгоре. Доколко е вярно не знам, но съм склонна да вярвам. Освен това срещите с генчетата го потвърждават.

Гани, и на мен този превод ми е по-пълен.

Спомняме си видеомоста с Кувейт - Любовта не са думи, любовта е действие  Wink Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
За пореден път го виждаме в действие - ВЕДНАГА  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Б - "Вы меня знаете .Мы все делаем свою работу . Разве может быть такое .Что это значит. Мы актёры . Делаем свою работу.Может быть такое разве."

Не знам вече на какъв език трябва да им обяснява човека ooooh! - че както той го прави на сцената и Фахрие не му прави проблем, така също и тя има право да го прави и той да не й прави проблем.
Това е да са НИЕ, това е доверието, това е любовта  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
В противен случай - няма да има  НИЕ  ooooh! ooooh!

# 721

Ами Мами просто се чудя на търпението им.
Честно ви казвам!

Ако съм аз /който ме познава/ ще ги подмина и кажа-заповядайте когато можем ще направим  интервю или прес конферензия.

-Може ли да ви помоля за малко спокойствие???
И после каквото щат да пишат и казват. Те и без това си измислят каквото им изнася.

И ох Боже .... още един вълнуващ мъж  прилепен към към Фе.

Я вижте къде ще се гледа филма.

Последна редакция: сб, 18 фев 2017, 20:06 от sebilMM

# 722
  • Враца
ЕЕЕ, жалко, сюрприза на Бурак се оказа рекламния клип  Wink Wink Grinning

https://vk.com/fahriyeburak_otboni?from=quick_search&z=video … _-72533396_679111

или
https://vk.com/video254872561_456239141

Сега е ясно защо публикува такава "половинка" снимка в инста  Grinning

Последна редакция: сб, 18 фев 2017, 21:20 от mama_an_ji

# 723

Ами хубава  реклама Мами хубав е и Бурак.

Крайно време беше да го видим в реклама с хубава жена Wink Laughing не броя Фе Wink

# 724
  • Враца
Себи,  Hug Hug

Литъл, имаш ли готовност за нова тема, че ние със Себи си пишем, пииишем  Wink Laughing

Хайде и един Енгин  Heart Eyes

# 725

Тук има голям купон ....и настроение Laughing

# 726
  • София
Добро утро и прекрасна неделя!  newsm51

Снощи до късно гледах ОК с руски субки и трябва да кажа, че сега впечатлението ми е съвсем различно от онлайна  newsm53 Прекрасна игра на Енгин и Фе - това вече няма защо и да го казвам, нали?  newsm47
Йълмъз ме разочарова много, очевидно ще е твърдо в отбора на гаднярите  #2gunfire Всичко, което й наприказва след като го пусна Ендер говори за един лош и безскрупулен човек! Не ми се мисли за Селви - брат й я притиска от едната страна, Док - от другата, а тя се мъчи да спаси и двамата ooooh! И как ще стане? В реалния живот няма вариант "И вълкът сит, и агнето цяло" - или вълкът си стои гладен, или агнето е изядено  Naughty За съжаление, Селви ще бъде жертвата накрая  cry
Мисля, мисля и не виждам как ще каже на Дахан истината - не е готова още за това ... А Дахан готов ли е да чуе, че Йълмъз й е брат? Особено сега, след като Осман си замина по възможно най-глупавия начин?
Тука трябва да споделя усещането си, че май има промяна някаква в режисурата и при оператора - много забавени кадри и прекалено близък план - ми издразни ме! Сто години чакаме Йълмъз да слезе от колата, а докато гръмне младежа по най-глупавия начин мина още час  ooooh! Сега колко ще чакаме, докато реши дали да гръмне и таткото на Дахан?  Shocked Ще ми се изстрела, който се чу да е бил от охранителите за Йълмъз! Достатъчно отрови живота на Селви, ще й направи добро, ако се махне от пътя й! #2gunfire

Имам една тайна мисъл по мартенските празници да изгледам нещо с Енгин, например АБО  newsm12 Явно имам сериозни пропуски, които трябва да се наваксат  Joy Много красиво обича Енгин, много нежно, по нестандартен начин показва чувствата си - и в другите си роли ли е такъв? Ето, една нищо и никаква целувка, а спря дишането ми Shocked И през цялото време следях ръцете му как нежно докосваха косата на Селви, все едно я целува с цялото си същество .... А когато тръгнаха, хванати за ръце физиономията му говореше "Ехаааа, какво стана сега? Ех, че хубаво бешееее ..... Ама верно ли я целунах ??? "  hahaha
Дай да сложа някоя снимчица, че иначе ще се отплесна по очите и ръцете Енгинови и няма да спра да пиша  Joy Joy Joy

Двамата ми любимци ( намерих си заместник на Лейля в ОК  Smile)

За Шахика и съдружието й с Док няма пиша. Тази жена ме плаши и имам нужда да я поогледам на спокойствие. Само да не налети на Дахан, че главата й късам  box Joy

Спирам, че трабва да има място за писане, докато Литълче Hug пусне новата тема.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 19 фев 2017, 09:07 от Alleks

# 727

Добро утро Hug Hug Hug

Алекс Heart Eyes bouquet пия си кафето аз и се готвя да изгледам серията  на български.

Барисея, Мариана, Марта newsm51 newsm51 newsm51 са ни поднесли приятен подарък.

http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHM6Ly93d3cudmJveDcuY29tL3 … xI21zZzM0NTY4MTUx

Приятен ден и гледане.По-късно ще коментираме Laughing

# 728
Привет на всички! bouquet
Трябва да се коригирам.  Wink Става дума за бащата на Дахан при излизането му след Дахан през нощта на партито. Ама ... явно руският превод ме подведе - "Если не смогу остановить Дагхана, то пойду остановлю тех, кто преследует его...". В нашия превод е: "След като не мога да спра Дахан, ще тръгна след него." Съвсем различен смисъл поражда нашият превод и обяснява, защо бащата беше ошашавен при ситуацията, в която стана свидетел на убийството. Засега няма основания да се мисли, че знае нещо за враговете на Дахан, което другите не знаят.
Сега при второто гледане виждам и още нещо - Йълмъз не стреля лесно по Осман, но е по-бърз от Осамн. Всъщност той стреля, когато Осман посегна към пистолета в колата. Та се надявам и че жертвата ще е само една.
Приятен ден на всички  Hug

Последна редакция: нд, 19 фев 2017, 15:16 от Katya_I

# 729
Добро утро  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Литълче Heart Eyes Heart Eyes Не знам - имаш ли - нямаш ли - готовност Wink Wink Heart Eyes но ще си кажа Embarassed

Кате Heart Eyes

Себи Heart Eyes Приятно гледане Heart Eyes И аз ще се възползвам по-късно Embarassed

Барисея, Мариана, Марта newsm51

Сега по снощната тема за - търпението на БУФчетата
Те са част - вътре са - в една много сбъркана система newsm78 ooooh! Някой - някога е решил - да даде правото на глас - на драгият им зрител в списването на сценариите...това от една страна. От друга - интересите на фирмите спонсори - вкл. и на актьори - се защитават от - спонсорирани Wink медии-открито...Човешкият фактор - се проявява в най-различна светлина - вкл. злоба, завист, амбиция, меркантилност...Всички се позовават на свободата на словото и на правото си на глас - подкупен или не, обективен или просто - дрънканици...на база знания, опит, професионализъм... или - емоционални проблеми някакви...
И никой не говори за изкуство... Работа...работа...Пазар-стока...Положен труд - получени възнаграждения.

Важното е, че БУФчетата уверено и с достойнство вървят по тоя/своя път-  осъзнат избор. Успешно намират/постигат баланса - цена-качество Wink
На мен ми стига, че ми доставят удоволствие и радост... Embarassed

Мами Heart Eyes И друг специален момент от видеомоста с Кувейт Embarassed Това, че най-голямата и ценна подкрепа - относно организацията на предложението за брак - освен приятелите му - му е оказала Бурчин Embarassed  Wink Как беше - Най-милата, най-скъпата.... - ще си я прегръщам, когато си поискам newsm78 Wink Текста под снимката с нея - през есента и историята с яхтата Peace
Той на практика, какво казва Wink Как неговият кръг, семейство - приема ФЕ. Каква трябва да е ФЕ Embarassed Wink - за да е приета с толкова радост, ентусиазъм...от неговите близки
 Wink Румънката и компания  Mr. Green би трябвало да се светнат Mr. Green по казуса -  любовта е сляпа

Алекс Heart Eyes И на мен ми се искаше - Йълмаз да застреля - Ендер, но филмът щеше да свърши Wink
Сега се мъча да си обясня нещата така newsm78 Той е военен newsm78 Свикнал да защитава - род, Родина..Свикнал на вече установен - сравнително спокоен ред - всичките тези 11 години...и се появява агресор - в лицето на Дахан. Обиден е от изборът на Селви. Чувства се в правото си - като глава на семейство - да взема решения от нейно име...Нея - не може да накаже...Разбра, че Дахан е стигнал и до Озгюр. Наясно е - и приема правото му на претенции към детето...и реши да го елиминира...

Wink Забавените кадри - Айзат ги обясни - в качеството си на посредник Wink с екипа - като печелене на екранно време Wink
Що се отнася до конкретната сцена newsm78 Много странна ситуация newsm78 Осман - самодейност ли прояви newsm78 за да се реваншира за предишните си провали - в качеството си на охранител newsm78 или предстои да видим - какво точно се случи newsm78 Да вадиш пистолет от джоба - при положение, че към теб е насочен друг такъв newsm78 Чисто - самоубийство...
Кате Heart Eyes Как така - аджеба newsm78 Противно на всички физични закони newsm78 бащата на Дахан - се оказа там newsm78 Начална и крайна точка - съвпадат newsm78 еднакво изминато разстояние, различна скорост на придвижване newsm78  newsm78
 Praynig Ще ни дадат отговора в следващата серия Praynig Praynig Praynig Praynig Логичен да е - моля Praynig
Веднъж вече го направиха Embarassed
 Wink Получих отговор на въпроса си - относно "тоалетното мляко и Берил"
Така изглежда - обидената Госпожа. т.е. Обидила се е от студеното отношение от страна на Дахан и решава да получи вид компенсация от Ендер ooooh! специални манджи...специален-леко мокър  вид...проявен интерес...галещо ушите й - много си красива, обичана... комплексарка Mr. Green

Стана дълго Embarassed Embarassed

Усмихнат ден Heart Eyes

Красота...... Прекрасни Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 19 фев 2017, 12:22 от Ganaila

# 730
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Добро утро и прекрасна неделя!  newsm51

Снощи до късно гледах ОК с руски субки и трябва да кажа, че сега впечатлението ми е съвсем различно от онлайна  newsm53 Прекрасна игра на Енгин и Фе - това вече няма защо и да го казвам, нали?  newsm47
Йълмъз ме разочарова много, очевидно ще е твърдо в отбора на гаднярите  #2gunfire Всичко, което й наприказва след като го пусна Ендер говори за един лош и безскрупулен човек! Не ми се мисли за Селви - брат й я притиска от едната страна, Док - от другата, а тя се мъчи да спаси и двамата ooooh! И как ще стане? В реалния живот няма вариант "И вълкът сит, и агнето цяло" - или вълкът си стои гладен, или агнето е изядено  Naughty За съжаление, Селви ще бъде жертвата накрая  cry
Мисля, мисля и не виждам как ще каже на Дахан истината - не е готова още за това ... А Дахан готов ли е да чуе, че Йълмъз й е брат? Особено сега, след като Осман си замина по възможно най-глупавия начин?
Тука трябва да споделя усещането си, че май има промяна някаква в режисурата и при оператора - много забавени кадри и прекалено близък план - ми издразни ме! Сто години чакаме Йълмъз да слезе от колата, а докато гръмне младежа по най-глупавия начин мина още час  ooooh! Сега колко ще чакаме, докато реши дали да гръмне и таткото на Дахан?  Shocked Ще ми се изстрела, който се чу да е бил от охранителите за Йълмъз! Достатъчно отрови живота на Селви, ще й направи добро, ако се махне от пътя й! #2gunfire
Имам една тайна мисъл по мартенските празници да изгледам нещо с Енгин, например АБО  newsm12 Явно имам сериозни пропуски, които трябва да се наваксат  Joy Много красиво обича Енгин, много нежно, по нестандартен начин показва чувствата си - и в другите си роли ли е такъв? Ето, една нищо и никаква целувка, а спря дишането ми Shocked И през цялото време следях ръцете му как нежно докосваха косата на Селви, все едно я целува с цялото си същество .... А когато тръгнаха, хванати за ръце физиономията му говореше "Ехаааа, какво стана сега? Ех, че хубаво бешееее ..... Ама верно ли я целунах ??? "  hahaha
Дай да сложа някоя снимчица, че иначе ще се отплесна по очите и ръцете Енгинови и няма да спра да пиша  Joy Joy Joy
Скрит текст:

Двамата ми любимци ( намерих си заместник на Лейля в ОК  Smile)

За Шахика и съдружието й с Док няма пиша. Тази жена ме плаши и имам нужда да я поогледам на спокойствие. Само да не налети на Дахан, че главата й късам  box Joy

Спирам, че трабва да има място за писане, докато Литълче Hug пусне новата тема.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не мога да подмина ръцете Енгинови  Heart Eyes Heart Eyes
Те са ЛЕГЕНДАРНИ  Grinning Heart Eyes
Алекс, ето виж само един момент с тези Ръце (с главно Р) - все едно е един любовен акт Embarassed
Както казват рускините - получаваш мурашки по кожата, гледайки ги  Blush Blush
https://vk.com/video211295671_165904330?t=8m26s

Има още много моменти - ръце, глас, очи - балсам за очите и ушите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, само, че е свързано с много търсене - ще се опитам във времето да намеря, тези които си спомням, които са се запечатали трайно в спомените ми и ще ти покажа  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
Добро утро  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Литълче Heart Eyes Heart Eyes Не знам - имаш ли - нямаш ли - готовност Wink Wink Heart Eyes но ще си кажа Embarassed

Кате Heart Eyes

Себи Heart Eyes Приятно гледане Heart Eyes И аз ще се възползвам по-късно Embarassed

Барисея, Мариана, Марта newsm51

Сега по снощната тема за - търпението на БУФчетата
Те са част - вътре са - в една много сбъркана система newsm78 ooooh! Някой - някога е решил - да даде правото на глас - на драгият им зрител в списването на сценариите...това от една страна. От друга - интересите на фирмите спонсори - вкл. и на актьори - се защитават от - спонсорирани Wink медии-открито...Човешкият фактор - се проявява в най-различна светлина - вкл. злоба, завист, амбиция, меркантилност...Всички се позовават на свободата на словото и на правото си на глас - подкупен или не, обективен или просто - дрънканици...на база знания, опит, професионализъм... или - емоционални проблеми някакви...
И никой не говори за изкуство... Работа...работа...Пазар-стока...Положен труд - получени възнаграждения.

Важното е, че БУФчетата уверено и с достойнство вървят по тоя/своя път-  осъзнат избор. Успешно намират/постигат баланса - цена-качество Wink
На мен ми стига, че ми доставят удоволствие и радост... Embarassed

Мами Heart Eyes И друг специален момент от видеомоста с Кувейт Embarassed Това, че най-голямата и ценна подкрепа - относно организацията на предложението за брак - освен приятелите му - му е оказала Бурчин Embarassed  Wink Как беше - Най-милата, най-скъпата.... - ще си я прегръщам, когато си поискам newsm78 Wink Текста под снимката с нея - през есента и историята с яхтата Peace
Той на практика, какво казва Wink Как неговият кръг, семейство - приема ФЕ. Каква трябва да е ФЕ Embarassed Wink - за да е приета с толкова радост, ентусиазъм...от неговите близки
 Wink Румънката и компания  Mr. Green би трябвало да се светнат Mr. Green по казуса -  любовта е сляпа

Алекс Heart Eyes И на мен ми се искаше - Йълмаз да застреля - Ендер, но филмът щеше да свърши Wink
Сега се мъча да си обясня нещата така newsm78 Той е военен newsm78 Свикнал да защитава - род, Родина..Свикнал на вече установен - сравнително спокоен ред - всичките тези 11 години...и се появява агресор - в лицето на Дахан. Обиден е от изборът на Селви. Чувства се в правото си - като глава на семейство - да взема решения от нейно име...Нея - не може да накаже...Разбра, че Дахан е стигнал и до Озгюр. Наясно е - и приема правото му на претенции към детето...и реши да го елиминира...

Wink Забавените кадри - Айзат ги обясни - в качеството си на посредник Wink с екипа - като печелене на екранно време Wink
Що се отнася до конкретната сцена newsm78 Много странна ситуация newsm78 Осман - самодейност ли прояви newsm78 за да се реваншира за предишните си провали - в качеството си на охранител newsm78 или предстои да видим - какво точно се случи newsm78 Да вадиш пистолет от джоба - при положение, че към теб е насочен друг такъв newsm78 Чисто - самоубийство...
Кате Heart Eyes Как така - аджеба newsm78 Противно на всички физични закони newsm78 бащата на Дахан - се оказа там newsm78 Начална и крайна точка - съвпадат newsm78 еднакво изминато разстояние, различна скорост на придвижване newsm78  newsm78
 Praynig Ще ни дадат отговора в следващата серия Praynig Praynig Praynig Praynig Логичен да е - моля Praynig
Веднъж вече го направиха Embarassed
 Wink Получих отговор на въпроса си - относно "тоалетното мляко и Берил"
Така изглежда - обидената Госпожа. т.е. Обидила се е от студеното отношение от страна на Дахан и решава да получи вид компенсация от Ендер ooooh! специални манджи...специален-леко мокър  вид...проявен интерес...галещо ушите й - много си красива, обичана... комплексарка Mr. Green

Стана дълго Embarassed Embarassed

Усмихнат ден Heart Eyes
Красота...... Прекрасни Heart Eyes Heart Eyes

Красота - всички!!! Heart Eyes Heart Eyes (и фотографчето си го бива  Wink)

И една нова от "Мехмет"

"Отивам" да си гледам на български серията, че си е най-сигурно за разбирането  Wink Laughing

Барисея, Мариана, Марта  newsm51 newsm51 Без вас сме изгубени в преводите  Hug Hug

Тейзе Закире  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Една свежа нотка в сериалчето ни  Heart Eyes Heart Eyes

И не може без Фе

И без прегръдките на Бурак Heart Eyes

Последна редакция: нд, 19 фев 2017, 17:25 от mama_an_ji

# 731
Генче Heart Eyes Hug изгледа ли серията -н е в е р о я т н а!!!!

Мами Heart Eyes страхотни снимки  в поста ти bouquet
Големият кудош в сериала е леля Закире.

Била болна от свински грип  Wink хванал го от сестра си.

Най-после се разбра , тя я е взела при себе си от сиропиталището и е нямала никакви роднини .Сподели го с Дахан,

Много , ама много добре играе Фе.Мога да се закълна ,че не съм на 100% пристрастна.Мисля ,че съм реалистка.

Енгин също  играе като звяр, в смисъл чудесно.

# 732
  • Враца

От всички тези предположения какво със сигурност успя да разбере досега Даахан за Селви:
- от тейзе Закире разбра, че Селви не си дава сърцето лесно и до този момент на никого не го е била дала - значи няма любим
Няма да се спре докато не изрови всичко за нея - както каза: докато не намери за кого е третия ковчег, не може да се изправи срещу Ендер

От документите за сиропиталището разбра, че Селви е постъпила там в същата година когато той влиза в затвора

А личната карта в сиропиталището е картата на донора на Вилдан и ми е интересно как е станала заменката.
От казаното от Мехмет предполагам:
Селви (донора)след смъртта на родителите си в катастрофата е останала на улицата и се разболява тежко и съвпадение Вилдан точно тогава има нужда от сърцето и са се сдобили с парите вече.
Едновременно със сърцето се взема и самоличността на Селви (може би батко разменя личните карти на децата  Thinking Thinking)

# 733

Мами а как ти се струва  , ако  убият добрия човек-бащата на Дахан.
Дахан заяви , че ако нещо се случи на някой от семейството му   ще затрие целия свят?

Не ми се мисли просто.
Предпочитам фабулата да е насочена към бизнеспроектите на Шахика и Дахан и леко полудяващия Ендер.

Неотразимата ФЕ!  Дебела била !  Грозна била !  Много им здраве на коментаторите!

# 734
  • Враца

Мами а как ти се струва  , ако  убият добрия човек-бащата на Дахан.
Дахан заяви , че ако нещо се случи на някой от семейството му   ще затрие целия свят?

Скрит текст:
Не ми се мисли просто.
Предпочитам фабулата да е насочена към бизнеспроектите на Шахика и Дахан и леко полудяващия Ендер.

Неотразимата ФЕ!  Дебела била !  Грозна била !  Много им здраве на коментаторите!

Себи, този вариант, за бащата, просто го изключвам  Naughty Naughty
Единствено искам Османчето да е живо, много ми е симпатично момчето, а и Айше ще страда за него  Sad Не може да свърши една любов, преди да е започнала ooooh!

И един интересен колаж  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 19 фев 2017, 22:43 от mama_an_ji

Общи условия

Активация на акаунт