След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 59

• 111 202
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Привет, Сладурки!

Мами Hug, до къде го докарахме- да броим часовете до поредната серия  hahaha Май от Чучулигата до сега не ни се беше случвало   Wink

Себи Hug Генче Hug - сега съм спокойна, след като се появи  Heart Eyes
Литълче Hug

Кате Hug, появявай се по-често при нас Praynig

От таблета съм и не мога да прикачвам разни красоти, затова разчитам на вас  bouquet

Мами, много съм изостанала с Icerde  Embarassed И последните две серии на Севдата още не съм гледала с превод ...... за сега само ОК успявам да следя, да повтарям и да потретям  Joy Joy Joy

Хубав ден да имате и бързо да идва четвъртък вечер, че сърце юнашко не трае  Joy
 Heart Eyes

# 676
  • Враца

Последна редакция: ср, 15 фев 2017, 11:06 от mama_an_ji

# 677
Здравейте Heart Eyes Hug Heart Eyes

Красота Heart Eyes

Както се казва - Гласовете Ни бяха чути Wink След - стила на Селви - и промо фотките - вече са различни

Не мога да измисля - на къде ще поеме историята newsm78 Но без ГГ - няма да може.

Thinking Ендер не предполага, че Дахан вече знае за него Thinking

Тайната на Селви - е друга тема Embarassed Много ми харесва умението й - да изненадва Embarassed Остава ги - безмълвни - просто.

Бурак е участвал в телемост за Кувейтска ТВ newsm78 Дано да преведат Praynig Потвърдил е участието на Бурчин в изненадата му за ФЕ с пръстена.

И от Дубай - има репортаж...

Wink Mr. Green Е - ако бяха глупостите на Есин Овет и компания - щяха да се надпреварват да ги споделят ooooh! във ВК - "големите"

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 678

Здравейте Hug Hug Hug

Мами Heart Eyes,Генче Heart EyesАлекс Heart Eyes

Добре са го измислили- нещо против уроки  за тази прекрасна фото сесия  посветена специално на феновете им.

# 679
Себи Heart Eyes Heart Eyes

За утре обещават и фрагман - БЛ

Слънчице  Heart Eyes Heart Eyes за нас

За други - Слънчев удар

Под строй се - отчитат ooooh! Есин Овет - ФЕ била капризна и ревнива ooooh! Мис Пиги - ФЕ тормозила гримьорите и фризьорите - един вид ooooh!
Сега и това...
Още една наша дружка Mr. Green
Цитат
Языкастая критик Хубан Айшем прокомментировала фотки Бурака.
"Военную одежду Бурак в своё время не носил , наверное эта мечта осталась у него в сердце, так как он в последнее время не снимает её с себя , наверное не насытился ею.Сладкий, всё это я поняла , но фасон твоих брюк я не понимаю . Ты обязательно должен носить такие трико ? Нет , не подумай ничего.... Просто , такие узкие брюки , нарушают кровообращение в ногах , я за это боюсь..."

Wink Сега чакаме Чапка да постне нещо в стил - Далеко съм...далеко и няма да се тревожим за тях. Мърдат Wink все още

newsm78 newsm78 Поради липса на друг превод - Гуглето Peace
Цитат
Бурак Özçivit: правя любимото ястие на Fahriye
Бурак Özçivit фен на мнозина в арабския свят, направени тъпи забележки в Кувейт телевизия.

Това е "новината" днес newsm78

Heart Eyes Heart Eyes

# 680

To Генче Heart Eyes като погледне човек много им дойде на някой хора Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Сега  е наред филма с МуратЙ. Още спукани жлъчки.

А и аз попадам на мнения на рускини ,но малко ги чета.С много малки изключения са много простички и семпли горките.
Не е въпрос да харесват или не Фе , а да пишат правилно и ясно Когато ги чета вечер все си мисля ,че са по на 2-3 водки.

Да очакваме май скоро и Чичо ми да се появи Wink

Сега и гримьорката включиха  hahaha hahaha hahaha

# 681
  • Враца
https://vk.com/video-96245418_456239197

И малко фотки от БЛ от това видео

# 682

Мами Heart Eyes bouquet разкощотия....

https://vk.com/video-96245418_456239197

И малко фотки от БЛ от това видео

Големи емоции ни чакат'

Излезе и втория трей на ОК ама е ужасен.

http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS5jb2 … 1I21zZzM0NTUxMzY1

# 683
  • Враца

Бурак е участвал в телемост за Кувейтска ТВ newsm78 Дано да преведат Praynig Потвърдил е участието на Бурчин в изненадата му за ФЕ с пръстена.

Ето някакъв вид превод:

Цитат
📌Бурак Озчивит: «Любовь - это в первую очередь поступки…»

Известный турецкий актер Бурак Озчивит, находясь в Кувейте, дал интервью одному из телеканалов, в котором рассказал о своей возлюбленной - актрисе Фахрие Эвджен.
«Я не обращался к профессиональным организаторам, чтобы они устроили мне романтический вечер, на котором я сделаю предложение своей возлюбленной. Во всем мне помогли мои друзья и сестра, оказавшая мне большую поддержку и помощь.
Я не готовлю для Фахрии, так как не умею этого делать. Хорошо готовит мой отец. Но если она что-либо захочет, то я сделаю все, чтобы приготовить ей это блюдо.
Турецкие мужчины немногословны, и я не исключение. Свою любовь к Фахрие я выражаю не словами, а действиями. Любовь - это в первую очередь поступки», - отметил в интервью кувейтскому ТВ Бурак Озчивит.
Напомним, что свадьба Б.Озчивита и Ф.Эвджен запланирована на середину лета 2017 года.

# 684

Добро утро Hug Heart Eyes Hug

Ето някакъв вид превод:

Цитат
📌Бурак Озчивит: «Любовь - это в первую очередь поступки…»

Известный турецкий актер Бурак Озчивит, находясь в Кувейте, дал интервью одному из телеканалов, в котором рассказал о своей возлюбленной - актрисе Фахрие Эвджен.
«Я не обращался к профессиональным организаторам, чтобы они устроили мне романтический вечер, на котором я сделаю предложение своей возлюбленной. Во всем мне помогли мои друзья и сестра, оказавшая мне большую поддержку и помощь.
Я не готовлю для Фахрии, так как не умею этого делать. Хорошо готовит мой отец. Но если она что-либо захочет, то я сделаю все, чтобы приготовить ей это блюдо.
Турецкие мужчины немногословны, и я не исключение. Свою любовь к Фахрие я выражаю не словами, а действиями. Любовь - это в первую очередь поступки», - отметил в интервью кувейтскому ТВ Бурак Озчивит.
Напомним, что свадьба Б.Озчивита и Ф.Эвджен запланирована на середину лета 2017 года.

Мами Heart Eyes bouquet разкошен е нашият Бурак.
Невероятна е подкрепата му за Фе в този омент , когато я нищят от сутрин до вечер , той си говори за любимото момиче и как е избрал годежния пръстен и най-важното от интервюто-Любовта - е преди всичко действия ", - каза той в интервю за кувейтския телевизора Бурак Ozchivit. newsm10

Приятен ден bouquet bouquet

# 685
  • Враца
"Любовта към Фахрие я показвам с дела, а не с думи" - това ние много добре го знаем  Wink Heart Eyes Heart Eyes Grinning
Били сме свидетели не един и два пъти  Wink Heart Eyes  на гърба-скала зад Фахрие  Heart Eyes

А готови ли сте за довечера?  Щ е доста нарегнат епизод. - действието започна да  се развива с невероятна скорост  ooooh!

Ха, сега - здравейте! Hug Hug Hug

# 686
Добро утро Heart Eyes Heart Eyes

Мами Heart EyesСеби Heart Eyes За Бурак  съм - без думи  Embarassed Разкошен  Heart Eyes

Embarassed Каква трябва да е тази любов - тяхна Heart Eyes Каква трябва да е ФЕ - в действителност - за да го мотивира така...

Много ме радват успехите им Peace Особено на фона - на "разкритията" - кой на кого е човек..Кой на кого е син,дъщеря, зет, сват...Как им раздават наградите. Как им манипулират - анкетите.........

Не зная - на кого трябва да благодарим за тази двойка Heart Eyes Heart Eyes Wink Embarassed

Довечера ще ми е вълнуващо - знам си Embarassed Предполагам, че... Peace PeaceСелви до последно ще крие от Дахан - коя е. Дахан пък ще крие от нея - какво вече знае... Загадката Селви - ще разбърка мислите му...ще пренареди целите... ..Шахика - ми хареса. Няма да се ограничи само с подскукоросване Wink на Берил. За Берил - не знам какво да мисля ooooh! Въобще не разбрах сцената - с тоалетното мляко ooooh! Какво се случи между нея и Дахан, след като разбраха кой е получателя на паричния превод newsm78 Thinking Нещо не ми се връзва  newsm78 До сега - на нея все някой и казва - какво следва да направи newsm78

Все си мисля, че Селви поиска да я пребият - не само за да заблуди Дахан Thinking Защо пък не - и за да сподели реално болката на брат си Thinking Ендер е отчел нещо подобно  Thinking съдя по фрагмана newsm78

Също newsm78 На практика Селви - влизайки в уговорка с Ендер - спаси  живота на Фахри - обаждайки се в точния момент Thinking Дали това ще има нещо общо - с новата мокра поръчка newsm78 Йълмаз отново да стане убиец. Аз въобще не разбрах - през тези 11 години - кой с какво се е занимавал newsm78 Не му вярвам много на Ендер, че е бил примерен съпруг и бизнесмен. Фахри - що за идиот трябва да е - за да изпитва ревност към човек - загубил сестричето си и развил бизнес - чайна - някаква - квартална.

Още един превод на казаното от Бурак...
Скрит текст:
Цитат
Ответы от Бурака Озчивита!

Бурак Озчивит связался через телефон с одним из кувейтских каналов и ответил на вопросы своих поклонников в прямом эфире:

У вас много поклонников в арабских странах. Вам часто пишут комментарии, вы их читаете?
-Я читаю все, что пишут мои поклонники. Многие пишут на арабскоми, так как я не понимаю, я не могу ответить. Но когда пишут на турецком и английском, я стараюсь отвечать.

Ваши поклонники, чтобы общаться с вами ближе в нашей стране, стали обучаться турецкому языку...
-Честно сказать, я тоже стал обучать арабский.

Ваши поклонники часто делятся своими работами в соц.сетях. Что из работ поклонников вам больше нравится?
-Я счастлив, когда они делятся нашими совместными фотографиями.

Вы часто играете романтика, а по жизни вы романтик?
-Мы стараемся делать все, что написано в сценарии. Если вы это видите со стороны, то значит мы на ура выполняем свою работу.

Кто организовал прошение руки и сердца для вашей девушки?
-Никто из профессионалов мне не помогал в тот вечер, скажем, что близкие и друзья помогли. Больше всех мне оказала поддержку моя сестра. Благодаря ей предложение получилось более романтичным.

Вы готовите для Фахрие?
-(Смеётся) сложный вопрос... Я не очень хорошо готовлю, это хорошо делает мой папа. Чтобы приготовить то, что любит она, нужно приложить очень много усилий, полагаюсь на удачу.

Как вы показываете свою любовь своей девушке?
-Турецкий мужчина не любит много говорить, и я не далёк от традиций.
Я не говорю о любви словами, а стараюсь показывать своими поступками. Я так и делаю.

Мы вас часто будем видеть в романтических ролях?
-Я люблю романтические сериалы, романтические фильмы, да я и начинал с этого, но ещё хотелось бы сыграть в комедии. В фильме "Брат мой" была комедия, и мы хотим продолжить. Скоро начнём работать над фильмом "Брат мой-2".

Перевод сделан для группы Большой Клуб Турецких сериалов- turk_dizileri

Тук е момента да обясня - защо ми е толкова важно и защо - толкова ме радват ФЕ и Енгин Embarassed  Praynig ФЕ и Мурат - също Praynig Praynig

И аз като Бурак - не разбирам всичко, което му пишат Wink Embarassed Обаче - тук - при тази Черна птица - грешка няма. Тя е една от многото....за жалост Sad
Цитат
roxana mihailciuc @roxanalm13  30.10.2016 г.
Още
 @burakozcivit This woman isn't for you! She don't reach at your level!...Love is blind, as they say...

Румънската - гаЛЛина - много активна и все в този смисъл ooooh! ФЕ била под нивото на Бурак ooooh! Любовта била - сляпа - видите ли...
Ако разгледате страницата й - тя и с Мурат Й. подобни проблеми има ooooh!

Wink Heart Eyes М-да  Wink Heart Eyes Защо за Бурак е важен - успеха на ФЕ Wink Heart Eyes и защо така....подкрепя Heart Eyes И - как- вместо - думи - пак - дела

Wink Embarassed Heart Eyes

Не знам за ФЕ - обаче - Селви май ще смени адвокатската кантора

Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 16 фев 2017, 14:39 от Ganaila

# 687
Добър ден, прекрасни  Hug

Ф ни напомня, че днес  в 19.00  ч. турско време  ни очаква фрагман на  SonsuzAşk

Иначе по темата за злобните нападки към Ф  Mr. Green Изобщо не могат да ме трогнат. Достатъчно много хора я оценяват по достойнство, включително и извън пределите на Турция. Антифеновете й могат само да си чешат езиците и да мечтаят за нейната красота, професионални успехи и за Бу, разбира се . А Бу..... Той е просто прекрасен.
 Heart Eyes

https://youtu.be/j-kN1mD8LXw

Последна редакция: чт, 16 фев 2017, 18:19 от little_miss_trouble

# 688

Добър вечер Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мами Heart Eyes,Генче, Лите Heart Eyes да не ни дойде много и 6-та серя на ОК и фрагмана  на  SA.  Joy Joy Joy

Фе ни доказва с тези два нови проекта , че може да е различна , но винаги много красива и талантлива.

Добър ден, прекрасни  Hug

Ф ни напомня, че днес  в 19.00  ч. турско време  ни очаква фрагман на  SonsuzAşk

Иначе по темата за злобните нападки към Ф  Mr. Green Изобщо не могат да ме трогнат. Достатъчно много хора я оценяват по достойнство, включително и извън пределите на Турция. Антифеновете й могат само да си чешат езиците и да мечтаят за нейната красота, професионални успехи и за Бу, разбира се . А Бу..... Той е просто прекрасен.
 Heart Eyes

https://youtu.be/j-kN1mD8LXw

Аз вече  съм пред монитора Laughing
Нищо не разбирам , но ще ми е приятно да гледам и се наслаждавам на играта им , а с превод ще се концентрирам в/у текста.

# 689
 Heart Eyes Hug Аз съм  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Снощи мама Джейхан е празнувала нещо newsm78

Цитат
Сегодня ночью в клубе Cercle D'Orıent Büyük Kulüp отдыхали: три сестры на первом фото и на втором фото сестры, друзья

Joy Joy hahaha Задобрях в усвояването на турския Embarassed Коскуджам професор - го разбрах Wink

Каква серия ни чака само Embarassed Heart Eyes Heart Eyes

Обичам - леля Зекире - и не само Embarassed
Цитат
- Что за штука эта - любовь?! Превратила девушку как Энштейн в идиотку! Слушай, парень здесь, отключи телефон! Деньги уходят! Деньги!

Приятно гледане Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт