След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 59

• 111 197
  • 735
  •   1
Отговори
# 690

С Т Р А Х О Т Е Н!!!!!!!!фрагман,

Генче Heart Eyes Hug bouquet  добре . че текат реклами при серала.

Мама  пуснала дълга коса .Отива и Laughing
Приятно гледане Hug

# 691
  • Враца
Оххх, че хубав фрагман  Shocked Shocked
Май ще гледаме страхотен филм  (а Мурат прегръща като Бурак - направо я пое в себе си  Shocked Heart Eyes Heart Eyes)

А аз сега сядам да гледам серията на спокойствие и с онлайн превода  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 16 фев 2017, 22:39 от mama_an_ji

# 692

Серията ме напрегна  с многото бухалки и гадна физиономия на психопата Ендер .
Отвратителния  брат на Селви и неясния край кой е убит, ранен, спасен????

Имаше обаче и невероятна игра на Фахрие и Енгин.
Толкова точни погледи , мимики,,реакции при актьори играещи  влюбени отдавна не съм гледала.

И много елегантни ГГ

И много красивия Бу.

Последна редакция: пт, 17 фев 2017, 00:04 от sebilMM

# 693
  • Враца

Йълмаз ме разочарова много, не очаквах, че ще е изпечен убиец ooooh! ooooh!
Дали уби Орхан наистина  Thinking 
За бащата на Даахан - не ми се вярва  ooooh!

# 694

Добро утро Hug Hug

Мами Heart Eyes,

сексапилът на Фе видим Laughing

Йълмаз ме разочарова много, не очаквах, че ще е изпечен убиец ooooh! ooooh!
Дали уби Орхан наистина  Thinking 
За бащата на Даахан - не ми се вярва  ooooh!

Много емоции много нещо тези дни и то все приятни/не обръщам изобщо внимание на злобните хорица/- невероятна игра на Фахрие в ОК/за сюжета и многото терор тя не е отговорна, но ако продължат така моге да стане за пореден път жертва на рейтинг/  и с очакване да видим един разтоварващ филм  с МуратЙ другия месец.

Видяхме и много симпатичната майка на Бу с нова визия,стяга се за сватбата и очаква очарователната си снаха.

И самия  Бу.

# 695
Добро утро Heart Eyes Hug

Трудна ми е тази серия Embarassed Не зная кое - как да коментирам Embarassed особено - без превод и повторение на конкретни сцени и детайли...

Дахан - безразсъдно смел, но и много импулсивен. Болката, обидата... му пречат в правилната оценка на ситуацията.
Селви. Леля Зекире го каза - Любовта - и към брата, и към Дахан -  направи от момичето с ум на Айнщайн - глупачка/идиотка.

Реално newsm78 newsm78 нещо трябваше да се случи, за да провокира и в двамата ГГ промяна, преоценка. Нещата съвсем не са такива - каквито те си ги представят Sad

Каква ирония само. Селви иска Дахан да забрави миналото и да продължи живота си...
Но - за какво спокойствие - ще иде реч - след ....

Най-обсъждания сериал

Wink Как ни зарибяват Wink Wink

Wink Предполагам,  са на ясно - в екипа Peace че само с подобни - детайли няма да могат да се харесат на феновете Wink Embarassed Ще трябва да измислят - много и вълнуващи общи сцени между Дахан и Селви и за в бъдеще Embarassed демек - да внимават с - интригите, които биха довели до тяхното - разделяне, отдалечаване...

Спокоен ден Heart Eyes Heart Eyes

# 696
Тръгвайки навън, бащата на Дахан споменава нещо от сорта: Ако не мога да попреча на Дахан, ще попреча на тези, които го преследват...  newsm78
Това, както и реакцията му, докато жена му му дуднеше, че нищо не прави като баща да откаже Дахан от търсенето на истината, говори, че той знае нещо, което другите не знаят. Сигурно е свързано с онези пари в банката... Не знам... Thinking
За Йълмъз - ами ... изглежда като хванато в капан диво животно.
За ГГ, да не повтарям написаното от другите и в др. теми, засега ми прави впечатление, че играта им просто се откроява над другите. Ендер според мен е слабото място в тоя сериал. Преиграва ми с очи и мимики тоя човек и това е.  Confused

# 697
Добър ден , момичета  Heart Eyes Епизодът отново е бил изпълнен с напрежение  Crazy Аз прегледах на забързан кадър, за да не съм съвсем назад със събитията.
Честно казано силно се надявам братът на Селви да не убие таткото на Дахан. Пропастта между тях ще стане непреодолима, и ако Дахан би могъл  да прости на малкото момиченце  за загубените 11 години, струва ми се за това не би простил на порасналата Селви. Тя несъмнено с мълчанието си също ще е сред виновниците за трагичния развой на събитията Rolling Eyes

Селви. Леля Зекире го каза - Любовта - и към брата, и към Дахан -  направи от момичето с ум на Айнщайн - глупачка/идиотка.

Струва ми се, че в един момент Селви ще излезе от шокиращата ситуация , в която е изпаднала и ще сложи нещата по местата им Flutter Колкото и да е рано обаче от сега мисля за трагичния финал  Cry
Усещам, че именно Селви ще плати за греховете, които ще извършат останалите замесени в тази история и сърцето,изпълнено с любов към Дахан и Иълмаз няма да издържи  Cry

Кате Hug Въпреки, че не  съм гледала задълбочено и на мен ми се стори, че бащата на Дахан има интересно изражение  и като нищо да излезе  нещо гнило/ около трансферираната сума примерно / Thinking

Последна редакция: пт, 17 фев 2017, 11:27 от little_miss_trouble

# 698
Момичета, а как беше целувката? Никой от вас не я спомена.  newsm78 да не би пак да е тип целувка по бузата, която от играта на камерата изглежда истинска.

# 699
Кате Hug, Мами Hug Лите Hug, Генче Wink Hug

Петя Hug имаше целувка и то каква..... истинска,нежна, плаха,кратка.ноо......многообещаваща Hug

Имаше и много искрена прегръдка от страна на Дахан когато разбра ,че шефът и не я е олигавил и целувка по бузата на Дахан от благодарност , че е бил на точното място и точното време в офиса и.

И тоалетите на Селви в 6-та серия.

Красота и надежда за  следващата изява .

А докато красиви и успели актьори целуват Фе , Бу успокоява не изразходената си енергия Wink Wink Wink на футболния терен Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 17 фев 2017, 20:23 от sebilMM

# 700
  • Враца
Оххххх, най-после се добрах до компютър  ooooh! ooooh!
Сутринта хиляда пъти почвах да пиша цитирайки Гани от един припаднал ми телефон и нешо не можахма да се разберем с него да ми направи цитата както аз искам  ooooh! ooooh! ooooh!  Имаше си собствено мнение и когато му не изнасяше се изключваше  ooooh! ooooh! ooooh!
Успях да напиша само един пост за половин час  ooooh! ooooh! ooooh!
Друго си е моята дружка - компютъра  Heart Eyes Heart Eyes

Дахан - безразсъдно смел, но и много импулсивен. Болката, обидата... му пречат в правилната оценка на ситуацията.

Аз мисля, че Даахан вече добре се ориентира в обстановката и започва целенасочено да следва целите си. Явно изригването с манарчето му беше от полза (добре го посъветва човека  Laughing)
Жалкото е, че Селви пак ще го отнесе, може би, освен Даахан ако не го е предвидил.
Той съвсем целенасочено я покани и заведе на това парти - да я изправи пред Психото, знаейки за заплахата отправена към нея. Влязоха директно в устата на лъва  ooooh! А тя горката доста стреснато гледаше, когато видя Ендер. Да се надяваме, че Даахан ще съумее да я защити. Добре е Селви да му разкаже това-онова вече, за да знае Даахан пред какво се изправя, на май той ще се добере до истината по трудния начин, самостоятелно.

Кате Hug, Мами Hug Лите Hug, Генче Wink Hug

Петя Hug имаше целувка и то каква..... истинска,нежна, плаха,кратка.ноо......многообещаваща Hug

И най-вече красива  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Малко гифчета от мен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 701

Мами Heart Eyes благодаря за гифчетата bouquetПодкрепиха поста ми!

Дахан вече е влюбен!Тази целувка не се забравя и не се дава лесно.Той знае за нейната невинност , подразбра я от лелята ,която много, ама много ме кефи.

Сега на ход  е сценария!
Според мен за да бъде  задържан  интереса към филма , бащата на Дахан ,трябва да остане жив.
Общия бизнес на Дахан и Шахика трябва да набере енергия на пук на Ендер.
Може и да завъртят интригата около детето на Дахан.Малко той да се почуди как ще приеме тази новина Селви.
Има , много теми за развитие и без побои  и тормоз.

УХААААААААААААААААА

# 702
  • Враца
Не знам дали ви е направило впечатление как се променят очите на Енгин преди целувка - това съм го забелязала още от едно време. Стават някак "мистични", хипнотизиращи - стават по тъмни и сякаш са без зеници  Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И тук вече, в момента, са черни почернели

Не знам как го прави, колко навътре е влязъл в Даахан, но ми е много специален  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 17 фев 2017, 23:43 от mama_an_ji

# 703
 Абе Мами знаем си очите Енгинови ,че са много специални и прави с тях каквото си пожелае, но тук и сега са точно мистични.
Прекрасен актьор!

Не знам дали ви е направило впечатление как се променят очите на Енгин преди целувка - това съм го забелязала още от едно време. Стават някак "мистични", хипнотизиращи - стават по тъмни и сякаш са без зеници  Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сега ми се спи и не мога да намеря как гледа Мустафа  /настръхвам като се сетя/ в АБО.Там го обожавам!Не зависеше  от никой партньор -сам направи сериала.

# 704
Ох момичета направо ви се възхищавам, как издържате на нападките срещу Фахрие. Аз като чета и направо полудявам, то не била грозна, дебела, нямала талант, притискала Бурак и т.н. А тези сравнения между нея и Неслихан... Феновете и са крайно нетактични, Бурак бил влюбен в нея да бе да... И за мен Неслихан е грозна, но не съм тръгнала да я плюя. Единственото, което ме успокоява е това, че ние феновете на Фахрие сме далеч по-разумни. Излях си душата и май се успокоих малко. Лека вечер. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт